Valikko Sulje

Vitriini on kahvilan sydän

Kahvilasi vitriini kertoo asiakkaalle kaiken! Tällä tarkoitamme tietenkin tuotteita, joita tarjoilet kahvilavitriinistäsi. Asiakkaat saapuvat kahvilaan vitriinin sisällön vuoksi, joten on tärkeää valita tuotteillesi parhaiten sopiva vitriinimalli sekä tyyli. Mallistostamme löytyy konditoriavitriineitä moneen eri tyyliin: retro, perinteisen tunnelmallinen, valoisa, kevyen kehyksetön sekä eleganttisen tyylikäs. Millä tyylillä sinä haluat esitellä tuotteesi?

Laadukkaalla vitriinivalinnalla viestit asiakkaillesi, että myynnissä olevat tuotteet säilytetään oikeaoppisesti vakaassa lämpötilassa. Konditoriavitriinin tasokas valaistus nostaa tuotteet paremmin esille ja maukkaat värit korostuvat entisestään. Hyvällä tuotevalaistuksella vitriinistä tulee näyttävä ja se houkuttelee herkuttelemaan sekä viihtymään tuotteiden äärelle. Konditoriavitriini on kahvilan keskipiste ja todellakin voimme todeta, että se on kahvilan sydän.

Laadukas konditoriavitriini kestää aikaa ja toimii energiatehokkaasti. Toki kannattaa muistaa myös vitriinien oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Carina konditoriavitriinit

ES System K on yksi Euroopan suurimpia kylmälaitevalmistajia. Heidän mallistostaan löytyy erittäin monipuolinen  ja monia mahdollisuuksia tarjoava Carina -konditoriavitriinimallisto. Carina -vitriinimallisto kasvaa ja kehittyy Euroopan trendien mukaisesti ja vitriinimallistosta löytyy vaihtoehdot jo hyvin moneen tyylisuuntaan. Vitriinimallistosta löytyy tasakantisia, kaarevalasisia sekä taivutetulla lasikannella olevia lasikoita. Jokainen konditorialasikkomalli huokuu erilaista henkeä kahvilassa.

Carina -konditoriavitriinit ovat kasvaneet kokonaisiksi tuoteperheiksi, joten saman vitriinisarjan tuotteilla voi kalustaa kahvilan palvelu- ja itsepalveluvitriinit. Tuoteperheestä löytyvät myös jäätelövitriinit, pyörivät kakkuvitriinit, leipähyllyt, neutraalit konditoriavitriinit, kassatasot sekä kuumavitriinit lämpimille konditoriatuotteille. Myös kaikki Carina -konditoriavitriinit voidaan varustaa lisävarusteilla suklaavitriiniksi, jolloin kylmävitriinin kosteus ja lämpötila ovat juuri täydelliset suklaan myyntiin.

Lenari konditoriavitriinit

Lenari -konditoriavitriinimallisto on myös ES System K:n valmistama ja Lenari -malliston tyylikkään designin taustalla on italialainen suunnittelutoimisto. Lenari -vitriinimallistolla on toteutettu todella näyttäviä projekteja ja vitriinilinjastoja ympäri maailmaa. Lenari -vitriini erottuu upeilla linjoillaan ja laatua huokuvilla yksityiskohdillaan. Konditoriavitriinissä on tuotteille 2-puoleinen pystyvalaistus sekä erillinen hyllyvalaistus jokaiselle tasolle. Lenari -konditoriavitriinit ovat muuntautumiskykyisiä, sillä jalustan verhoilulla saadaan luotua upeita, persoonallisia kokonaisuuksia.

Lenari tuoteperheestä löytyvät konditoriavitriinit palveluun ja itsepalveluun, jäätelövitriini, pyörivä kakkuvitriini, neutraalit konditoriavitriinit, kassatasot sekä salaattivitriini. Lenari -mallistoon kuuluvat myös upeat kaarevat kulmapalat vitriiniin.

Kysy lisää – me autamme Sinua valitsemaan sopivan vitriinin

preloader