Valikko Sulje

Kylmäaltaat

Kylmäaltaat ovat erinomaisia herätemyyntikalusteita ja yksittäisten kylmäkalusteiden lisäksi ne yhdistyvät myös näyttäväksi linjasto- tai saarekekokonaisuudeksi myymälään. Kylmäaltaasta myyt helposti hevi-, sushi- sekä sesonkituotteet ja altaan lasiseinät mahdollistavatkin houkuttelevat esillepanot näille tuoteryhmille. Omakoneisia kylmäaltaita on saatavilla avokylmäaltaana tai liukulasikansilla.

PAKASTEALTAAT - MONITOIMIALTAAT - KYLMÄALTAAT

Pakastealtaita myymälään ja elintarviketeollisuudelle

Valikoimassamme on runsas mallisto allasmallisia kylmäkalusteita eri käyttötarkoituksiin, eri lämpötila-alueilla. Kylmäallas, jossa lämpötila on plussalla, pakasteallas, jossa lämpötila on pakkasella sekä monitoimiallas, jossa lämpötila on valittavissa plussalle tai pakkaselle käyttötarkoituksen mukaan. Omakoneiset kylmäaltaat soveltuvat hyllynpäätykalusteeksi, keskilattiakalusteeksi, herätealtaaksi kassa-alueelle, massa-altaaksi myyntisesonkeihin, allaskokonaisuuksi myymälöihin ja myyntikalusteeksi elintarviketeollisuudelle. Omakoneisia kylmäaltaita on helppo lisätä myymälään keskuskoneellisten kylmälaitteiden lisäksi ja altaita on helppo liikutella myymälässä sesongin mukaan. Altaassa tuote valitaan ylhäältä päin, joten eri tuotteet tulevat valintatilanteessa hyvin esille. Nykyään suurin osa allasmalleista on lasiseinäisiä, jolloin tuotteet näkyvät sekä altaan sivusta että päältä ja tuotenäkyvyys houkuttelee jo itsessään altaan tuotteiden pariin. Jäätelön myyntikalusteeksi suosittelemme pakasteallasta, jolloin pienenkin asiakkaan jäätelönvalinnan aikana kylmä ilma ei karkaa allasmallisesta kylmälaitteesta, vaan jäätelöt ovat vakaassa lämpötilassa altaassa.

Keskuskoneelliset pakastealtaat ovat saaneet näyttävän muotoilun ja tyylikkäät lasipinnat. Tuotenäkyvyys on näissä laajoissa allaskokonaisuuksissa hyvä, kun allaskokonaisuudet ovat yhtä isoa kylmätilaa ja jos allaslasitus on koko esillepanoalueen syvyydelle. Pakasteallaskokonaisuudet rakentuvat keskuskoneellisista rungoista yhdistelemällä näyttäviksi saarekkeiksi.

Laadukas pakasteallas kestää aikaa ja toimii energiatehokkaasti. Toki kannattaa muistaa myös omakoneisten kylmälaitteiden oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Monitoimiallas lasiseinillä keskilattialle herätealtaaksi - Suomen myymäläkaluste

Uudet Calypso 02 monitoimialtaat

ES System K:n kylmälaitemallistosta Calypso 02 -altaat ovat olleet suosittu omakoneinen allasmalli Suomessa. Allas on kauppaketjujen suosikki monestakin eri syystä. Altaista saa rakennettua näyttäviä kokonaisuuksia myymälään ja ne sopivat hyvin esimerkiksi tarjous- ja sesonkituotteille. Nyt Calypso-altaista on tullut markkinoille uudistettu, entistä energiatehokkaampi ja tyylikkäämpi malli. Uusi malli säästää vanhaan versioon verrattuna 50 % sähköä ja siinä on 30 % isommat lasipinnat ja entistä parempi näkyvyys tuotteille. Monitoimiallas on pitkäikäinen investointi ja se muuntautuu moneen käyttötarkoitukseen sesonkien vaihtuessa.

Lumio pakasteallas jäätelölle

Lumio pakaste- ja monitoimialtaat

Näyttävä lasiseinäinen ja lasikantinen pakasteallas kotimaisen Asteen valikoimasta. Valoisa pakasteallas tuo tuotteet näyttävästi esiin tehokkaan led-valaistuksen sekä koko tuotealueen korkuisen lasiseinän ansiosta. Aste on kehitellyt tätä allasmallia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja se on suunniteltu päivittäistavarakaupan tarpeen huomioiden. Lumio-allasta on saatavana useammassa koossa sekä pelkkänä pakastealtaana että monitoimialtaana, jossa lämpötila säädettävissä kylmäaltaaksi tai pakastealtaaksi tarpeen mukaan.

Kotimaiset Lumio-altaat ovat kokonsa ja siirreltävyytensä ansiosta käteviä sesonki- ja herätemyyntikalusteita. Lumio-pakasteallas on kehitelty erityisesti jäätelöaltaaksi. Altaaseen on saatavana läpinäkyvä akryylilokerikko, jolloin eri jäätelömaut ovat näyttävästi erillään ja tuotteet pysyvät järjestyksessä. Lumio-allas on hyvin vakaa lämpötilaltaan, jolloin herkät jäätelötuotteet säilyvät laadukkaina. Altaaseen saatavana näyttävät brändäykset lisävarusteena.

Voimmeko olla avuksi sopivan laitteen valinnassa?