AJANKOH­TAISTA

Käsidesiasema jalkapolkimella

Safe Hands-käsidesiasema jalkapolkimella 2 tai 5 litran pumppupulloille. Tyylikkäät RST-lattiapylväät istuvat hyvin asiakas- ja yritystiloihin sekä julkisiin paikkoihin. Safe Hands -käsidesijakelija on huoleton ylläpitää ja riittoisa käyttää. Pitkäikäinen käsidesinjakelijaratkaisu antaa oikean määrän käsidesiä jalan painalluksella.

LUE LISÄÄ

Marja- ja smoothie-kylmähyllyt

Vitamiinintäyteiset tuotteet ovat nyt näyttävästi esillä myymälöissä. Tarjoamme laadukkaita kylmähyllyjä ja muita kylmälaiteratkaisuja nopeasti mukaan otettaville marjoille, hedelmille ja smoothielle. Tutustu kylmälaitemallistoomme sekä uuteen online katalogiin!

LUE LISÄÄ

Carrierin uusi kylmälaite-esite

Carrierin kylmälaitevalikoima on päivittynyt uusille ympäristöystävällisille kylmäaineille ja valikoima on kasvanut uusilla ja visuaalisilla kylmälaitteilla sekä kokonaisilla kylmälaiteperheillä. Nämä kaikki on nyt koottuna uuteen esitteeseen. Tutustu!

LUE LISÄÄ

Konditoriavitriinin valinta

Konditoriavitriineiden hankinta on yksi tärkeimmistä investoinneista kahvilan suunnittelussa. Mitä kaikkea kylmävitriiniä valittaessa tulisi ottaa huomioon? Kokosimme tähän lyhyen oppaan asioista, jotka meidän laajan kokemuksen mukaan on hyvä muistaa, kun on hankkimassa uutta konditoriavitriiniä.

LUE LISÄÄ

Myymäläkalusteiden Outlet avattu

  • Teemu Lahtinen
  • 6.9.2018 8:23
  • Uutisia

 

Edullinen myymäkalusteiden outlet on nyt avattu! Outlet-valikoima koostuu mm. kylmälaitteiden poistuvista varastomalleista, messukalusteista, kylmälaitevalmistajien erikoiseristä ja showroomin esittelymalleista. Outletissa on parhaillaan tarjolla konditoriavitriineitä, kylmähyllyjä, kylmäaltaita, käytettyjä kassakaappeja ja ostosvaunuja.

 
LUE LISÄÄ

Uutuus! Lämpöhylly kylmähyllyllä

 

Myymälät hakevat aktiivisesti uusia ratkaisuja vastaamaan kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Saimme valikoimaamme uutuustuotteen eli monitoimihyllyn, jossa yhdistyvät lämpöhylly sekä kylmähylly itsepalvelutuotteille. Myyntikaluste tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia lämpimien take away -tuotteiden myyntiin. Ja mikä parasta, sekä lämpö- että kylmähyllyn lämpötilat ovat säädettävissä myytävien tuotteiden vaatimusten mukaan.

 
LUE LISÄÄ

Haemme joukkoomme huoltotyöntekijää

  • Saija Lahtinen
  • 13.8.2018 10:32
  • Uutisia

Huoltotyöntekijä

Etsimme laitehuoltajaa Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen. Liikevaihtomme jatkaessa nousuaan, etsimme uutta voimaa huoltotehtäviin. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan kehittyvässä perheyrityksessä. 

LUE LISÄÄ

Kaupan kylmälaitteet - ovilla vai ilman?

  • Teemu Lahtinen
  • 18.10.2017 13:21
  • Uutisia

Nykyään käydään paljon keskustelua siitä, tulisiko kauppojen kylmähyllyt varustaa ovilla vai olla avonaisia. Molemmille kannoille löytyy paljon puolesta ja vastaan mielipiteitä sekä käyttökokemuksia. Ovet ja kansitukset saivat alussa paljon vastustusta, mutta nykyään ovelliset kylmähyllyt sekä kannelliset pakastealtaat ovat monen kaupan valinta. On mietitty, miten ovi heikentää tuotteen myyntiä ja osataanko ostopäätös tehdä lasioven läpi koskematta tuotteeseen.

LUE LISÄÄ

Host Milano-Messut 20.-24.10.2017

 

Euroopan HoReCa-alan päätapahtuma starttaa pian

Milano on tunnetusti muodin ja muotoilun pääkaupunki, jossa järjestetään myös Euroopan suurimmat HoReCa-alan messut lokakuussa. Host-messuilla näet ratkaisuja kaupallisiin sisustusideoihin. Päämiehemme ES System K esittelee osastollaan 11 / U41 / Z44 visuaalisesti suunniteltuja uutuuskylmälaitemalleja. Näyttävä kylmälaiteratkaisu auttaa luomaan asiakkaalle mieleenpainuvan elämyksen.

LUE LISÄÄ

Selkeät ohjeet omakoneisten kylmälaitteiden puhdistukseen

 

VIDEO Näin puhdistat omakoneisen kylmälaitteen lauhduttimen

Omakoneisten kylmälaitteiden kompressori ottaa korvaavan ilman lauhduttimen kautta. Lauhdutin kerää myymälästäsi pölyä ja roskaa. Siksi lauhdutin on hyvä puhdistaa vähintään kerran kuukaudessa. Videon avulla näet, kuinka lauhdutin puhdistetaan oikeaoppisesti. Lauhduttimen löydät hieman eri paikasta laitemerkistä riippuen. 

LUE LISÄÄ