Valikko Sulje

VARAA AIKA ASIANTUNTIJALLE

Etsitään juuri sinulle sopivat kylmälaitteet ja myymäläkalusteratkaisut

Asiantuntija palveluksessasi

Varaa maksuton henkilökohtainen asiantuntija-aika sinun kylmälaitehankintojesi suunnitteluun ja opastukseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ratkaisun kylmäkalusteiden askarruttaviin aiheisiin. Asiantuntija-ajalla voit kertoa tulevasta projektistanne/tarpeistanne ja myyjämme palaavat sinua parhaiten palvelevan ratkaisun kanssa.

Etätapaamisella on mahdollisuus jakaa pohjakuvia, suunnitelmia ja kylmäkalustemallien esittelyä näytön välityksellä. Asiantuntija-ajan voit varata kalenterista sinulle sopivaan aikaan ja saat vahvistuksen ajanvarauksesta sähköpostiisi.

Voit varata myös asiantuntijan käynnin myymälääsi, soita ja sovi tapaaminen puh. 0207191170

ENERGINEN TIIMI PALVELUKSESSASI

teemu-myymalakaluste

TEEMU LAHTINEN

Toimitusjohtaja, myynti

020 719 1171
teemu.lahtinen@myymalakaluste.fi

Orkesterimme johtaja, joka löytää laiteratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden. Erikoistunut suunnittelemaan myymälöiden uudis- ja muutoskohteita sekä projektimyyntejä palveluiden kera.

juha-myymalakaluste

JUHA HELLMAN

Tuotantopäällikkö, myynti

020 719 1174
juha.hellman@myymalakaluste.fi

Kylmälaitevalikoimamme asiantuntija. Palvelee asiakaslähtöisesti ja löytää asiakkaalle sopivat kylmälaitemallit. Vastuulla tuotantomme sujuvuus.

Antero-Halmari-web

Omakoneisten kylmälaitteiden spesialisti, joka mielellään tulee paikan päälle ratkaisemaan myymälän kylmälaitetarpeet ja auttaa löytämään parhaat ratkaisut palvelemaan myymälää.

saija-myymalakaluste

SAIJA LAHTINEN

Myynti, markkinointi ja taloushallinto

020 719 1176
saija.lahtinen@myymalakaluste.fi

Laajan konditoriakalustevalikoiman tuntemus ja uusien plug-in laitteiden kävelevä tietäjä. Antaa myös käden käänteessä tarjouksen leasing-laitehankinnoille. Yrityksemme markkinoinnin monitoiminainen.

Tuotteet
  • Tuotteita ei valittu
preloader