Valikko Sulje

KYLMÄ­LAITTEIDEN LEASING

Kylmäkalusteet ilman suurta kertainvestointia

Aina laitehankintoja ei ole järkevää tai taloudellisesti edes mahdollista ostaa omaksi. Leasing-rahoituksella saat samat laitteet ilman vakuuksia ja leasing-kulut voit vähentää täysimääräisenä verotuksessa. Kysy meiltä edullista leasing-rahoitusta laitehankinnoillesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Varaa asiantuntija-aika

 

Mitä Leasing on?

Leasing-sopimus solmitaan asiakkaan toivomalle ajalle 12-60 kuukautta. Leasing-tarjoukselta saat kk-kohtaisen tasaerän, joka veloitetaan 3 kk:n erissä. Laitteet ovat rahoituslaitoksen omaisuutta leasing-sopimuksen ajan ja ovat vuokralla asiakkaalla. Leasing-kulu jakautuu tasaerinä koko sopimuskauden ajan ja vaikuttaa vuokrakuluna yrityksen tuloslaskelmalla.

Otamme asiakkaaseen yhteyttä 1 kk ennen leasing-sopimuksen päättymistä ja tarjoamme vaihtoehtoja sopimuksen päättyessä. Vaihtoehdot ovat:

 1. Asiakas voi lunastaa sopimuksen laitteet tai osan niistä sopimuksen tekohetkellä määritetyllä lunastushinnalla. Lunastushinnan maksamalla laitteet siirtyvät asiakkaan omistukseen.
 2. Voimme jatkaa laitteiden vuokrausta uudella leasing-sopimuksella.
 3. Laitteet palautuvat myyjälle ja samalla voimme toimittaa esimerkiksi uudet laitteet uudella leasing-sopimuksella.

Vaihtoehto 3 on suosittu esimerkiksi konditoriavitriinien sopimusten kanssa, jolloin kahvila päivittää uuden ilmeensä, uusilla raikkailla vitriineillä, uusimpien trendien mukaisesti tietyin aikavälein ilman suuria kertainvestointeja. Myös myymälät päivittävät laitekantaansa asiakkaan ostokäyttäytymisen mukaan. Leasing on tähänkin oiva ratkaisu päivittää laitekantaa parhaiten asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Esimerkki leasing-palvelustamme

Carrier Multinor 2040/80G monitoimiallas R290 -kylmäaineella 36kk:n vuokra-ajalla seuraavasti:

Laitevuokra / kk 121 € (sisältää laitevakuutuksen
Laskutus 3 kk:n erissä / laskutuslisä 0 €
Sopimuksen avausmaksu 0 €. Lunastushinta sopimuskauden jälkeen 185 €.

Hinnat alv 0 %. Edellyttää rahoituslaitoksen myönteistä päätöstä.

Keskustellaan teille sopivasta ratkaisusta

Ota yhteyttä

LEASING STARTTIPAKETIT

Kahvilan starttipaketti 147 € / kk

Kahvilan perustajalle starttipaketti kylmälaitteita 36 kk:n leasing-sopimuksella:

Kahvilan starttipakettiin olemme valinneet kahvilavitriinin konditoriatuotteille, kylmähyllyn juomille ja deli -tuotteille sekä back bar -lasiovikaapin. Tällä laadukkaalla omakoneisella kylmälaitepaketilla perustettava tai remontoitava kahvila pääsee menestystarinan alkuun.

Myymälän starttipaketti 482 € / kk

Omakoneisten kylmälaitteiden starttipaketti myymälään 36 kk:n leasing-sopimuksella:

Myymälän starttipakettiin olemme valinneet valikoimamme energiatehokkaimmat omakoneiset kylmälaitteet Carrierilta. Yhdistelemällä sarjan kylmälaitteet muodostavat yhtenäisen linjaston. Tällä energiatehokkaalla kylmälaitepaketilla myymäläsi pääsee menestystarinan alkuun.

Rakenna oma starttipakettisi

Leasing on joustava vaihtoehto kalusteiden hankinnalle. Minkälainen hankinta teillä on edessä? Voisiko leasing olla teidänkin valinta?

Leasing-vaihtoehto ei rasita kerralla kassavaroja, vaan kulu jakaantuu tasaerinä leasing-kaudelle 12-60 kk. Leasing-kauden päätyttyä laitteet voi lunastaa omaksi, jatkaa uudella leasing-kaudella tai laitteet voi palautua myyjälle. Tämä onkin suosittu tapa päivittää vaikkapa kahvilan vitriini aina raikkaaseen uuteen malliin leasing-sopimusten rytmiin.

Mitkä laitehankinnat teillä on ajankohtaisia? Ota yhteyttä niin etsitään teille sopivin ratkaisu.

Jätä yhteydenottopyyntö koskien leasing-palveluitamme

  Starttipaketti:

  Leasing-aika:

  Kerro vapaasti projektistasi:

  Tuotteet
  • Tuotteita ei valittu
  preloader