Valikko Sulje

Kalusteet kesän viileille sesonkituotteille

Kalusteet kesän viileille sesonkituotteille

Kylmien virvokkeiden ja jäätelöiden myynti kasvaa kesäpäivinä. Kylmät juomat ja jäätelöt ovat usein heräteostoksia, joten sesonkituotteet kannattaa tuoda houkuttelevasti tarjolle herätemyyntikalusteilla. Kesäisiä uutuuksia testaillaan ahkerasti jo keväällä, vaikka suurin myynti tapahtuukin lämpiminä kesäpäivinä. Premium-tuotteiden näkyvyyteen ja erottuvuuteen kannattaa panostaa. Tutustu kylmälaitevaihtoehtoihimme ja valitse teidän valikoimaanne parhaiten edustava kaluste!

Juomaosaston kesän uutuudet esille energiatehokkaasti

Kauppojen juomaosastot ovat viime aikoina kokeneet suuria muutoksia ja valikoimat ovat päivittyneet kysyntä, trendit ja paikallisuus huomioiden. Tänäkin kesänä klassikkotuotteiden rinnalle nousee mittava uutuustuotteiden valikoima janonsammuttajia.

Kasvava hyvinvointitrendi hallitsee myös juomamarkkinoita. Hyllytilaa valloittavat erityisesti miedot ja alkoholittomat panimotuotteet. Kiinnostus hyvinvointiin ja terveellisempiin valintoihin näkyy myös juomavalikoiman laajentumisessa ja monipuolistumisessa. Asiakkaat ovat myös halukkaita siirtymään perustuotteista parempilaatuisiin ja hieman kalliimpiin vaihtoehtoihin.

Onnistu kesän juomakaupassa näyttävällä esillepanolla tyylikkäissä ja energiatehokkaissa kylmäkaapeissa. Korosta kesän suosikkeja ja uutuuksia tuomalla ne myymäläsi paraatipaikalle ja asiakkaan käden ulottuville juomakylminä.

Uutuustuotteemme Camus-kylmähylly on kylmäkalusteiden edelläkävijä energiatehokkuudessa. A-energialuokan Camus on varustettu hiljaisella invertterikompressorilla ja kapeilla lasiovilla, mikä pudottaa energiankulutuksen minimiin. Kapea kaluste vie vähän tilaa kaupasta, mutta on äärimmäisen tilava: tuotteita mahtuu jopa seitsemälle 400 mm syvälle (ylähylly 360 mm) hyllylle.

Kylmähylly Camus havainnekuva

A-energialuokan Camus-kylmähylly on tilava ja hiljainen

Lasiseinäinen Lumio-pakasteallas erinomaisella tuotenäkyvyydellä

Lasiseinäinen Lumio-pakasteallas erinomaisella tuotenäkyvyydellä

Uutuusjäätelöille näkyvyyttä kalustevalinnoilla

Erilaisten uutuusjäätelöiden saapuminen kauppoihin on kiistaton kevään merkki ja lämmittävät auringonsäteet houkuttelevat asiakkaita kohti jäätelöaltaita. Jopa viidesosa vuoden jäätelömyynneistä tulee uutuustuotteilla. Parhaat jäätelömyynnit varmistat takaamalla perusmyynnit sekä nappaamalla heräteostajat.

Jäätelökentällä vallitseva trendi on herkuttelujäätelöiden ja premium-vaihtoehtojen korostuminen. Kiinnostus uutuuksia ja innovaatioita kohtaan on korkealla, ja samaan aikaan kiinnitetään huomiota vastuullisuuteen esimerkiksi pakkausmateriaalien osalta.

Monet jätskiuutuudet ovat jo saapuneet myymälöihin, mutta kovinta sesonkia varten ehtii vielä hankkia myyntiä edistävät kalusteet. Herätejäätelöaltaat kannattaa sijoittaa mahdollisimman näkyvälle paikalle, kuten kassan lähettyville tai muulle keskeiselle paikalle. Oletko muuten huomannut, että siisti allas myy paremmin?

Varauduthan kasvavaan kysyntään ennen kuin jäätelökesä on kuumimmillaan!

Kalusteet kesän viileille sesonkituotteille

Varastotuotteillamme saat myymäläsi nopeasti kesäkuntoon.

Varastotuotteita nopealla toimitusajalla

Kesä on jo nurkan takana ja viimeistään nyt on aika varautua kauden hittituotteiden kasvavaan myyntiin. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima tyylikkäitä, käytännöllisiä ja energiatehokkaita sesonkikalusteita nopealla toimituksella suoraan omasta varastostamme. Toimitamme varastotuotteet perille 1-3 arkipäivässä.

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan laiteratkaisun.