Valikko Sulje

Kylmähyllyt

Laitemallistostamme löytyy monipuoliset kylmähyllyt, kolmitasot, saarekekokonaisuudet ja slim-hyllynpäätykalusteet nopeasti mukaan otettaville tuotteille. Näissä kylmälaitteissa myös terveelliset marjat, hedelmät ja smoothiet houkuttelevat asiakkaita ostoksille. Läpinäkyvät rakenteet antavat hyvän tuotenäkyvyyden ja energiatehokkuus sekä vakaat lämpötilat varmistavat luotettavat kylmähyllyratkaisut myymälääsi.

Huomioi nämä asiat avokalusteen hankinnassa

Ovelliset kylmälaitteet

Keskuskoneelliset kylmäkalusteet ovat siirtyneet avokylmähyllyistä energiatehokkaisiin ovellisiin kylmähyllyihin. Ympäristöarvojen lisäksi kylmälaitteiden ovitus pitää tuotteet vakaassa lämpötilassa ja ovitus tekee myös asioinnista mukavan, kun myymälässä ei ole liian kylmä, vaan kylmyys pysyy kalusteissa ovien takana. Kylmäkalusteiden ovetkin ovat kehittyneet paljon ja ne ovat nykyään energiatehokkaita, karmittomia, kevyitä käyttää ja oven pinnat ovat jalostuneet kestäviksi sekä jopa heijastamattomiksi. Kylmälaitteiden ovetuksien yleistyessä pohdittiin, vaikuttavatko ovet kaupallisuuteen, mutta tänä päivänä voimme jo todeta päinvastaisen kaupallisen vaikutuksen: asiakkaat arvostavat energiatehokkuutta ja ympäristöarvoja ja valitsevat mielellään ostopaikan, missä myös nämä asiat on otettu huomioon.

Myymälöissä on toki tuoteryhmiä, joissa tuotteisiin halutaan saada kosketus ennen ostopäätöstä ja tällaiset tuotteet, kuten hevi-tuotteet, halutaan sijoittaa avokylmähyllyihin.  Hevi-kalusteen lämpötilan ei myöskään tarvitse olle kovin alhainen, joten energiankulutuskaan ei ole niin suuri kuin esimerkiksi lihatuotteiden kylmäkalusteessa. Hyllynpäätykalusteeksi valitaan myös usein avokylmähylly, jolloin ovitus ei vie tilaa myymälän pääkäytäviltä.

Kylmälaitteiden ovitukset ovat tuoneet haasteita pieniin myymälöihin, joissa ennestään jo kapeille käytäville täytyisi löytää vielä tila aukeaville oville. Tämä on johtanut pienten myymälöiden muutosrintamaan, jossa kylmälaitteiden sijoittelu mietitään muuttuneisiin tarpeisiin sopiviksi. Monet pienet myymälät toteutetaankin omakoneisilla kylmälaitteilla, joista löytyy mitoitukseltaan pieneen myymälään sopivia laitemalleja ja tuoteperheitä yhtenäiseen myymäläkokonaisuuteen.

Muuntautumiskykyiset kylmähyllyt

Omakoneisia kylmähyllyjä löytyy valikoimasta monen kokoista, moneen käyttötarkoitukseen sopivaa. Omakoneisilla kylmälaitteilla täydennetään isomman marketin keskuskoneellista kylmäkalustusta, sillä valikoimasta löytyy hyvin hyllynpäätykalusteita, herätekalusteita, massakalusteita, kassan eduskylmälaitteita ja näyttäviä saarekekokonaisuuksia. Monesti myös myymälän valikoiman herkkutuotteet halutaan nostaa esille näyttävästi ja arvokkaasti omakoneiseen myyntikalusteeseen. Omakoneiset kylmälaiteratkaisut ovat omakoneellisuuden ansiosta helposti muunneltavissa ja liikuteltavissa sesonkien mukaan. Kylmähyllyä hankkiessa on hyvä lähteä liikkeelle siitä, mille tuotteille kylmähylly on tulossa eli millä lämpötila-alueella laitteen tulee toimia. Sen jälkeen tulee miettiä toiveet mitoituksen suhteen sekä onko laitteelle muita vaatimuksia.

Omakoneelliset kylmälaitteet ovat kehittyneet energiatehokkaampaan suuntaan ja valmistajat panostavat paljon tuotekehittelyyn. Kylmälaitehankinnat ovat isoja hankintoja ja laadukas kylmälaite kestää aikaa ja toimii energiatehokkaasti elinkaarensa läpi. Laitteen käyttäjän kannattaa muistaa myös kylmälaitteiden oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Avonaiset kylmähyllyt

Avonaisten kylmähyllyjen valikoimamme koostuu laadukkaista ja näyttävistä kylmähyllymalleista. Valikoimassamme on paljon kylmähyllyjä eri tuoteryhmille ja eri käyttötarkoituksiin. Avonaiset pienen tilan slim-kylmähyllyt ovat suosittuja hyllynpäätykalusteita Grab & Go -tyyppisille tuoteryhmille.

Kuvan avokylmähylly Optimer L on Carrierin omakoneisten kylmälaitteiden valikoimasta ja se soveltuu yhtenäiseksi linjastoksi viereisen kuvan ovellisen Optimer LG:n kanssa sekä pakastekaappi Velandon kanssa. Tämä kalustekokonaisuus on kehitelty pienen myymälän omakoneiseksi kylmälaitemallistoksi. Omakoneellisuudesta huolimatta kylmähyllyssä on iso tuotteiden myyntiala kylmähyllyn matalan etureunan ansiosta. Kylmähyllyn tehokkaan pysty ja vaaka led-valaistuksen ansiosta tuotteet tulevat näyttävästi esille.

Valikoimassamme on myös suosittu Areor-tuoteperhe, josta löytyy suositut kylmähyllyt kylmäaltaalla. Areor ST-kylmähyllyistä näkeekin upeita saarekkeita myymälöiden hevi- ja juusto-osastoilla.

Kotimaiselta valmistajalta, Aste Finlandilta, valikoimastamme löytyy laaja valikoima näyttäviä kylmähyllyjä, jotka ovat tuttuja joka kauppiaalle elintarviketeollisuuden suosimina myyntikalusteina. Aste Finlandin kylmähyllyissä on huoltovapaat lauhduttimet, joten tämä puoltaa myös helppoutta hallita tällaisen ominaisuuden omaavaa laitekantaa kentällä, kun lauhduttimien puhdistuksesta ei tarvitse säännöllisesti huolehtia.

Ovelliset kylmähyllyt

Valikoimassamme on markkinoiden energiatehokkaimpiin kuuluva kylmähylly: ovellinen Optimer low front Carrierilta. Tämä kylmälaitemalli on palkittu vuonna 2017 ProCold Product Competition -voittajaksi, sarjassa Most energy efficient product in Europe.

Optimer LG-kylmähyllyssä on vakiovarusteena tehokkaat led-valot ylävaakavalona sekä pystyvaloina oven karmituksissa, energiansäästöpuhaltimet, R290-kylmäaine sekä laadukkaat lasiovet kevyellä karmituksella. Ovellisen kylmälaitteen lämmöntuotto myymälään on pienempi kuin avokylmähyllyissä ja tuo täten myös vähemmän vaikutusta myymälän kuormitukseen esimerkiksi kuumina kesäpäivinä, kun myymälän viilennys tulee taas kyseeseen.

Markkinoilla on ovellisia kylmähyllyjä monen laatuisia ja ovellisissakin kylmähyllyissä on huimia energiankulutuseroja. Pelkät ovet eivät siis yksinään lupaa, että olet tekemässä energiatehokasta investointia. Energiankulutuksia on aina hyvä pyytää myyjältä sekä verrata kylmälaitteiden energiankulutuksia ennen ostopäätöstä.

Me autamme sopivan kylmähyllyn valinnassa