Tarjouspyyntö   


Sinulla on 0 artikkelia ostoslistallasi

Kiitos tarjouspyynnöstä

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

JÄÄTELÖ­VITRIINIT

Näyttävät jäätelövitriinit upeisiin kokonaisuuksiin

JÄÄTELÖVITRIINIT

Houkuttele herkuttelemaan

Näyttävä jäätelövitriini houkuttelee asiakkaita jäätelöannoksen äärelle. Mallistostamme löytyy jäätelövitriineitä moneen eri tyyliin: perinteisen tunnelmallinen, raikas ja valoisa, kevyen kehyksetön, eleganttisen tyylikäs sekä jotain ihan uutta - Insú. Millä tyylillä sinä haluat tarjota herkullisen jäätelösi asiakkaille?

Laadukkaalla vitriinivalinnalla viestit asiakkaillesi, että myynnissä olevat jäätelöt ovat oikeaoppisesti vakaassa lämpötilassa. Jäätelövitriinin tehokas valaistus nostaa jäätelön värit herkullisesti esiin. Jäätelövitriinisi viestii asiakkaillesi laatumielikuvaa myös tuotteistasi. Onhan jäätelövitriinisi näyttävä, jos tarjoilet paikkakunnan parasta gelatoa?

Laadukas jäätelövitriini kestää aikaa ja toimii energiatehokkaasti koko elinkaarensa. Toki kannattaa muistaa myös vitriinien oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Jäätelövitriini Insu kahvilassa konditoriavitriini Carina 04 kanssa

Jäätelövitriini Insú

ES System K:n yksi uusimmista innovaatioista: Insú jäätelövitriini. Innovaation lähteenä suunnittelijalla on ollut kännykän sovellusikkunat ja se näkyy tämän vitriinin upeassa muotoilussa. Jäätelömaut tulevat uudella tavalla esiin ja ne ovat lähes kosketeltavissa. Tuotteet ovat esillä 3 tasossa päällekäin ja 4 rinnatusten. Nyt uutuutena myös pienempi Insú, jossa jäätelömaut esillä 2 tasossa. Jokainen jäätelömaku avautuu myyjän puolelta erikseen vedettävällä laatikolla, josta myyjä tekee jäätelöannokset. Sopii hyvin myös vilkkaaseen toimipisteeseen, sillä useamman maun saa yhtäaikaisesti auki.

Insú jäätelövitriini on maailmalla saanut huomiota ja tämä upeasti muotoiltu jäätelövitriini onkin saanut Euroopassa arvostetun Red Dot -palkinnon. Red Dot Awards on teollisen tuotteen muotoilukilpailu, jossa tuomaristo arvostelee muotoilun lisäksi toiminnallisuutta, ergonomiaa, markkinoille sopivuutta sekä innovaatiivisia ratkaisuja.

Jäätelövitriini Limosa myös näyttäviä kulmapaloja upeisiin kokonaisuuksiin

Lenari konditoriavitriinit

Lenari konditoriavitriinimallisto on ES System K:n valmistama ja Lenari-malliston tyylikkään designin taustalla on italialainen suunnittelutoimisto. Lenari-mallistolla on toteutettu todella näyttäviä projekteja ympäri maailmaa. Lenari-vitriini erottuu upeilla linjoillaan ja laatua huokuvilla yksityiskohdillaan. Vitriinit ovat muuntautumiskykyisiä, sillä jalustan verhoilulla saadaan luotua upeita, persoonallisia kokonaisuuksia.  

Lenari-tuoteperheen jäätelövitriini Limosa on jäätelövitriineiden elegantti kaunotar. Limosa-jäätelövitriiniin saatavana myös näyttävät kaarevat kulmapalat. Jäätelöiden esillepanoalueen alla on varastointitila jäätelöille, sesonkipäiviä varten. 

Katso uusien kylmälaitteiden koko valikoima


Limosa jäätelövitriini : 11021 Limosa

Limosa jäätelövitriini

Tuote: Limosa jäätelövitriini
Malli: Limosa
Tuotenumero: 11021
Tuoteryhmä: Jäätelövitriinit
Valmistaja: ES System K
Omakoneinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS

Phoenix jäätelövitriini : 32787 LMPH Phoenix IC

Phoenix jäätelövitriini

Tuote: Phoenix jäätelövitriini
Malli: LMPH Phoenix IC
Tuotenumero: 32787
Tuoteryhmä: Jäätelövitriinit
Valmistaja: ES System K
Omakoneinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS

Sagitta jäätelövitriini : 10060 LMS Sagitta

Sagitta jäätelövitriini

Tuote: Sagitta jäätelövitriini
Malli: LMS Sagitta
Tuotenumero: 10060
Tuoteryhmä: Jäätelövitriinit
Valmistaja: ES System K
Omakoneinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS