Valikko Sulje

Konditoriakalusteet

Konditoriakalusteet täynnä suussa sulavia herkkuja! Konditoriavalikoimamme jäätelövitriinit, itsepalveluvitriinit, neutraalit konditoriavitriinit, leipähyllyt, salaattivitriinit, kakkuvitriinit sekä kassatasot mahdollistavat tyylikkään kokonaisuuden luomisen kahvilaasi. Konditoriavitriinien vakaan lämpötilan ja hyvän valaistuksen avulla kahvilatuotteesi ovat aina parhaimmillaan asiakkaitasi varten.

Kaikki konditoriamallistomme kalusteet ovat varustettavissa myös älyllisillä ominaisuuksilla. SMK Smart Cool® on helppo langaton lämpötilanseurantajärjestelmä, joka mm. helpottaa omavalvontaa.

Lue lisää SMK Smart Coolista®

Vitriini on kahvilan sydän

Kahvilasi vitriini kertoo asiakkaalle kaiken! Tällä tarkoitamme tietenkin tuotteita, joita tarjoilet kahvilavitriinistäsi. Asiakkaat saapuvat kahvilaan vitriinin sisällön vuoksi, joten on tärkeää valita tuotteillesi parhaiten sopiva vitriinimalli sekä tyyli. Mallistostamme löytyy konditoriavitriineitä moneen eri tyyliin: retro, perinteisen tunnelmallinen, valoisa, kevyen kehyksetön sekä elegantin tyylikäs. Millä tyylillä sinä haluat esitellä tuotteesi?

Laadukkaalla vitriinivalinnalla viestit asiakkaillesi, että myynnissä olevat tuotteet säilytetään oikeaoppisesti vakaassa lämpötilassa. Konditoriavitriinin tasokas valaistus nostaa tuotteet paremmin esille ja maukkaat värit korostuvat entisestään. Hyvällä tuotevalaistuksella vitriinistä tulee näyttävä ja se houkuttelee herkuttelemaan sekä viihtymään tuotteiden äärelle. Konditoriavitriini on kahvilan keskipiste ja todellakin voimme todeta, että se on kahvilan sydän.

Laadukas konditoriavitriini kestää aikaa ja toimii energiatehokkaasti. Toki kannattaa muistaa myös vitriinien oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Kahvilavitriinien älykkäät ominaisuudet auttavat arjen pyörittämisessä ja toimivat kahvilanpitäjän oikeana kätenä. Älykäs SMK Smart Cool® -järjestelmä mm. seuraa kylmälaitteiden lämpötiloja täysin automaattisesti ja langattomasti ja helpottaa siten elintarvikkeiden omavalvontaa huomattavasti.

Konditoriavitriini Carina 02 soveltuu näyttäviksi vitriinilinjastoiksi - Suomen myymäläkaluste

Carina konditoriavitriinit

ES System K on yksi Euroopan suurimpia kylmälaitevalmistajia. Heidän mallistostaan löytyy erittäin monipuolinen  ja monia mahdollisuuksia tarjoava Carina -konditoriavitriinimallisto. Carina -vitriinimallisto kasvaa ja kehittyy Euroopan trendien mukaisesti ja vitriinimallistosta löytyy vaihtoehdot jo hyvin moneen tyylisuuntaan. Vitriinimallistosta löytyy tasakantisia, kaarevalasisia sekä taivutetulla lasikannella olevia lasikoita. Jokainen konditorialasikkomalli huokuu erilaista henkeä kahvilassa.

Carina -konditoriavitriinit ovat kasvaneet kokonaisiksi tuoteperheiksi, joten saman vitriinisarjan tuotteilla voi kalustaa kahvilan palvelu- ja itsepalveluvitriinit. Tuoteperheestä löytyvät myös jäätelövitriinit, pyörivät kakkuvitriinit, leipähyllyt, neutraalit konditoriavitriinit, kassatasot sekä kuumavitriinit lämpimille konditoriatuotteille. Myös kaikki Carina -konditoriavitriinit voidaan varustaa lisävarusteilla suklaavitriiniksi, jolloin kylmävitriinin kosteus ja lämpötila ovat juuri täydelliset suklaan myyntiin.

SMK Bakery leipähylly

Neutraalit konditoriakalusteet

Kylmien konditoriakalusteiden valikoimaa täydentävät neutraalit kalusteet, joiden avulla rakennat kahvilaasi yhtenäisen ilmeen tyylisi mukaan. Kylmistä konditoriavitriineistä on yleensä saatavilla myös neutraali versio, ja Rapa Coolersin neutraaleissa kalusteissa on runsaasti väri- ja kokovaihtoehtoja, joista voit muodostaa liikkeeseesi sopivan kokonaisuuden. Kalusteista voi helposti rakentaa isommankin kokonaisuuden tai yhdistää ne sulvaksi linjastoksi muiden kalusteiden kanssa.

Neutraaleista konditoriakalusteista löytyvät mm. leipähylly SMK Bakery. SMK Bakery on näyttävä myyntikaluste tuoreille leipomotuotteille, kuten leiville. Gastromallistostamme löydät lisäksi kattavan valikoman laadukkaita kylmäkalusteita ammattikeittiöön.

Kysy lisää – me autamme Sinua valitsemaan sopivan vitriinin