AJANKOH­TAISTA

Carrierin uusi kylmälaite-esite

Carrier esite

Carrierin kylmälaitevalikoima on päivittynyt uusille ympäristöystävällisille kylmäaineille ja valikoima on kasvanut uusilla ja visuaalisilla kylmälaitteilla sekä kokonaisilla kylmälaiteperheillä. Nämä kaikki on nyt koottuna uuteen esitteeseen. Tutustu!

Alla Carrierin uusi omakoneisten kylmälaitteiden esite. Kylmälaitevalmistaja on päivittänyt kaikki laitteensa uusien kylmäaineasetusten mukaiseksi ja samalla käynyt läpi laitteiden energiantehokkuuksia sekä varustelua. Joitakin vanhempia kylmälaitekalustemalleja jouduimme hyvästelemään tämän uudistuksen myötä, mutta valikoima puolestaan lisääntyi entistä näyttävämmillä ja laadukkaammilla kylmälaitteilla.
 
 
Carrier esite lataa

Näyttäviä uutuuksia

Pakastekombille jouduimme jättämään hyvästit tämän uudistuksen myötä, mutta tilalle saatiin uutta, näyttävää ja energiatehokasta: Top Freezer -pakastinkaappi. Tämä uutuus sijoitetaan myymälään altaan kanssa eli pakastekombi korvataan kahdella erillisellä kylmälaitteella: pakaste- tai monitoimiallas ja pakastekaappi Top Freezer. Uutuuspakastekaapin voit sijoittaa seinän viereen tai saarekkeeksi kaksi Top Freezeriä selät vastakkain. Pakastekaappi on omalla jalustallaan, jonka alle pakasteallas sijoitetaan. Carrier on tehnyt pitkään ja sinnikkäästi töitä tämän uutuuden parissa ja siitä on hioutunut erittäin energiatehokas vaihtoehto omakoneiselle pakastekaapille. Top Freezerin rungot 3-4 ovella, leveyksin 2100/2500 mm.

Top Freezer

Suosittu Areor ST kylmähylly sai myös ympärilleen kokonaisen tuoteperheen, jossa kylmähylly on saatavana myös korkeampana 3 hyllyllä sekä matalampana 1 hyllyllä, pohjatasolla kylmäallas. Areor ST-kylmähyllyistä rakentuu näyttäviä saarekekokonaisuuksia myymälään. Tutustu kuvastossa myös näyttäviin Areor-kylmäaltaisiin, joista on saatavilla tyylikäs uutuusmalli.

Areor ST (Pic 4)

Areor-tuoteperhe kasvoi, tai oikeastaan pienentyi saadessaan lisäystä mini-mallistolla. Tämä Areor mini-kylmähylly sekä kylmäallas ovat pienen myymälän hevi-kalusteeksi oiva valinta.

Areor 1040 ST1040_2

Lisää kylmälaitteiden uutuuksista Carrierin omakoneisten kylmälaitteiden esitteestä sekä myyjiltämme.

-Teemu Lahtinen

Suomen Myymäläkaluste Oy
Yritystie 12
40320 Jyväskylä
P. 020 719 1170
myynti@myymalakaluste.fi
www.suomenmyymalakaluste.fi

 

Aiheet: Tuoteuutiset, Uutisia