PALVELEVA MYYMÄLÄ­KALUSTE­TOIMITTAJA

Kylmälaitteet ja myymäläkalusteratkaisut juuri sinulle

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Yhteystiedot

Myymme, asennamme ja huollamme uusia ja käytettyjä myymäläkalusteita ja -koneita yli 20 vuoden kokemuksella. Autamme ammattitaidolla myös myymälöiden muutosprojekteissa.

Suomen myymäläkaluste Oy
Yritystie 12, 40320 Jyväskylä
Avoinna ma-pe klo 8-16 

Vaihde 020 719 1170
8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

myynti@myymalakaluste.fi

huolto@myymalakaluste.fi

SMK_logo_rgb.png

TIIMI

TEEMU LAHTINEN

Toimitusjohtaja, myynti

Orkesterimme johtaja, joka löytää laiteratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden. Erikoistunut suunnittelemaan myymälöiden uudis- ja muutoskohteita sekä projektimyyntejä palveluiden kera.
  
020 719 1171
teemu.lahtinen@myymalakaluste.fi

SAIJA LAHTINEN

Myynti, markkinointi ja taloushallinto

Laajan konditoriakalustevalikoiman tuntemus ja uusien plug-in laitteiden kävelevä tietäjä. Antaa myös käden käänteessä tarjouksen leasing-laitehankinnoille. Yrityksemme markkinoinnin monitoiminainen.

020 719 1176
saija.lahtinen@myymalakaluste.fi

JUHA HELLMAN

Tuotantopäällikkö 
myynti ja kuljetukset

Kylmälaitevalikoimamme asiantuntija. Palvelee asiakaslähtöisesti ja tietää laitteiden varastotilanteen sekä Verso-tuotannon toimitusajan. Vastuulla Verso-konseptin laaduntarkkailu .

020 719 1174
juha.hellman@myymalakaluste.fi

TOMMI NYRÖNEN

Huolto ja varaosat

Vähittäiskaupan laitekannan huolto ja tuntemus. Myymälöiden vaakaverkkojen rakentamisessa maan huippuja. Auttaa erityisesti Keski-Suomen alueen myymälöitä muutosprojektien toteutuksessa ja huoltoarvioinneissa.

020 719 1173
tommi.nyronen@myymalakaluste.fi

MIKA LASSILA

Huolto ja varaosat

Vähittäiskaupan laitekannan huolto ja tuntemus. Yhdellä käynnillä hoituu huollot uuneista kassapöytiin ja melkeinpä kaikki siltä väliltä. Verso-tuotannossa elektroniikka-asentajan käsien kautta rakentuu koko valikoiman laitteiden tekniikka.

020 719 1175
 mika.lassila@myymalakaluste.fi

JOUNI HILTUNEN

Huolto ja kylmätekniikka

Myymälän kylmälaitteiden erikoisosaaja. Jokainen Verso-leimalla varustettu kylmälaite käy läpi Jounin valvomat huoltotoimenpiteet. Vastuulla kaikkien uusien laitteiden lämpötilaseuranta ennen toimitusta.

020 719 1177
huolto@myymalakaluste.fi

VELI KEURULAINEN

Huolto ja maalaamo

Maalamomme vastaava, joka taikoo kalusteet asiakkaan toivomaan väriin. Kalusteiden ulkoisen ilmeen viimeistely on tämän miehen ammattiosaamista. Vastuulla myös varasto ja usein hän tervehtiikin asiakkaitamme trukin ratista.

020 719 1170
huolto@myymalakaluste.fi

KENTIES SINÄ?

Tulevaisuuden tekijä

Haemme jatkuvasti uusia motivoituneita työntekijöitä reippaaseen joukkoomme. Mikäli sinä haluaisit luoda uran Suomen myymäläkalusteella, laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen myynti@myymalakaluste.fi