Valikko Sulje

Kylmäkaapit

Energiatehokas kylmäkaappi lasiovella on erinomainen valinta virvokkeille ja elintarvikkeille. Kylmäkaapin tyylikäs ulkomuoto ja toimiva valaistus saavat tuotteiden esillepanon näyttämään arvokkaalta edistäen myyntiä tehokkaasti. Lasiseinäiset kylmäkaapit ovat yhdisteltävissä palvelulinjastoon ja ne täyttyvät helposti esimerkiksi juustoilla tai kuivatulla lihalla. Varastomallit toimitamme nopeasti 1-3 arkipäivässä. Kylmäkaappeihin saatavilla myös brändäykset toiveesi mukaan.

KYLMÄKAAPIT

Suositut lasiovikaapit

Lasiovellinen kylmäkaappi löytyy joka ruokakaupasta, kahvilasta pyötätason alta back bar -kaappina, hotellin aamupalapöydästä pöytäcoolerina, festareilta juomakaappina, huoltoasemilta kylmille virvokkeille, kassaneduskalusteena urheilukaupoista, lounaskahviloista pakatuille salaattiannoksille ja patongeille. Kylmäkaappi lasiovella on suosittu kylmäkaluste virvokkeille ja elintarvikkeille toimialasta riippumatta. Ja hyvä niin, sillä lasiovellinen kylmälaite on hyvä ja energiatehokas ratkaisu. Kylmäkaapeista tehdään entistä visuaalisempia ja myytävät tuotteet tulevat kaapeissa arvokkaasti esille. Kylmäkaappia hankkiessa pääsee jo valitsemaan minkä tyylisen kaapin tuotteilleen haluaa. Perinteisistä juomakaapeista on kehitelty lämpötilaltaan vakaita, jolloin useat mallit sopivat myös elintarvikkeiden myyntiin.

Omakoneisia kylmäkaappeja on tarjolla monen kokoisia ja monen tyylisiä. Ylpeänä esittelemme tuotevalikoimamme kotimaisia Aste Finlandin kylmäkaappeja, joista huokuu laatu ja design. Aste Finlandin kylmäkaapit sekä muut heidän kylmälaitteensa ovatkin tunnettuja myymälöissä kautta maan sekä tänä päivänä myös laajalti Euroopassa. Varastoimme Asteen useimmat kylmälaitemallit ja varastotuotteille toimitusaika on vain 1-3 työpäivää tilauksesta.

Palvelulinjastoon palvelulasikon kanssa on yhdisteltävissä näyttäviä lasiseinäisiä kylmäkaappeja. Näihin kaappimallisiin kylmävitriineihin voit nostaa näyttävästi palvelulinjaston herkkutuotteita ja koota tunnelmaa kohottamaan näyttävia juustokiekkoja tai ilmakuivattua lihaa oheistuotteineen.

suomen-myymalakaluste-kylmakaappi-celit

Kotimaiset Celit kylmäkaapit

Aste Finland valmistaa tyylikkäitä ja energiatehokkaita omakoneisia ammattikäyttöön tarkoitettuja kylmäkaappeja, joista Celit-tuoteperhe on yksi tunnetuimmista. Kaappia löytyy leveyksillä 60 - 87 - 120 cm ja slim 40 cm ja se on erittäin suosittu lasiovellinen juomakaappi. Kotimaiset Celit-kylmäkaapit on tyylikkäästi suunniteltu ja kaapeissa on tehokas 2-puoleinen led-valaistus led-mainosvalon lisäksi. Celit-kaapeissa on luonnonmukaiset kylmäaineet ja kasettikoneisto. Lämpötila-alueeltaan sekä -vakaudeltaan Celit-kylmäkaapit soveltuvat myös elintarvikkeille.

Celit-kylmäkaapit ovat meillä varastotuotteita ja väritys varastomalleille on tyylikäs kokomusta. Hyvän valotehon ansiosta tuotteet tulevat arvokkaasti esiin mustasta taustasta. Celit-kylmäkaapeissa on hyvät brändäysmahdollisuudet ja kaappi onkin elintarviketeollisuudessa suosittu myyntikaluste kentän myyntipisteissä. Valmistaja kehittää koko ajan kylmälaitteitaan energiatehokkaammiksi ja Aste Finlandin kylmäkaappien sarana- sekä liukulasiovet kestävät kovaakin käyttöä.

suomen-myymalakaluste-pakastekaappi-indus

Ovelliset kylmähyllyt

Suuremmat kylmälaitekokonaisuudet myymälöihin ja tuotantotiloihin toteutetaan keskuskoneellisina kylmälaitteina. Keskuskoneelliset kylmälaitteet rakentuvat myymälään kylmälaitemallien erimittaisista rungoista ja kokonaisuus toteutetaan asiakkaan myymäläsuunnitelman mukaan. Kylmälaitteiden tekniikka rakennetaan yhteistyössä asiakkaan kylmäurakoitsijan kanssa.

Keskuskoneelliset kylmäkaappirungot ovat 2-5 oven leveyksillä. Keskuskoneellisissa kylmäkaapeissa on syvät hyllyt ja runsaasti kylmätilavuutta, sillä koneikko ei vie kaapin sisältä tilaa. Samaan sarjaan, yhtenäisellä ulkoasulla löytyy myös keskuskoneelliset pakastekaapit.

Keskuskoneellisia myymäläkokonaisuuksia rakentuu yhtenäisellä ilmeellä, sillä samasta tyylisarjasta löytyy koko myymälän kylmälaitteet palvelulasikosta, avokylmähyllyihin ja pakastealtaisiin.

Kaipaatko lisätietoja valintasi pohjalle?