KÄYTETYT MYYMÄLÄ­KALUSTEET

Verso®-konseptissamme vanhat koneet saavat uuden elämän tai ne päätyvät ekologisesti kierrätykseen

VERSO®-KONSEPTI

Kalusteille uusi elämä

Verso®-konseptissamme vanhat koneet saavat uuden elämän tai ne päätyvät ekologisesti kierrätykseen. Verso®-konsepti auttaa säästämään luontoa, sillä huoltamiemme käytettyjen laitteiden energiatehokkuus paranee ja yksittäisen laitteen elinkaaresta tulee mahdollisimman pitkä. Jokainen Verso®-konseptin laite kunnostetaan ja huolletaan asianmukaisesti ennen kuin se jatkaa matkaansa uudelle omistajalle. Lisäksi laitteet maalataan täysin asiakkaan brändin mukaisesti. Myönnämme Verso®-laitteille 6 kuukauden takuun.

Verso®-konsepti on vastaus myös elinkaarensa päässä oleville laitteille. Hoidamme nämä laitteet ekologisesti kierrätykseen, jotta niistä syntyisi mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaa jätettä. Lisäksi Verso®-konsepti varmistaa, että kierrätykseen ei päädy vielä kunnostettavissa olevia laitteita.

Verso®-konseptin avulla Sinun on mahdollista hankkia lähes uudenveroinen kylmälaite selvästi uutta laitetta pienemmillä kustannuksilla. Samalla teet oikean ekoteon kanssamme.

Verso®-konseptilla voimme toteuttaa kokonaisia myymälöitä

Voimme tarjota koko myymälän kylmälaitteet käytetyn kaluston varastosta. Valikoimaan kuuluu omakoneiset ja keskuskoneelliset myymäläkylmät. Pakastealtaat ja pakastekaapit sekä pakastekombit rakentuvat myymälän pakastekalusteiksi asiakkaan myymäläsuunnitelman mukaan. Plussa-kalusteet rakennetaan keskuskoneellisiksi yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi ja ne varustellaan asiakkaan konseptin mukaisesti. Keskuskoneellisten kylmälaitteiden automatiikka varustellaan yhteistyössä asiakkaan kylmäliikkeen kanssa.

Suoraan varastostamme on saatavilla myös käytetyt kassapöydät ja kassasaarekkeet useissa eri mitoissa. Myymälävaa'at löytyvät niin palvelu- kuin itsepalvelukäyttöön.

Lisäksi palvelulinjaston taakse sijottuvat lihankäsittelylaitteet, uunit ja astianpesukoneet löytyvät myös käytettynä valikoimastamme. Näin syntyy edullinen, laadukas ja ekologinen myymälä käytetyillä Verso®-tuotteilla.

Tutustu Verso-valikoimaan
Verso_konsepti