Valikko Sulje

VARAA AIKA ASIANTUNTIJALLE

Etsitään juuri sinulle sopivat kylmälaitteet ja myymäläkalusteratkaisut

Asiantuntija palveluksessasi

Varaa maksuton henkilökohtainen asiantuntija-aika sinun kylmälaitehankintojesi suunnitteluun ja opastukseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ratkaisun kylmäkalusteiden askarruttaviin aiheisiin. Asiantuntija-ajalla voit kertoa tulevasta projektistanne/tarpeistanne ja myyjämme palaavat sinua parhaiten palvelevan ratkaisun kanssa.

Etätapaamisella on mahdollisuus jakaa pohjakuvia, suunnitelmia ja kylmäkalustemallien esittelyä näytön välityksellä. Asiantuntija-ajan voit varata kalenterista sinulle sopivaan aikaan ja saat vahvistuksen ajanvarauksesta sähköpostiisi.

Voit varata myös asiantuntijan käynnin myymälääsi, soita ja sovi tapaaminen puh. 0207191170

ENERGINEN TIIMI PALVELUKSESSASI

teemu-myymalakaluste

TEEMU LAHTINEN

Toimitusjohtaja, myynti

020 719 1171
teemu.lahtinen@myymalakaluste.fi

Orkesterimme johtaja, joka löytää laiteratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden. Erikoistunut suunnittelemaan myymälöiden uudis- ja muutoskohteita sekä projektimyyntejä palveluiden kera.

sami-juutilainen-myymalakaluste

PT-kaupan asiantuntija, jolla kokemusta myös ravintola- ja suurkeittiömaailmasta. Vastaa yrityksemme myynnistä ja sen kehittämisestä osallistuen myös projektisuunnitteluun. Yritysjohdon tukipilari.

juha-myymalakaluste

JUHA HELLMAN

Tuotantopäällikkö, myynti

020 719 1174
juha.hellman@myymalakaluste.fi

Kylmälaitevalikoimamme asiantuntija. Palvelee asiakaslähtöisesti ja löytää asiakkaalle sopivat kylmälaitemallit. Vastuulla tuotantomme sujuvuus.

preloader