Valikko Sulje

MYYMÄLÄ-
KALUSTEIDEN AMMATTILAINEN

Olemme maamme johtavia myymäläkalusteratkaisujen toimittajia

MYYMÄLÄ-
KALUSTEIDEN AMMATTILAINEN

Olemme maamme johtavia myymäläkalusteratkaisujen toimittajia

Meillä asiakas on ykkönen

Suomen myymäläkaluste on asiakaslähtöinen alansa ammattilainen. Meiltä saat kokonaisvaltaiset kylmäkaluste-, laite- ja palveluratkaisut asiantuntevasti, joustavasti ja riskittömästi.

Varastoimme yli 50 uutta kylmälaitemallia markkinoiden johtavilta merkeiltä. Pystymme palvelemaan kattavan varastomme avulla nopeasti ja joustavasti.

Autamme ammattitaidolla myös myymälöiden muutosprojekteissa.

Luotettava kumppanisi

Modernit, vuonna 2011 Jyväskylään valmistuneet noin 3000 m²:n toimitilamme mahdollistavat suurienkin projektien toteuttamisen sekä nopean reagoinnin eri puolille Suomea. Työturvallisuus ja siisteys ovat alansa huippuluokkaa.

Olemme dynaaminen ja vahva perheyritys, kuuntelemme työntekijöitä ja panostamme aktiivisesti heidän jatkuvaan kehittymiseen. Yhdessä tekemisen meininki näkyy niin yrityksen sisällä kuin asiakasrajapinnassa. Suomen myymäläkaluste on Suomen kylmäliikkeiden liiton jäsen ja yrityksellä on AAA-luottoluokitus jo seitsemättä vuotta peräkkäin.

Kerro, kuinka voimme olla avuksi

Ota yhteyttä

Varaa aikasi showroomiin!

Tervetuloa Showroomiin

Olemme rakentaneet asiakkaitamme varten kattavan kylmäkalusteiden showroomin, jossa on esillä runsaasti uusia ja energiatehokkaita kylmälaitemalleja. Täällä pääset vertailemaan kylmäkalusteiden ominaisuuksia ammattitaitoisen myyjän opastuksella.

Asiakkaan projektisuunnittelu on mahdollista toteuttaa showroomissamme myyjämme avustuksella. Esillä olevat kaluste- ja värivaihtoehdot helpottavat kylmälaitevalinnoissa myymälä- tai kahvilasuunnitelman tukemiseksi. Esillä Carrierin energiatehokkaita kylmälaitteita, Aste Finlandin kotimaisia kylmälaitteita sekä ES System K:n uusimmat konditoriavitriinimallit.

Showroom on avoinna
arkisin klo 8-16
osoitteessa Yritystie 12, Jyväskylä
Tervetuloa!

PÄÄMIEHEMME

aste-finland-300x160

“Yhdessä Suomen myymälakalusteen kanssa pystymme palvelemaan loppuasiakkaita entistä nopeammin ja laadukkaammin aina tuotteiden valmistuksesta kierrätykseen. Yhteistyömme on mahdollistanut mm. sujuvat toimitukset pienillekin tilauksille, laajemman varaosapalvelun ja yksilölliset tuoteräätälöinnit. Olemme saaneet asiakkailta paljon hyvää palautetta toimivasta yhteistyöstä, jota aiomme syventää entisestään.”

Jussi Salonen, toimitusjohtaja, ASTE FINLAND OY

carrier-300x160

“Tiivis yhteistyömme Suomen myymäläkalusteen kanssa takaa asiakkaalle oikeanlaisen ratkaisun asiakkaan kulloiseenkin tarpeeseen. Yhteistyön ansiosta pystymme palvelemaan asiakasta myös nopeammin ja varmemmin. Halutessaan asiakas saa asennuspalvelun ”avaimet käteen” -periaatteella.”

Kimmo Heikkilä, maajohtaja, CARRIER OY

es-system-300x160

“I have a weakness for Scandinavian design. Often I choose brands of Northern Europe, because I appreciate them for quality, style and elegance. Understated design is also the domain of our refrigeration equipment. However, visiting the headquarters of Suomen myymäläkaluste and getting know to their owners I saw their longing for something warm. From that time, our relationship changed a lot, we complement each other. For this “raw” at the beginning meal, we added a little Polish soul and a pinch of the Tuscan sun. I think that it is today, the uniqueness of our projects.”

Andrzej Konsor, CEO of ES SYSTEM K

ASIAKKAAMME SUOSITTELEVAT

“Suomen myymäläkaluste on asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen kumppani.”

Hannu Liiri, Caffitella, yrittäjä

“Suomen myymäläkaluste on kilpailukykyisin ja nopein toimija, jonka asiakaspalvelun laatu on erinomaista.”

Suvi Muurikainen, Palwaamo, myymäläpäällikkö

“Suomen myymäläkalusteen palvelu on kokonaisuutena hyvää ja tuotteet ovat luotettavia.”

Harri Niskanen, K-Market Siivikkala, kauppias

ENERGINEN TIIMI PALVELUKSESSASI

Teemu Lahtinen Suomen myymäläkaluste toimitusjohtaja

TEEMU LAHTINEN

Toimitusjohtaja, myynti

020 719 1171
teemu.lahtinen@myymalakaluste.fi

Orkesterimme johtaja, joka löytää laiteratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden. Erikoistunut suunnittelemaan myymälöiden uudis- ja muutoskohteita sekä projektimyyntejä palveluiden kera.

Sami Juutilainen Suomen myymäläkaluste myyntipäällikkö

PT-kaupan asiantuntija, jolla kokemusta myös ravintola- ja suurkeittiömaailmasta. Vastaa yrityksemme myynnistä ja sen kehittämisestä osallistuen myös projektisuunnitteluun. Yritysjohdon tukipilari.

Juha Hellman Suomen myymäläkaluste tuotantopäällikkö

JUHA HELLMAN

Tuotantopäällikkö, myynti

020 719 1174
juha.hellman@myymalakaluste.fi

Kylmälaitevalikoimamme asiantuntija. Palvelee asiakaslähtöisesti ja löytää asiakkaalle sopivat kylmälaitemallit. Vastuulla tuotantomme sujuvuus.

Jouni Hiltunen Suomen myymäläkaluste

JOUNI HILTUNEN

Huolto ja kylmätekniikka

020 719 1177
jouni.hiltunen@myymalakaluste.fi

Omakoneellisten kylmälaitteiden erikoisosaaja. Vastuulla kylmälaitteiden testaus ja lämpötilaseuranta ennen toimitusta. Valikoimamme kylmälaitteiden tekninen tuntemus vuosien saatossa kasvanut huipputasolle.

Janne Hokkanen Suomen myymäläkaluste

JANNE HOKKANEN

Sähkötekninen asiantuntija

020 719 1173
janne.hokkanen@myymalakaluste.fi

Palveluhenkinen ja monipuolisen ongelmanratkaisukykyvyn omaava huoltotiimiläinen. Sähkötekninen asiantuntija, jonka erikoisosaamisena noutolokerikkojen tekniikka.

Juuso Seisalo Suomen myymäläkaluste

Erityisvastuualueena yrityksemme logistiikkaan liittyvät asiat, niin saapuvan kuin lähtevänkin tavaran osalta. Pitää varastomme tuotteet saldotietoineen siistissä järjestyksessä iloisella asenteella.

Nina Pakkanen Suomen myymäläkaluste

NINA PAKKANEN

Asiakaspalvelu ja back office -toiminnot

020 719 1179
nina.pakkanen@myymalakaluste.fi

Toimeen tarttuva toimistotyön moniosaaja, jolla on sormensa niin myynnin, markkinoinnin kuin taloushallinnonkin tehtävissä. Selvittää vastaukset asiakkaiden kysymyksiin ja avustaa yritysjohtoa.

Sofia Lahtinen Suomen myymäläkalute

SOFIA LAHTINEN

Markkinointiassistentti

020 719 1176
sofia.lahtinen@myymalakaluste.fi

Työpöydällä monipuoliset viestinnän ja markkinoinnin tehtävät. Huolehtii yrityksen markkinointiviestinnän toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä yritysjohdon kanssa sekä avustaa toimiston juoksevissa asioissa.