Valikko Sulje

Kukkakylmähyllyt

Leikkokukkakalusteiden valikoimasta löydät eri kukkamitoituksille sekä erilaisille kukkamäärille suunnitellut kylmälaitemallit. Leikkokukat ilahduttavat asiakkaita näyttävissä, hyvin valaistuissa ja tasalämpöisissä kukkakalusteissa, joista ne ovat helposti ostettavissa. Kukkakalusteista löydät tarpeeseesi sopivat avokylmähyllyt sekä ovelliset kukkakylmäkaapit.

KUKKAKYLMÄHYLLYT

Kestävät leikkokukat

Leikkokukat ovat asiakkaalle hemmottelua arkeen ja yhä mahtavampia leikkokukka-asetelmia löytyy myyntikalusteista. Tehdessään ostopäätöksen, asiakas toivoo ja luottaa, että kukkien väriloisto ilahduttaa vielä pitkään. Leikkokukat ovat erittäin herkkä tuote lämpötilalle sekä ilmanpuhallukselle. Siksi onkin tärkeää valita myyntikalusteeksi leikkokukille suunniteltu kykkakylmiö, kylmähylly tai -kaappi. Lisäksi leikkokukkakalusteiden valaistuksen on oltava laadukas ja optimaalinen kukkien väriloistolle.

Leikkokukkakalusteita löytyy monen kokoista, erilaiselle kukkamitoitukselle sopivaa sekä erilaisille kukkien määrille suunniteltuja kylmälaitemalleja. Ovellisten kukkakylmäkaappien lasitukset on tehty näyttävästi, jolloin kukat houkuttelevat luokseen eri suunnista.

Celit FL kukkakylmäkaappi

Kotimainen Aste Finlandin valmistama kukkakylmäkaappi Celit MDC120 FL säädettävillä hyllyillä. Hyllyissä reiät leikkokukka-astioille. Näyttävät saranalasiovet kokolasipinnalla. Oven karmituksissa 2-puoleinen tehokas pystyled-valaistus. Flat-valomainos led-valoilla. Kukkakaapissa osalasipäädyt, jolloin kukkien väriloisto näkyy myös kaapin sivuilta. Kaapissa kasettikoneisto ja luonnonmukaiset kylmäaineet. Kukat tulevat arvokkaasti esiin mustasta sisävärityksestä 2-puoleisen valotehon ansiosta.

Yhdistelmä kylmähylly Deli & kukka

Pienessä myymälässä sesonkeihin mukautuminen on tilanpuutteen takia haastavaa. Kukkasesongeissa olisi kukkien myyntihetket, mutta leikkokukkakalusteelle ei ole myymälässä tilaa. Olemme kehitelleet yhdessä kylmälaitevalmistaja ES System K:n kanssa yhdistelmäkalusteen Scorpion 02 Deli- & kukkakylmähylly. Kylmähylly on 3-taso virvokkeille ja deli-tuotteille, mutta kalusteen mukana toimitetaan myös leikkokukkahyllyt, eli vain hyllyjä muuttamalla sama kylmähylly muuntautuu leikkokukkakalusteeksi.

Me autamme sopivan kylmähyllyn valinnassa