Valikko Sulje

K-Citymarket Hämeensaari

Asiakastarina KCM Hämeensaari

K-Citymarket Hämeensaaressa valmiit lämpimät annokset saa helposti matkaan Crater-monitoimihyllystä. Kalusteen yläosassa on lämpöhyllyt valmiille tuotteille ja alaosassa kylmähylly esimerkiksi juomille. 🔥❄️

Lue alta, mitä Citymarket-kauppias Mikko Kontio kertoo Craterista ja yhteistyöstä Myymäläkalusteen kanssa! 👇🏻

“Crater on toiminut meillä näin keskustakaupassa hyvin. Lähikauppamaisena keskustakauppana meiltä tehdään paljon pieniä, helposti mukaan otettavia ostoksia. Lounasasiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta siitä, että lämpimiä annoksia saa myös jonottamatta. Kaluste on helppo meillä löytää palvelutiskin vierestä. Hyllytila on meille juuri sopiva: ei liian iso eikä liian pieni. Hyllyille menee sopivasti tuotteita ja se on helppo pitää houkuttelevan näköisenä. Valmiita tuotteita voidaan pitää hyllyssä noin pari tuntia ja kun kaluste on meillä lämpötiskin vieressä, meidän on helppo tarkkailla tuotteiden menekkiä ja täyttää hyllyä tarpeen mukaan. Myös juomia menee kalusteen alahyllyltä yllättävän hyvin aterioiden yhteydessä. Hyllyn musta väri on hyvä, sillä meidän ateriarasiat ovat mustia ja tyhjäkään hylly ei paista pahasti silmään. Meillä käy myös paljon nuoria ja jos päivältä on jäänyt jotain myymättä, ne menevät kyllä illalla kaupaksi.

Uskoisin, että Craterille voisi olla kysyntää muissakin kaupoissa ja se soveltuu kokoluokaltaan monen kokoiseen myymälään aina K-Marketista ainakin pieniin Citymarketteihin saakka.

Yhteistyö Myymäläkalusteen kanssa on ollut joustavaa. Myymäläkalusteelta vastataan kyselyihin nopeasti ja yksittäisiin kalustetarpeisiin löytyy usein sopiva ratkaisu nopealla aikataululla suoraan varastosta. Kylmäkalusteita kun hajoaa niin kauppiaalla on siinä kohtaa yleensä iso hätä ja nopea tarve uudelle kalusteelle.”

”Myymäläkalusteelta vastataan kyselyihin nopeasti ja yksittäisiin kalustetarpeisiin löytyy usein sopiva ratkaisu nopealla aikataululla suoraan varastosta.”

Mikko Kontio, kauppias, K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaari