AJANKOH­TAISTA

Aste Finland 2017 tuotekuvasto

  • Saija Lahtinen
  • 25.1.2017 15:30
  • Uutisia

asteen kylmälaite­mallisto

Forssassa toimivan kylmälaitevalmistajan, Aste Finland Oy:n, vuoden 2017 tuotekuvasto on nyt selailtavissa sähköisesti. Tuotevalikoima on kasvanut muutamalla uudella kalustemallilla. Valmistaja on panostanut suosittujen kylmälaitemallien kehittämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen entisestään.

Lämpötila-alueita on saatu kehiteltyä elintarvikekäyttöön soveltuviksi suosittuihin avokylmähyllyihin, lasiovikaappeihin sekä kylmäaltaisiin. Lisäksi Celit kylmäkaappien liukulasiovistot on entistä energiatehokkaampia. 

Aste Finlandin ympäristöarvot näkyvät kaikissa tuotteissa

Kaikissa kylmälaitteissa on vakiovarusteena Led-valaistus. Myös värilliset RGB-valot on saatavilla useimpiin malleihin. Kylmäaineena Asteen laitteista löytyvät ympäristöystävälliset kylmäaineet R290 ja R600.

Myös lankalauhduttimelle on löydetty uusi kestävämpi, helpommin huollettava ja energiaystävällisempi vaihtoehto. Tämä uudistus tulee kevään 2017 aikana päivittymään tuotannosta valmistuviin laitteisiin.

 


 

TUTUSTU ASTEEN KUVASTOON TÄÄLTÄ

 

Aste Finland + Suomen Myymäläkaluste

Euroopan laajuisesti Aste Finlandin laatuun ollaan erittäin tyytyväisiä ja kansainvälisetkin panimot ja elintarviketoimijat ovat löytäneet forssalaiset kylmälaitteet. Suomen Myymäläkaluste saakin toimia Asteen laitteiden varastoijana ja myyjänä Suomessa.

 
"Vierailimme koko henkilökuntamme kanssa vuoden vaihteessa Asteella, Forssassa, ja pääsimme näkemään miten kotimainen valmistaja panostaa laitteidensa laatuun ja energiatehokkuuden kehittämiseen. Meidän yrityksellemme ympäristöarvot sekä kierrätys on erityisen tärkeää ja on upeaa tehdä yhteistyötä valmistajan kanssa joka ei vaan keskity keksimään markkinoille uusia malleja, vaan panostaa suuresti hyväksi havaitun malliston kehittämiseen ja updeittaukseen" kertoo Suomen Myymäläkalusteen toimitusjohtaja Teemu Lahtinen.

Tutustu Aste Finland kylmälaitevalikoimaan

Aiheet: Uutisia