AJANKOH­TAISTA

Host Milano-Messut 20.-24.10.2017

 ESK_HOST_Baner_strona.jpg

Euroopan HoReCa-alan päätapahtuma starttaa pian

Milano on tunnetusti muodin ja muotoilun pääkaupunki, jossa järjestetään myös Euroopan suurimmat HoReCa-alan messut lokakuussa. Host-messuilla näet ratkaisuja kaupallisiin sisustusideoihin. Päämiehemme ES System K esittelee osastollaan 11 / U41 / Z44 visuaalisesti suunniteltuja uutuuskylmälaitemalleja. Näyttävä kylmälaiteratkaisu auttaa luomaan asiakkaalle mieleenpainuvan elämyksen.


Näyttävien kylmälaitteiden lisäksi, valaistuksen tärkeys on nostettu ES System K:n messuosastoilla aina esille. ES System K:n tehtaan yhteydessä toimii myös valaisinvalmistaja Lako, jonka valaisimet on suunniteltu kylmälaitteiden kanssa upeiksi kokonaisuuksiksi tehostamaan tuotteiden näkyvyyttä. Päämiehemme osasto on taas tuttuun tapaan muotoiluun painottuvassa messuhallissa 11, sillä ES System K tarjoaa paljon enemmän kuin vain kylmälaitteita ja konditoriavitriineitä. Se tarjoaa visuaalisia, inspiroivia, sisustuksellisia kylmälaiteratkaisuja. Tervetuloa tänäkin vuonna Es System K, Lenari Italia ja Lako yhteisosastolle Host messuille!

Vera Host Milano.jpg

Host kokoaa innovaatiot kaikkialta maailmasta yhteen tapahtumaan. 2010 näytteilleasettajaa, yli 47 maasta, jokaiselta mantereelta. Messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2015.

 

Voimme järjestää teille tapaamisen ES System K:n tai Lakon yhteyshenkilömme kanssa. Ajan voitte varata sähköpostitse info@myymalakaluste.fi

 

Videolta voit katsoa vuoden 2015 Host-messuilta ES System K:n tunnelmia.

 Tutustu ES System K -laitevalikoimaan

Aiheet: Tapahtumat