AJANKOH­TAISTA

Verso on uuden alku

  • Teemu Lahtinen
  • 3.8.2017 13:11
  • Uutisia

Vihreiden arvojen puolesta Verso®-konsepti | Suomen myymäläkaluste

Vihreiden arvojen puolesta – Verso®-konsepti

Ympäristöystävällisyys on yksi toimintamme perusarvoista. Käytettyjen myymälälaitteiden asianmukainen huolto ja kierrättäminen ovat tässä erittäin oleellisessa roolissa. Olemme konseptoineet näitä laitteita varten oman liiketoimintamallin. Tämän nimi on Verso®-konsepti. Maaliskuussa Patentti- ja rekisterihallituksen toimittama tavaramerkin rekisteröintipäätös sinetöi Verson® kiinteäksi osaksi liiketoimintaamme.

Mitä Verso®-konsepti tarkoittaa?

Verso®-konseptin mukainen huolto on vuosien kehitystyössä hioutunut standardisoitu malli, jossa jokainen laite käy meillä läpi tarkan listan mukaiset toimenpiteet. Näin varmistamme, että huoltamamme laitteet ovat tasalaatuisia ja ne ovat tarkastettu läpikotaisin ennen uudelle omistajalle siirtymistä. Koska luotamme vahvasti oman työmme laatuun, olemme tuplanneet Verso-konseptin mukaisten laitteiden takuun 3:sta 6 kuukauteen.

Verso®-konsepti perustuu haluumme toimia ympäristövastuullisesti. Verson avulla pystymme selvästi vähentämään ympäristön kuormittamista turhalla jätteellä, kun kunnostamme käytössä olleet laitteet lähes uudenveroisiksi, jolloin niiden elinikä pitenee.

Kaikki kauttamme kulkevat laitteet eivät kuitenkaan täytä Verso®-konseptin tiukkoja laatuvaatimuksia. Tässä tapauksessa hoidamme näiden kalusteiden sekä kylmäaineiden kierrätyksen asianmukaisesti.

Kenelle Verso®-konsepti sopii?

Verso®-konseptin puitteissa hankimme ja myymme kalusteita sekä laitteita. Asiakkaitamme ovat ketjuliikkeet, yksityiset kaupat ja ravintolat, joilta otamme vastaan vaihdossa käytettyjä laitteita sekä ostamme niitä myös suoraan. Käytetyn kaluston varasto saapuu pääosin ketjujen käytöstä, jolloin merkit ja mallit ovat tunnettuja, laadukkaita jatkojalostukseen sopivia laitteita.

Verso®-konsepti tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia liiketoimintaan vaaditut kalusteet sekä laitteet uusia edullisemmin ja ennen kaikkea ekologisemmin. Näin ollen Verso® voi olla varteenotettava ratkaisu esim. pienellä budjetilla toimintaa aloittelevalle yrittäjälle. Toivomme, että pidennetty takuuaika rohkaisee entistä useampaa harkitsemaan käytetyn laitteen hankkimista uuden sijasta.

Miksi hankkia Verso®-konseptin laite?

Hankkiessaan meiltä Verso®-konseptin mukaisesti huolletun laitteen asiakas on mukana tekemässä kanssamme ekotekoa. Nettihuutokaupoissa myydään paljon käytettyjä laitteita, jotka ovat huoltamattomia ja ne voivat olla jopa vaarallisia käyttää, jos niitä on yritetty huoltaa itse ilman sähkö- tai kylmälaitteiden huoltoliikkeen pätevyyttä. Hankinta voi tulla jälkikäteen hyvin kalliiksi, jos laite on huollettava uudelleen heti oston jälkeen.

Haluammekin erottua laadulla muista alan toimijoista, sillä kaikki Verso®-laitteet, jotka myymme, ovat huollettu konseptimme mukaan. Lisäksi myymme vain sellaisia laitteita, joiden varaosia on vielä saatavilla.

Olemme Versosta® erittäin ylpeitä Suomen myymäläkalusteella ja siksi kerrommekin mielellämme lisää tästä liiketoimintamallista.

Vihreiden arvojen puolesta Verso®-konsepti | Suomen myymäläkaluste

 Tutustu käytettyjen laitteiden valikoimaan

Suomen myymäläkaluste Oy
Yritystie 12
40320 Jyväskylä
P. 020 719 1170
myynti@myymalakaluste.fi
www.myymalakaluste.fi

 

Aiheet: Uutisia