Valikko Sulje

Pakastekaapit

Pakastekaappien avulla saat myymälän pinta-alan tehokkaaseen myyntikäyttöön. Lasiovelliset pakastekaapit tarjoavat erinomaisen tuotenäkyvyyden ja muunneltavan hyllytyksen ansiosta kylmäkaappi on käytössä monipuolinen, soveltuen hyvin erikokoisille pakkauksille. Energiatehokkaita pakastekaappeja on saatavilla käyttövalmiina omakoneisina. Keskuskoneelliset pakaste- ja kylmälaitekokonaisuudet toteutetaan aina myymäläkohtaisesti asiakkaan suunnitelman mukaisesti.

PAKASTEKAAPIT

Lasiovellinen pakastekaappi on suosittu valinta myymälään

Pakastekaapit ovat syrjäyttämässä pakastealtaat ja yhä useammat valitsevatkin pakastekaapin altaan sijaan. Lasiovellinen korkea pakastekaappi vie pienemmän tilan myymälästä kuin allas. Pakastekaappiin tuotteet saadaan myyvästi esille ja laaja tuotevalikoima avautuu asiakkaan näkyville paremmin pystypakastimesta kuin allasmallista. Myymälän pinta-ala saadaan tehokkaaseen myyntikäyttöön pakastekaapin avulla. Pakastealtaat ovat myös suosittuja myymälöissä, mutta keskuskoneellisia pakastealtaita suunnitellaan enää vähemmän uusiin myymälöihin.

Pakastekalustetta valitessa on hyvä miettiä pakastetuotteiden kiertoaika, paljonko myyntikalusteeseen tarvitaan hyllytilaa per tuote. Pakastekalusteen mitat on hyvä tarkistaa myyntipaikkaan sopivaksi. Elintarviketoimijan kannattaa miettiä oman tuotteen pakkauskokoa ja verrata eri mallisia pakastekaappeja, mikä soveltuu parhaiten tuotteen pakkauksiin ja että tuotteet saadaan sijoitettua runsaasti sekä toimivasti myyntikalusteeseen. Pakastekalustetta valittaessa sekä verrattaessa pakastekaappia pakastealtaaseen, tulee miettiä myös pakasteiden varastointi. Missä pakastetuotteiden varastointi tapahtuu, vai toimiiko myyntikaluste samalla myös varastona tuotteille?

Pakastekaappeja on markkinoilla monen hintaista. Ostopäätöstä tehdessä on hyvä verrata myös pakastekaapin energiankulutuksia, sillä niissä on huimia eroja. Puhutaan jopa 50 % sähkönkulutuseroista, mikä tarkoittaa isoissa kalusteissa tuhansia kilowattitunteja vuodessa. Tälläiset erot näkyvät selvästi kauppiaan sähkölaskussa. Uudet pakastekaapit ovat varustettu led-valoilla, jotka eivät tuota lämpöä pakastekaapin sisällä.

Laadukas pakastekaappi kestää käyttöä ja toimii energiatehokkaasti. Pakastekaapin hyllytys on hyvä olla muunneltavissa tuotteiden mukaan. Toki kannattaa muistaa myös omakoneisen pakastekaapin oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Omakoneiset pakastekaapit

Omakoneinen lasiovellinen pakastekaappi on käyttövalmis pakastekaluste. Omakoneisena pakastekaappeja löytyy 1-3 ovisena. Carrierin kylmälaitemallistosta löytyy Velando -pakastekaappi myös omakoneisena keskuskoneellisen lisäksi. Velando -pakastekaappi soveltuu yhtenäiseksi kylmälaitelinjastoksi kylmähylly Optimer Low front -malliston kanssa. Optimer Low front -kylmähyllyssä on matala etureuna, jolloin tuotteiden myyntiala on maksimoitu. Optimer Low front -kylmähyllyä saa avonaisena sekä ovellisena kylmäkalusteena. Yhdistelemällä näitä kylmälaitteita rinnakkain syntyy yhtenäinen, näyttävä omakoneinen kylmälaitekokonaisuus.

Pakastekaappi Velando on yksi markkinoiden energiatehokkaimpia lasiovellisia pakastekaappeja. Kaapin saa varusteltuna energiansäästöpaketilla, joka sisältää led-pystyvalot oven karmeissa ja energiansäästöovet. Energiansäästöpuhaltimet ja R290-kylmäaine ovat Velandon kaapeissa vakiovarusteena.

Elintarviketeollisuuden suosimat yksioviset pakastekaapit löytyvät myös valikoimistamme. Mainosvalolla ja näyttävillä brändäyksillä pakastekaapista saadaan houkutteleva myyntikaluste pakastetuotteille.

Keskuskoneelliset pakastekaapit

Suuremmat kylmälaitekokonaisuudet myymälöihin ja tuotantotiloihin toteutetaan keskuskoneellisina kylmälaitteina. Keskuskoneelliset pakaste- ja kylmälaitteet rakentuvat keskuskoneellisten kylmälaitteiden erimittaisista rungoista ja kokonaisuus toteutetaan asiakkaan myymäläsuunnitelman mukaan. Kylmälaitteiden tekniikka rakennetaan yhteistyössä asiakkaan kylmäurakoitsijan kanssa.

Keskuskoneelliset pakastekaappirungot ovat 2-5 oven leveyksillä. Keskuskoneellisissa pakastekaapeissa on syvät hyllyt ja runsaasti kylmätilavuutta, sillä koneikko ei vie kaapin sisältä tilaa. Samaan sarjaan, yhtenäisellä ulkoasulla löytyy myös keskuskoneelliset kylmäkaapit.

Keskuskoneellisia myymäläkokonaisuuksia rakentuu yhtenäisellä ilmeellä, sillä samasta tyylisarjasta löytyy koko myymälän kylmälaitteet palvelulasikosta, avokylmähyllyihin ja pakastealtaisiin.

Pakastekaappi Top Freezer

Carrierin suosittu pakastekaappi Top Freezer on energiatehokas omakoneinen pakastekaluste valinta. Pakastekaappi on omalla L-jalustalla ja kaapin alle sijoitetaan erillinen pakasteallas. Tällä yhdistelmällä rakennetaan myymälän pakasteosaston linjastot seinän viereen tai saarekkeeksi. Carrierin yhdistelmä on tullut korvaamaan ennen suositut Combilon kaappi-allas kalusteet.

Kysy lisää – me autamme sinua valitsemaan sopivan laitteen