Valikko Sulje

Dry Aging kylmäkaappi SMK Gastro DA

Ammattilaistason  Dry Aging -kylmäkaappi alhaisella ​​lämpötilalla lihan onnistuneeseen kuivakypsytykseen. Kylmäkaapissa on ihanteellinen lämpötila +1,5°C…+2,5°C välillä ja nämä voidaan pitää tarkasti 0,1°C:n sisällä.

Kylmäkaapissa on tarkka elektroninen kosteudensäätömahdollisuus ja kosteutta voidaan säätää 60-90 % välillä ilman, että kalustetta tarvitsee liittää vesijohtoon.

Kylmäkaapissa on fotokatalyytti ja antimikrobinen sisäsäiliö, jotka estävät bakteerien ja mikrobien kasvun. Kylmäkaapissa on myös suola-alusta, jossa on neljä suolapalaa. Kylmäkaapin aktiivihiilituuletusjärjestelmä tekee kaapin sisäilman raikkaammaksi ja puhdistaa sisään tulevan ilman lihan kuivakypsytystä varten.

Kylmäkaapin ainutlaatuinen rosterinen ulkokuori ja kaksoiskarkaistu eristävä lasiovi suojaavat lihaa haitallisilta UV-säteiltä. Kylmäkaapin vakiona on muovipinnoitetut hyllyt että ruostumaton ripustin kahdelle ruostumattomasta koukulle riippuen siitä, minkä tuotteen haluat kuivattaa.

Kalusteen höyrystin on korroosiosuojattu.

Kaappi on varustettu ympäristöystävällisellä ja energiatehokkaalla R290a -kylmäaineella.

Vakiovarusteet

  • elektroninen säädin
  • lukitus
  • puhallinjäähdytys
  • 3 kpl säädettävää hyllyä
  • fotokatalyytti ja antimikrobinen sisäsäiliö
  • suola-astia ja 4 kpl suolakiviä
  • digitaalinen lämpötilanäyttö
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,