Valikko Sulje

EuroShop 2023 tarjoili energiatehokkaita innovaatioita

EuroShop messuosasto

Terveiset EuroShop 2023 -messuilta Düsseldorfista!

Maailman tärkein ja suurin vähittäiskaupan tapahtuma EuroShop järjestetiin jälleen kolmen vuoden tauon jälkeen Düsseldorfissa. Tälläkään kertaa EuroShop ei jättänyt ketään kylmäksi vaan tarjosi toinen toistaan upeampia messuosastoja ja inspiraatiota kaupan eri teemoista. Koronavuosien jälkeen odotuksen pystyi tuntemaan ilmassa ja jokainen näytteilleasettaja pisti kaikkensa peliin osastojen rakentamisessa ja kiinnostavien uutuuksien esittelyssä.

Myymäläkalusteen Teemu, Sami ja Sofia viettivät päämiehemme ES System K:n osastolla kaksi antoisaa päivää tutustuen kumppanimme uusiin innovaatioihin. Tutustu tässä tekstissä EuroShopin tunnelmiin ja mukanaan tuomiin uutuuksiin!

Ennennäkemätöntä energiatehokkuutta

ES System K on esimerkillisesti vastannut kuluneen talven energiahaasteisiin ja markkinoiden tarpeisiin kehittämällä laitteidensa energiatehokkuutta.

ES:n osaston selkeä teema ja painopiste oli energiatehokkuudessa – ainoana näytteilleasettajana ES toi markkinoille ison määrän uusia A-C -energialuokan kylmälaitteita, minkä lisäksi valikoimassa jo olleiden tuotteiden energialuokkia on systemaattisesti nostettu keskimäärin kahdella luokalla. He esittelivät myös muita keinoja, joilla kaupan ala voi säästää energiaa, kuten energiansäästöovia. Vielä kolme vuotta sitten kukaan ei uskonut, että A-energialuokan kaupan kylmälaitteita olisi mahdollista valmistaa. ES totisesti erottui messuilla edukseen ja sen kehityksen kanssa on vaikea kilpailla.

EuroShop messuosasto

A-energialuokan Camus saatavilla 300 tai 600 mm leveillä ovilla.

Smart Shop Controlilla voidaan hallita kaikkia liikkeen laitteita etänä.

Älykkäitä innovaatioita

Energiatehokkuuden lisäksi ES on kehittänyt laitteiden yhteyteen älykkäitä ominaisuuksia. Esimerkki tästä on Smart Shop Control -älysäädin, jolla laitteita voi seurata ja hallinnoida etänä ja keskitetysti.

Smart Shop Control mahdollistaa laitteiden seurannan ja hallinnoinnin etänä – eikä vain kylmälaitteiden, vaan esimerkiksi myymälän valaistuksen ja ilmastoinnin voi liittää osaksi samaa järjestelmää.

Retrofit-ovet avokalusteisiin

Mittatilausovet kaikkiin markkinoilla oleviin avokalusteisiin. Jälkiasennettavat ovet ovat aidosti edullinen tapa parantaa laitteiden energiatehokkuutta vaihtamatta koko kalustetta uuteen. Ovien lisääminen avokalusteeseen parantaa sen energiatehokkuutta vähintään 30 %.

Retrofit-ovet avukalusteisiin

Ovien asentaminen avokalusteisiin vähentää energiankulutusta n. 30 %.

Lasipainatus

Lasipainatus on tyylikäs tapa viimeistellä kalusteen lasipinnat.

Lasipainatus

Lasipainatus on tyylikäs vaihtoehto lasiosien brändäykseen! ES valmistaa laitteidensa lasit itse ja niiden kustomointi asiakkaan aineistolla käy helposti ja kustannustehokkaasti. Lasipainatuksella saadaan laadukas ja valokuvatarkka kuva lasipinnalle.

Kuvagalleria

Katso tunnelmakuvia ES System K:n osastolta EuroShopeilta 2023!

Kiinnostuitko messu-uutuuksista?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin kerromme lisää!