Valikko Sulje

Käsidesiannostelijat

Käsidesiannostelijoiden avulla varmistat turvallisen asioinnin myymälöissä, ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Valikoimastamme löydät sähköttömät ja hygieeniset Safe Hands -käsidesiannostelijat annostelupylväänä jalkapolkimella tai seinäasennuksena kyynärpääannostelijalla. Safe Hands -käsidesiaseman voi varustella myös monipuolisin lisävarustein.

KÄSIDESIASEMA JALKAPOLKIMELLA

Poikkeukselliset pandemia-ajat ovat opettaneet meitä etsimään uusia ratkaisuja turvallisiin kanssakäymisiin. Terveydestä ja hygieniasta huolehtiminen ovat tulleet jäädäkseen ja haluammekin osaltamme edesauttaa turvallisen asioinnin mahdollistamista asiakkaille ja henkilöstölle.

Päämiehemme ES System K laajensi tuotevalikoimaansa ja toi valikoimiimme jalalla painettavat, sähköttömät Safe Hands -käsidesiannostelijat. Modernin muotoilun ansiosta RST-lattiapylväät istuvat erinomaisesti julkisiin sekä asiakas- ja yritystiloihin. Safe Hands -käsidesiannostelija on riittoisa käyttää ja huoleton ylläpitää. Se antaa jalan painalluksella oikea määrän käsidesiä tippa-altaan varmistaessa pylvään sekä sen ympäristön siisteyden.

Tyylikkäästi muotoiltuun RST-pylvääseen soveltuvat suoraan useimmat markkinoilla olevat 2 tai 5 litran pumppupullot. Sähköttömyys, pitkäikäisyys sekä riittoisat säiliöt takaavat käsidesiannostelijan kustannustehokkaan käytön.

Safe Hands -käsidesiaseman voit varustella lisävarustein. Sarjaan kuuluvat käsipyyhepaperin jakelin, kertakäyttökäsineille teline sekä roska-astia. Nämä valittavat lisävarusteet ovat myös RST-pintaisia. Rakenneltavissa on siis täydellinen ja käyttäjän tarpeisiin muunneltavissa oleva käsidesiasema. Lisäksi asemaan on saatavilla A4-julistekehys aseman infokäyttöön. Annostelija toimii jalkapolkimella, joten se on heti käyttövalmis, eikä siis tarvitse sähköä.

Seinäkiinnityksellä tai rullajalustalla

Safe Hands- sarjaan on saatavilla myös Mini-käsidesiannostelija seinäasennuksella. Mini -malli toimii kyynärpääannostelijalla ja siihen käyvät myös suoraan 2 tai 5 litran yleisimmät käsidesipumppupullot. Mini-malli on saatavana myös Go -mallina, jolloin annostelija on liikuteltavalla rullajalustalla.

Kaipaatko lisätietoja?