AJANKOH­TAISTA

Haemme joukkoomme uutta osaajaa

  • Saija Lahtinen
  • 12.1.2017 10:20
  • Uutisia

MYYJÄ / KYLMÄLAITE­ASIANTUNTIJA

Etsimme huipputiimiimme myyjää / kylmälaiteasiantuntijaa Jyväskylään. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työ. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on helmikuun 2017 aikana.

Työnkuvasi kylmälaiteasiantuntijana koostuu kylmälaitemyynnistä sekä mahdollisesti myös laitteiden kunnostuksesta ja huollosta. Pääset osaksi energistä ja kasvavaa myyntitiimiä, joka vastaa omakoneisten ja keskuskoneellisten kylmälaitteiden myynnistä. Työtehtävät tarkentuvat valittavan henkilön työkokemuksen mukaan.

Odotamme hakijalta

  • työkokemusta kylmälaitteiden parista ja/tai myyntitehtävistä
  • sujuvia it-taitoja
  • englannin kielen taitoa
  • auton käyttömahdollisuutta

Eduksesi katsotaan kylmälaitetuntemus sekä päivittäistavarakaupan ja/tai ravintola-alan laitekannan tuntemus tai myyntikokemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiitettäviä asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Työskentelet tehokkaasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kylmälaitteiden parissa sekä avoimen työympäristön ja työyhteisön vahvan tuen.

 

Oletko etsimämme henkilö? Hae tehtävää luomalla profiili osoitteessa www.eilakaisla.fi/kaislanet ja liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh 0400 270 860.

 

HAE PAIKKAA!

 

Tietoa meistä

Suomen Myymäläkaluste on asiakaslähtöinen alansa ammattilainen. Meiltä saat kokonaisvaltaiset tuote- ja palveluratkaisut asiantuntevasti, joustavasti ja riskittömästi. Monipuolinen ja laadukas tuotevalikoimamme niin uusien kuin käytettyjenkin myymäläkalusteiden puolella mahdollistaa jokaisen projektin toteuttamisen yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Autamme ammattitaidolla myös myymälöiden muutosprojekteissa.

Olemme dynaaminen ja vahva perheyritys, kuuntelemme työntekijöitä ja panostamme aktiivisesti heidän jatkuvaan kehittymiseensä. Yhdessä tekeminen näkyy niin yrityksen sisällä kuin asiakasrajapinnassa. Suomen Myymäläkaluste on Suomen kylmäliikkeiden liiton jäsen ja sillä on AAA-luottoluokitus jo neljättä vuotta peräkkäin. Modernit, vuonna 2011 Jyväskylään valmistuneet noin 3000 m²:n toimitilamme mahdollistavat suurienkin projektien toteuttamisen sekä nopean reagoinnin eri puolille Suomea. Työturvallisuus ja siisteys ovat alansa huippuluokkaa. 

Aiheet: Uutisia