Valikko Sulje

Palvelulasikot

Laadukkailla palvelulasikoilla rakennetaan näyttävä palvelulinjasto ruokakauppaan. Palvelulasikoiden suuret lasipinnat, muotoilu ja valaistus tuovat tuotteet näyttävästi esiin ja yhdessä henkilökohtaisen palvelun kanssa palvelulinjasto mahdollistaakin onnistuneen asiakaskokemuksen myymälässä. Tutustu monipuoliseen, omakoneisten ja keskuskoneellisten palvelulasikoiden valikoimaamme.

PALVELULASIKOT

Näyttävä palvelulinjasto houkuttelee uudestaan

Myymäläsi palvelulinjasto viestii asiakkaalle paljon! Tänä päivänä myymälät haluavat erottua toisistaan ja jäädä asiakkaan mieliin miellyttävällä ja henkilökohtaisella kokemuksella. Myymälöiden palvelulinjasto on yksi ruokakaupan tärkeimmistä tilaisuuksista jäädä asiakkaan mieleen. Hyvän palvelun ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi palvelupisteen kylmälaitteilla on suuri vaikutus asiakaskokemukseen. Lähtökohtana palvelulasikolla on nostaa laadukkaat tuotteet näyttävästi esille, näyttävillä lasipinnoilla, muotoilulla ja valaistuksella. Palvelulasikoita on tarjolla monen tyylistä, mutta tärkeimmäksi asiakaskriteeriksi on noussut se, että kylmälaitteet näyttävät laadukkailta, tuotteet ovat tasaisesti oikeassa lämpötilassa ja kylmälaitteet ovat siistit ja hygieeniset. Näiden perusasioiden ollessa kunnossa, voidaan lisäksi tarjota näyttäviä erikoiskalusteita nostamaan palvelutasoa ja palvelutorin tunnelmaa.


Omakoneiset palvelulasikot

ES System K on yksi Euroopan suurimpia kylmälaitevalmistajia. Heidän mallistostaan löytyy erittäin monipuolinen  ja monia mahdollisuuksia tarjoava palvelulasikkomallisto. Mallisto kasvaa ja kehittyy Euroopan trendien mukaisesti ja siitä löytyy vaihtoehdot jo hyvin moneen tyylisuuntaan. Palvelulasikoita löytyy tasakantisia, kaarevialasisia sekä modernein, taivutetulla lasikannella olevia kylmälasikoita. Jokainen lasikkomalli huokuu erilaista henkeä palvelupisteeseen.

Palvelulasikkomallit ovat kasvaneet tuoteperheeksi, joten saman lasikkosarjan tuotteilla voi kalustaa myymälän palvelu- ja itsepalvelulasikot. Tuoteperheestä löytyvät myös kalalasikot hilepedillä, näyttävät kulmapalat sekä lämpöpöydät.

Keskuskoneelliset palvelulasikot

Isomman market-koon palvelulinjastokokonaisuudet myymälöihin toteutetaan keskuskoneellisina kylmälaitteina. Keskuskoneelliset kylmälaitteet rakentuvat myymälään kylmälaitemallien erimittaisista rungoista ja kokonaisuus toteutetaan asiakkaan myymäläsuunnitelman mukaan. Kylmälaitteiden tekniikka rakennetaan yhteistyössä asiakkaan kylmäurakoitsijan kanssa.

Keskuskoneellisia palvelulasikkorunkoja on monen levyisiä sekä lasikkosarjoihin on saatavana myös näyttävät ulko- ja sisäkulmat. Samaan sarjaan, yhtenäisellä ulkoasulla löytyy myös kalalasikot hilepedillä, itsepalvelulasikot sekä lämpöpöydät.

Lämpöpöydät palvelulinjastoon

Keskuskoneelliset palvelulasikot ovat varusteltavissa gn-mitoitetulla lämpöpöydällä. Näin saat palvelulinjastoosi samasta palvelulasikkosarjasta myös palvelutiskin kuumille tuotteille. Vesihauteella toimiva lämpöpöytä ei kuivata tuotteita, vaan kuumat tuotteet pysyvät laadukkaina palvelutiskissä. Yhtenäinen palvelulinjasto tekee myymälääsi viimeistellyn ilmeen.

Tarvitsetkoa apua suunnittelussa?