Valikko Sulje

Kylmäsaarekkeet

Kahdelta puolelta palvelevat kylmäsaarekkeet sopivat houkutteleviksi keskilattiakalusteiksi. Erikokoisista saarekkeista löydät täydellisen kokonaisuuden asiakkaidesi nopeisiin take away -ostoksiin niin isoissa marketeissa kuin pienissä kaupoissakin. Saarekkeissa tuotteet saavat hyvän näkyvyyden ja vakaat lämpötilat varmistavat luotettavat kalusteratkaisut myymälääsi.

Näyttävät kylmäsaarekkeet

Näyttävät kahdelta puolelta palvelevat kylmäsaarekkeet ovat tyylikkäitä erikoiskalusteita, jotka kiinnittävät jokaisen asiakkaan huomion. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja erilaisille tuotteille ja ratkaisuja erilaisiin tiloihin.

Kylmäsaareke Kioti

Omakoneinen ja energiatehokas avonainen kylmähyllysaareke Kioti on EuroShop 2023 uutuusmalli. Tämä kahdelta puolelta palveleva kylmähyllyratkaisu antaa läpinäkyvien taka- ja sivuseinien ansiosta erinomaisen näkyvyyden tuotteille. Säädettävät LED-valaistut lasihyllyt ja lisävarusteena saatavat lisähyllyt mahdollistavat erilaisten esillepanojen rakentamisen. Kioti-saarekkeesta saa näyttävän myyntikalusteen esim. marjoille, heville, take away -tuotteille, juustoille ja deli-tuotteille.

Kiotin energialuokka C on erinomainen tämän tyyliselle avokalusteelle. Kioti on saatavilla myös keskuskoneellisena versiona.

SMK Grab 'n Go kylmäkaappi

SMK Grab 'n Go

SMK Grab 'n Go on hyvä esimerkki tiiviistä yhteistyöstämme asiakkaidemme ja kalusteiden valmistajien kanssa. Sen suunnittelu lähti liikkeelle asiakkaidemme tarpeista ja lopputuloksena syntyi ainutlaatuinen kalustemalli, jollaista ei aikaisemmin markkinoilta löytynyt. SMK Grab 'n Go on suunniteltu erityisesti juomille sekä muille nopeasti matkaan napattaville tuotteille keskilattiakalusteeksi.

SMK Grab ‘n Go on 2-puoleinen täyskorkea ja -lasinen kylmäkaappi neljällä saranaovella, joka on varustettu energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä R290 kylmäaineella. Kaappi sopii hyvin keskilattiakalusteeksi, koska tuotteita pääsee ottaamaan kalusteen molemmilta puolilta leveistä lasiovista. Kaapin tilavat 5 hyllytasoa pohjatason kanssa antavat tuotteille maksimaalisen täyttöasteen; kaapin vetoisuus on parhaimmillaan jopa 980 kpl 0,5 l tai 0,33 l juomatölkkejä! Erinomainen herätemyyntikaluste hyvän tuotenäkyvyyden, tuotevetoisuuden ja vakaan lämpötilan ansiosta.

Kaappi on varustettu pyörillä, mikä tekee kalusteen siirtelemisestä myymälän sisällä vaivatonta, ja kaapin ovet saa tarvittaessa lukittua.

Me autamme sopivan kalusteen valinnassa