Valikko Sulje

Kylmäaltaat

Kylmäaltaat ovat erinomaisia herätemyyntikalusteita ja yksittäisten kylmäkalusteiden lisäksi ne yhdistyvät myös näyttäväksi linjasto- tai saarekekokonaisuudeksi myymälään. Kylmäaltaasta myyt helposti hevi-, sushi- sekä sesonkituotteet ja altaan lasiseinät mahdollistavatkin houkuttelevat esillepanot näille tuoteryhmille. Omakoneisia kylmäaltaita on saatavilla avokylmäaltaana tai liukulasikansilla.

PAKASTEALTAAT - MONITOIMIALTAAT - KYLMÄALTAAT

Pakastealtaita myymälään ja elintarviketeollisuudelle

Valikoimassamme on runsas mallisto allasmallisia kylmäkalusteita eri käyttötarkoituksiin, eri lämpötila-alueilla. Kylmäallas, jossa lämpötila on plussalla - pakasteallas, jossa lämpötila on pakkasella sekä monitoimiallas, jossa lämpötila on valittavissa plussalle tai pakkaselle käyttötarkoituksen mukaan. Omakoneiset kylmäaltaat soveltuvat hyllynpäätykalusteeksi, keskilattiakalusteeksi, herätealtaaksi kassa-alueelle, massa-altaaksi myyntisesonkeihin, allaskokonaisuuksi myymälöihin ja myyntikalusteeksi elintarviketeollisuudelle. Omakoneisia kylmäaltaita on helppo lisätä myymälään keskuskoneellisten kylmälaitteiden lisäksi ja altaita on helppo liikutella myymälässä sesongin mukaan. Altaassa tuote valitaan ylhäältä päin, joten eri tuotteet tulevat valintatilanteessa hyvin esille. Nykyään on paljon myös lasiseinäisiä allasmalleja, jolloin tuotteet näkyvät sekä altaan sivusta että päältä ja tuotenäkyvyys houkuttelee jo itsessään altaan tuotteiden pariin. Jäätelön myyntikalusteeksi suosittelemme pakasteallasta, jolloin pienenkin asiakkaan jäätelönvalinnan aikana kylmäilma ei karkaa allasmallisesta kylmälaitteesta, vaan jäätelöt ovat vakaassa lämpötilassa altaassa.

Keskuskoneelliset pakastealtaat ovat saaneet näyttävän muotoilun ja tyylikkäät lasipinnat. Tuotenäkyvyys on näissä laajoissa allaskokonaisuuksissa hyvä, kun allaskokonaisuudet ovat yhtä isoa kylmätilaa ja jos allaslasitus on koko esillepanoalueen syvyydelle, kuten pakasteallas Normassa. Pakasteallaskokonaisuudet rakentuu keskuskoneellisista rungoista yhdistelemällä näyttäviksi saarekkeiksi. Keskuskoneelliset pakastealtaat ovat energiatehokkaat myös kansituksensa ansiosta.

Laadukas pakasteallas kestää aikaa ja toimii energiatehokkaasti. Toki kannattaa muistaa myös omakoneisten kylmälaitteiden oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Multinor monitoimialtaat ja kylmäaltaat

 

Carrierin kylmälaitemallistosta Multinor-altaat ovat olleet myydyin omakoneinen allasmalli Suomessa. Allas on kauppojen suosikki monestakin eri syystä. Allas on hyvin energiatehokas ja siitä saa rakennettua näyttäviä kokonaisuuksia myymälään. Multinor -allasta on saatavana kylmäaltaana sekä monitoimialtaana, jossa lämpötila on säädettävissä kylmäaltaaksi tai pakastealtaaksi. Monitoimiallas on pitkäikäinen investointi ja se muuntautuu moneen käyttötarkoitukseen sesonkien vaihtuessa.

Elintarviketeollisuuden keskuudessakin Multinor -allas on suosittu allasmalli. Altaassa on näyttävät brändäysalueet ja lisävarusteena saa myös julistekehikon altaan päälle. Herätealtaana kylmäallasta käytetään myös paljon avo altaana.

monitoimiallas premor

Premor pakastealtaat ja monitoimialtaat

Näyttävä lasiseinäinen ja lasikansinen pakasteallas Premor Carrierin omakoneisten kylmälaitteiden valikoimasta. Valoisa pakasteallas tuo tuotteet näyttävästi esiin tehokkaan led-valaistuksen sekä koko tuotealueen korkuisen lasiseinän ansiosta. Carrier on kehitellyt tästä allasmallista hyvin energiatehokkaan ja se onkin lasiseinäisten allasmallien kärkisijoilla energiatehokkuudessaan. Premor -allasta on saatavana pelkkänä pakastealtaana tai monitoimialtaana, jossa lämpötila säädettävissä kylmäaltaaksi tai pakastealtaaksi.

Premor -pakasteallas on kehitelty erityisesti jäätelöaltaaksi ja tämä allasmalli on Euroopanlaajuisesti suosittu jäätelöallas. Altaaseen on saatavana läpinäkyvä akryylilokerikko, jolloin eri jäätelömaut ovat näyttävästi erillään ja tuotteet pysyvät järjestyksessä. Premor -allas on hyvin vakaa lämpötilaltaan, jolloin herkät jäätelötuotteet säilyvät laadukkaina. Altaaseen saatavana näyttävät brändäykset sekä mainosvalo lisävarusteena.

Voimmeko olla avuksi sopivan laitteen valinnassa?

Tuotteet
  • Tuotteita ei valittu
preloader