Valikko Sulje

Kesän juomamyynnit huippuunsa – erä kylmähyllyjä uloskantohinnoin!

Nuori nainen juo kylmää juomaa. Kesän juomamyynnit huippuunsa. Erä kylmähyllyjä uloskantohinnoin

Västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään. Kesä on vihdoin täällä, mikä tarkoittaa kylmien virvokkeiden myynnin kulta-aikaa. Tuomalla sesongin viileimmät tuotemerkit houkuttelevasti ja helposti asiakkaan ulottuville saat asiakkaan veden kielelle ja varmistat kesäisten juomien lisämyynnin. Kuumina päivinä kylmien juomien kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti ja runsaan vetoisuuden omaava myyntikaluste takaa tuotteiden riittävyyden ja vähentää myyjien esillepanotyötä.

Meille on saapunut erikoiserä vähänkäytettyjä, täysin kunnostettuja ja laadultaan moitteettomia Subster SR150 -kylmähyllyjä, joista luovumme kampanjahintaan, jollaista ei meillä ole ennen nähty. Käytetty kylmälaite on edullinen ja ekologinen vaihtoehto uudelle kalusteelle laadusta ja luotettavuudesta tinkimättä: laitteet ovat meillä takuuhuollettuja ja kunnoltaan uudenveroisia, ja niillä on sama takuu kuin uudella vastaavalla laitteella.

Osallistu sosiaalisessa mediassamme arvontaan, jossa voit voittaa kyseisen laitteen itsellesi tehostamaan kesän myyntejä!

Subster SR150 juomapulloilla täytettynä

Subster SR150 on kulmakunnan coolein juomakaluste parhaalle myyntipaikallesi!

Ketterä herätemyyntikaluste moneen tarpeeseen

Subster SR150 on näppärä ja näyttävä herätemyyntikaluste, joka taipuu moneen käyttötarkoitukseen. Se soveltuu niin kauppoihin, erikoisliikkeisiin, ravintoloihin kuin pienempiin kahviloihin, baareihin ja terasseille – vain mielikuvitus on rajana. Tämän ammattitason kylmähyllyn voi brändätä teidän konseptiinne sopivaksi, jolloin se on takuuvarma katseenvangitsija.

Subster on erinomainen sesonkikaluste sen koon ja vaivattoman siirreltävyyden ansiosta: hyllyssä on pyörät alla, minkä vuoksi voit helposti sijoittaa sen parhaalle myyntipaikallesi ja kapean mitoituksen vuoksi se mahtuu pieneenkin tilaan. Kesäsesongin päätyttyä laitteen voi valjastaa muuhun käyttöön, eikä se talviteloille varastoitunakaan vie paljon tilaa.

Kalusteessa saat ison määrän juomia viileäksi näyttävästi ja lähellä asiakasta. Sen vetoisuus on huikeat 180 kpl 0,33 l juomatölkkejä tai 90 kpl 0,5 l PET-pulloja! 2-puoleisen laitteen läpinäkyvät sivut antavat juomille ja tuotebrändeille näkyvyyttä moneen suuntaan. Laittamalla kampanjatuotteet asiakkaan näkyville saat asiakkaan kiinnostuksen heräämään ja madallat ostokynnystä.

Kampanjahintainen Subster on edullinen ja kannattava investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin!

Käytetty laite on vihreä valinta

Sekä kuluttajat että yritykset kiinnittävät jatkuvasti enenevissä määrin huomiota valintojensa ympäristövaikutuksiin. Luonnonvarojen tuhlailevaa käyttöä ja tuhraa kulutusta voi välttää myös kylmälaitevalinnoilla.

Kylmäkalusteen ei aina tarvitse olla uusi – käytetyn kylmälaitteen hankkiminen on kiertotaloutta parhaimmillaan! Myymämme vähänkäytetyt laitteet ovat takuuhuollettuja ja kunnoltaan uudenveroisia. Laitteilla on myös täysi 12 kk takuu, aivan kuten uusillakin laitteilla. Jos vertaat vierekkäin uutta ja käytettyä laitetta, et todennäköisesti huomaa mitään eroa. Laitteen muoviosissa voi olla joitain pieniä naarmuja, mutta kevyiltä käytön jäljiltähän on ahkerassa käytössä mahdotonta välttyä.

Subster SR150

Vähänkäytetty ja takuuhuollettu Subster on yhtä hyvä kuin uusi! Voit luottaa ammattilaistemme kädenjälkeen, sillä annamme käytetylle laitteelle saman takuun kuin uudelle vastaavalle!

Subster SR150 tuotteiden ottaminen

Kampanjahintainen Subster on edullinen ja kannattava investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin!

Erikoiserä Subster SR150 -kylmähyllyjä uloskantohinnoin

Myymme kesäsesongin alun kunniaksi erikoiserän vähänkäytettyjä ja täysin huollettuja Subster SR150- kylmähyllyjä vertaansa vailla olevaan, jopa naurettavan edulliseen uloskantohintaan viilaamaan asiakkaidemme kesän juomamyynnit huippuunsa. Toimitamme laitteet nopeasti suoraan omasta varastostamme.

Vakiovarusteet:

  • 2+2 hyllyä
  • kaksipuolinen avohylly
  • LED-pystyvalaistus
  • elektroninen säädin
  • kääntyvät pyörät kalusteen alla
  • vakioväri harmaa

Vähänkäytetty Subster SR150 nyt asiakkaan aineiston mukaan brändättynä vain 425 € (alv. 0 %, norm. 1 650 €)! Laitteita on rajallinen erä – osta yksittäinen kappale tai isompi satsi kerralla. Tämä tarjous on varmasti meillä ainut laatuaan, joten nyt kannattaa toimia ripeästi! Nopeat syövät hitaat 😉

Osallistu hauskaan arvontaamme ja voita Subster SR150 omaksi!

Osallistu kesäiseen arvontaamme somessa

Meillä on sosiaalisessa mediassa meneillään rahanarvoinen arvonta, jossa voit voittaa omaksesi Subster SR150 -kylmähyllyn brändättynä ja perille toimitettuna! Arvonnan löydät sekä Facebook- että LinkedIn-sivultamme.

Klikkaa itsesi arvontaan Facebookissa ja LinkedInissä. Arvonta on käynnissä 5.6.2022 asti.

Arvonnan säännöt:
Arvonnan järjestää Suomen myymäläkaluste oy. Arvontaan voi osallistua Facebookissa ja/tai LinkedInissa kommentoimalla arvontajulkaisuun oman arvauksensa arvontakysymykseen sunnuntaihin 5.6.2022 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan 6.6. Voittajalle ilmoitamme voitosta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvomme uuden voittajan. Palkintona osallistujien kesken arvotaan yksi (1) käytetty, takuuhuollettu ja uudenveroinen Subster SR150 – kylmähylly brändättynä ja toimitettuna, palkinnon arvo 425 € + rahti. Suomen myymäläkaluste maksaa arpajaisveron.
Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia. Järjestäjä ei vastaa toimittamisen esteistä ja arvonnan voittaja vastaa mahdollisista voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista.
Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook/LinkedIn kaikesta vastuusta. Facebook/LinkedIn ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin/LinkedIniin.
Suomen Myymäläkaluste Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
Minijääkaappi Original-brändillä

Brändäyksellä erottuva kaluste

Brändäyksellä luot laitteellesi persoonallisen ulkonäön, joka erottuu edukseen ja kiinnittää asiakkaan huomion. Houkutteleva myyntikaluste kutsuu asiakkaan tuotteidesi äärelle.

Kampanjamme ajan Subster SR150 -kalusteen brändäys aineistosi mukaan sisältyy laitteen hintaan! Hyödynnä rahanarvoinen etu jo tänään!

Subster SR150 brändäysohjeet

Myyntipalvelu-suomenmyymalakaluste

Varastossamme on paljon muitakin tuotteita heti toimitettavissa

Ylläpidämme laajaa varastovalikoimaa suosituimmista tuotteistamme, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti. Tehtaalta tilatessa uusien tuotteiden toimitusajoissa puhutaan useista viikoista, mutta varastotuotteidemme toimitusaika on vain 1–3 päivää. Vielä ehdimme laittaa teidänkin liikkeenne kesäkuntoon ennen kuuminta sesonkia!

Tutustu koko valikoimaamme 👈

Näyttäviä esimerkkejä brändätyistä Subster SR150 -laitteista löytyy mm. laitteen valmistajan Aste Finlandin Instagram-tililtä:

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aste Finland Oy (@astefinland) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aste Finland Oy (@astefinland) jakama julkaisu

Tarvitsetko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan laiteratkaisun.

preloader