Tarjouspyyntö   


Sinulla on 0 artikkelia ostoslistallasi

Kiitos tarjouspyynnöstä

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

KONDITORIA­VITRIINIT

Laaja mallisto konditoriavitriineitä suoraan varastosta

Konditoria­vitriinit

Vitriini on kahvilan sydän

Kahvilasi vitriini kertoo asiakkaalle kaiken! Tällä tarkoitamme tietenkin tuotteita, joita tarjoilet kahvilavitriinistäsi. Asiakkaat saapuvat kahvilaan vitriinin sisällön vuoksi, joten on tärkeää valita tuotteillesi parhaiten sopiva vitriinimalli sekä tyyli. Mallistostamme löytyy konditoriavitriineitä moneen eri tyyliin: retro, perinteisen tunnelmallinen, valoisa, kevyen kehyksetön sekä eleganttisen tyylikäs. Millä tyylillä sinä haluat esitellä tuotteesi?

Laadukkaalla vitriinivalinnalla viestit asiakkaillesi, että myynnissä olevat tuotteet säilytetään oikeaoppisesti vakaassa lämpötilassa. Konditoriavitriinin tasokas valaistus nostaa tuotteet paremmin esille ja maukkaat värit korostuvat entisestään. Hyvällä tuotevalaistuksella vitriinistä tulee näyttävä ja se houkuttelee herkuttelemaan sekä viihtymään tuotteiden äärelle. Konditoriavitriini on kahvilan keskipiste ja todellakin voimme todeta, että se on kahvilan sydän.  

Laadukas vitriini kestää aikaa ja toimii energiatehokkaasti. Toki kannattaa muistaa myös vitriinien oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

IMG_3679

Carina konditoriamallisto

ES System K on yksi Euroopan suurimpia kylmälaitevalmistajia. Heidän mallistostaan löytyy erittäin monipuolinen  ja monia mahdollisuuksia tarjoava Carina konditoriavitriinimallisto. Carina vitriinimallisto kasvaa ja kehittyy Euroopan trendien mukaisesti ja vitriinimallistosta löytyy vaihtoehdot jo hyvin moneen tyylisuuntaan. Vitriinimallistosta löytyy tasakantisia, kaarevia lasisia sekä taivutetulla lasikannella olevia lasikoita. Jokainen lasikkomalli huokuu erilaista henkeä kahvilassa.

Carina vitriinimallit ovat kasvaneet tuoteperheeksi, joten saman vitriinisarjan tuotteilla voi kalustaa kahvilan palvelu- ja itsepalveluvitriinit. Tuoteperheestä löytyy myös jäätelövitriinit, pyörivät kakkuvitriinit, leipähyllyt, neutraalit konditoriavitriinit, kassatasot sekä kuumavitriinit lämpimille konditoriatuotteille.

Lenari-line original-1

Lenari konditoriavitriinit

Lenari konditoriavitriinimallisto on myös ES System K:n valmistama ja Lenari malliston tyylikkään designin taustalla on italialainen suunnittelutoimisto. Lenari mallistolla on toteutettu todella näyttäviä projekteja ympäri maailmaa. Lenari vitriini erottuu upeilla linjoillaan ja laatua huokuvilla yksityiskohdillaan. Konditoriavitriinissä on tuotteille 2-puoleinen pystyvalaistus sekä erillinen hyllyvalaistus jokaiselle tasolle. Vitriinit ovat muuntautumiskykyisiä, sillä jalustan verhoilulla saadaan luotua upeita, persoonallisia kokonaisuuksia.  

Lenari tuoteperheestä löytyy konditoriavitriinit palveluun ja itsepalveluun, jäätelövitriini, pyörivä kakkuvitriini, neutraalit konditoriavitriinit, kassatasot sekä salaattivitriini. Lenari mallistoon kuuluu myös upeat kaarevat kulmapalat vitriiniin.