AJANKOH­TAISTA

Haemme joukkoomme huoltotyöntekijää

  • Saija Lahtinen
  • 13.8.2018 10:32
  • Uutisia

Huoltotyöntekijä

Etsimme laitehuoltajaa Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen. Liikevaihtomme jatkaessa nousuaan, etsimme uutta voimaa huoltotehtäviin. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan kehittyvässä perheyrityksessä. 

Työnkuvasi huoltotyöntekijänä koostuu päivittäistavarakaupan sekä ravintolalaitteiden kunnostuksesta ja huollosta. Huoltotehtävät tapahtuvat tuotantotiloissamme Yritystiellä sekä asiakkaiden luona Keski-Suomen alueella. Pääartikkelimme on uudet ja käytetyt kylmälaitteet ja lisäksi kaikki päivittäistavarakaupan laitteet, mm. uunit, myymälävaa'at, kassapöydät, lihankäsittelylaitteet, astianpesukoneet.

Odotamme hakijalta

  • kylmälaitteiden ja/tai sähkölaitteiden tuntemus
  • asiakaspalvelutaitoja
  • oma-aloitteisuutta
  • hyvän tiimipelaajan taitoja
  • auton käyttömahdollisuutta

Eduksesi katsotaan kylmälaitetuntemus, päivittäistavarakaupan tai ravintola-alan laitekannan tuntemus.  Tehtävässä menestyminen edellyttää kiitettäviä asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Työskentelet tehokkaasti sekä itsenäisesti että osana energistä tiimiä.

Valtakunnallisena kylmälaitetoimittajana, tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, kehittyvän työympäristön sekä työyhteisön vahvan tuen.

 

Oletko etsimämme henkilö? Hae tehtävää lähettämällä avoin työhakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sähköpostilla saija@myymalakaluste.fi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Saija Lahtinen puh 0207191176.

 

Suomen myymäläkaluste huoltopalvelu Jyväskylä




 

Tietoa meistä

Suomen Myymäläkaluste on asiakaslähtöinen laitetoimittaja. Meiltä saat ammattikäyttöön tuote- ja palveluratkaisut asiantuntevasti, joustavasti ja riskittömästi. Monipuolinen ja laadukas tuotevalikoimamme niin uusien kuin käytettyjenkin myymäläkalusteiden puolella mahdollistaa jokaisen projektin toteuttamisen yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Autamme ammattitaidolla myös myymälöiden muutosprojekteissa.

Olemme kasvava perheyritys, kuuntelemme työntekijöitä ja panostamme aktiivisesti heidän jatkuvaan kehittymiseensä. Yhdessä tekeminen näkyy niin yrityksen sisällä kuin asiakasrajapinnassa. Suomen Myymäläkaluste on Suomen kylmäliikkeiden liiton jäsen ja sillä on AAA-luottoluokitus jo viidettä vuotta peräkkäin. Modernit, vuonna 2011 Jyväskylään valmistuneet noin 3000 m²:n toimitilamme mahdollistavat suurienkin projektien toteuttamisen sekä nopean reagoinnin eri puolille Suomea. Työturvallisuus ja siisteys ovat alansa huippuluokkaa.



 

Aiheet: Uutisia