AJANKOH­TAISTA

Myymäläkalusteiden Outlet avattu

  • Teemu Lahtinen
  • 6.9.2018 8:23
  • Uutisia

 

Edullinen myymäkalusteiden outlet on nyt avattu! Outlet-valikoima koostuu mm. kylmälaitteiden poistuvista varastomalleista, messukalusteista, kylmälaitevalmistajien erikoiseristä ja showroomin esittelymalleista. Outletissa on parhaillaan tarjolla konditoriavitriineitä, kylmähyllyjä, kylmäaltaita, käytettyjä kassakaappeja ja ostosvaunuja.

 Suomen myymäläkaluste Outlet
Varastoimme laajasti omakoneisia kylmälaitteita ja showroomissamme on esillä aina uusimmat suositut laitemallit. Varastovalikoimamme päivittyy ja esittelymallit vaihtuvat usein. Halusimme rakentaa myyntikanavan näille poistuville laitemalleille erikoishinnoin. Näin syntyi idea Suomen myymäläkalusteen outletista. 

Idean kehittyessä meille tarjoutui mahdollisuus myydä myös kylmälaitevalmistajien erikoiseriä. Olemme tehneet erittäin tiivistä yhteistyötä laadukkaiden kylmälaitevalmistajien kanssa jo vuosien ajan. Meidät mielletään erityiseksi yhteistyökumppaniksi tehtaiden päässä, sillä olemme paljon muutakin kuin vain myyntikonttori: olemme toimija, joka purkaa ja rakentaa uudelleen kylmälaitteita, räätälöi niitä sekä huoltaa Keski-Suomen alueen päivittäistavarakaupan laitekannan. Ammattitaitomme laajuus ja erikoisosaaminen on siis tiedossa myös kalustevalmistajilla.
 
Olemme saaneet mahdollisuuden ostaa erikoiseriä, esim. valmistajan messukalusteita, varaston tyhjennyseriä, kuljetusvaurioisia tai peruttuja laitetilauksia. Halusimme kehittää myyntikanavan juuri näitä eriä varten - ja niin syntyi Suomen myymäläkalusteen Outlet. Sivustolle nostamme myös käytettyjen laitteiden erikoiseriä, kuten varastoomme saapuneet 30 käytettyä kassakaappia.
 
Uuden Outletin kautta palvelemme asiakkaitamme kattavammin tuodessamme erikoiserät suoraan myyntiin nopealla toimitusajalla.

 

-Teemu Lahtinen

Siirry Outlettiin!

euroshop_2017_ES System K Calypso 06 kylmäaltaat

Suomen Myymäläkaluste Oy
Yritystie 12
40320 Jyväskylä
P. 020 719 1170
myynti@myymalakaluste.fi
www.suomenmyymalakaluste.fi

 

Aiheet: Uutisia