Dry Aging kylmäkaappi SMK Gastro DA
Ammattilaistason Dry Aging -kylmäkaappi alhaisella lämpötilalla lihan onnistuneeseen kuivakypsytykseen. Kylmäkaapissa on ihanteellinen lämpötila +1,5°C…+2,5°C välillä ja nämä voidaan pitää tarkasti 0,1°C:n sisällä.
Kylmäkaapissa on tarkka elektroninen kosteudensäätömahdollisuus ja kosteutta voidaan säätää 60-90 % välillä ilman, että kalustetta tarvitsee liittää vesijohtoon.
Kylmäkaapissa on fotokatalyytti ja antimikrobinen sisäsäiliö, jotka estävät bakteerien ja mikrobien kasvun. Kylmäkaapissa on myös suola-alusta, jossa on neljä suolapalaa. Kylmäkaapin aktiivihiilituuletusjärjestelmä tekee kaapin sisäilman raikkaammaksi ja puhdistaa sisään tulevan ilman lihan kuivakypsytystä varten.
Kylmäkaapin ainutlaatuinen rosterinen ulkokuori ja kaksoiskarkaistu eristävä lasiovi suojaavat lihaa haitallisilta UV-säteiltä. Kylmäkaapin vakiona on muovipinnoitetut hyllyt että ruostumaton ripustin kahdelle ruostumattomasta koukulle riippuen siitä, minkä tuotteen haluat kuivattaa.
Kalusteen höyrystin on korroosiosuojattu.
Kaappi on varustettu ympäristöystävällisellä ja energiatehokkaalla R290a -kylmäaineella.
Vakiovarusteet
- elektroninen säädin
- lukitus
- puhallinjäähdytys
- 3 kpl säädettävää hyllyä
- fotokatalyytti ja antimikrobinen sisäsäiliö
- suola-astia ja 4 kpl suolakiviä
- digitaalinen lämpötilanäyttö