Valikko Sulje

Käsidesiannostelijat

Käsidesiannostelijoiden avulla varmistat turvallisen asioinnin myymälöissä, ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Valikoimastamme löydät sähköttömät ja hygieeniset Safe Hands -käsidesiannostelijat annostelupylväänä jalkapolkimella tai seinäasennuksena kyynärpääannostelijalla. Safe Hands -käsidesiaseman voi varustella myös monipuolisin lisävarustein.

KÄSIDESIASEMA JALKAPOLKIMELLA

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja etsimme uusia ratkaisuja turvallisiin kanssakäymisiin. Terveydestä ja hygieniasta huolehtiminen ovat tulleet jäädäkseen ja haluammekin osaltamme edesauttaa turvallisen asioinnin mahdollistamista asiakkaille ja henkilöstölle.

Päämiehemme ES System K laajensi tuotevalikoimaansa ja toi valikoimiimme jalalla painettavat, sähköttömät Safe Hands -käsidesiannostelijat. Modernin muotoilun ansiosta RST-lattiapylväät istuvat erinomaisesti julkisiin sekä asiakas- ja yritystiloihin. Safe Hands -käsidesiannostelija on riittoisa käyttää ja huoleton ylläpitää. Se antaa jalan painalluksella oikea määrän käsidesiä tippa-altaan varmistaessa pylvään sekä sen ympäristön siisteyden.

Tyylikkäästi muotoiltuun RST-pylvääseen soveltuvat suoraan useimmat markkinoilla olevat 2 tai 5 litran pumppupullot. Sähköttömyys, pitkäikäisyys sekä riittoisat säiliöt takaavat käsidesiannostelijan kustannustehokkaan käytön.

Safe Hands -käsidesiaseman voit varustella lisävarustein. Sarjaan kuuluvat käsipyyhepaperin jakelin, kertakäyttökäsineille teline sekä roska-astia. Nämä valittavat lisävarusteet ovat myös RST-pintaisia. Rakenneltavissa on siis täydellinen ja käyttäjän tarpeisiin muunneltavissa oleva käsidesiasema. Lisäksi asemaan on saatavilla A4-julistekehys aseman infokäyttöön. Annostelija toimii jalkapolkimella, joten se on heti käyttövalmis, eikä siis tarvitse sähköä.

Seinäkiinnityksellä tai rullajalustalla

Safe Hands- sarjaan on saatavilla myös Mini-käsidesiannostelija seinäasennuksella. Mini -malli toimii kyynärpääannostelijalla ja siihen käyvät myös suoraan 2 tai 5 litran yleisimmät käsidesipumppupullot. Mini -malli on saatavana myös Go -mallina, jolloin annostelija on liikuteltavalla rullajalustalla.

Kaipaatko lisätietoja?

Tuotteet
  • Tuotteita ei valittu
preloader