Valikko Sulje

K-Market Kivikko

KM Kivikko asiakastarina

K-Market Kivikon uusia avajaisia vietettiin 11.6. Kauppias Maaret Pilkevaaran mukaan avajaiset olivat iloinen ja lämmin tapahtuma. Kaupan aukeamista oli selvästi odotettu puolin ja toisin. Asiakkaat ihastelivat raikasta ja avaraa myymälää.

”Päädyimme teihin toimittajana laajan valikoimanne ansiosta. Muilla toimittajilla ei ollut tarjota toiveitamme täyttäviä tuotteita. Kaikki kalusteet saimme sovitussa aikataulussa paikalle ennen avajaisia. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä koko tilaus-toimitusketjuun sekä tietenkin tuotteisin.”

Mia saareke

       Kylmäsaareke Mia

Kylmähylly Mia kollaasi

K-Market Kivikon kauppias Maaret Pilkevaara kehuu Miojen tyylikkyyttä sekä kokovaihtoehtojen sopivuutta: ”Myymälästä haluttiin tehdä avara ja sen mahdollisti teiltä tilatut Mia-kalusteet. Kyseiset kalusteet olivat kuin tehty sisääntulon paistosaarekkeen ympärille. Mia kalusteesta otettiin inspiraatio myös paistovitriinille ja näin saarekkeesta saatiin yhteneväinen.”

”To go- leiville ja kylmäkahveille saimme näyttävän esillepanon, jonka uskomme helpottavan asiakkaan valintaa tuotteissa ja näin lisäävän myös myyntiä. Täyttöä muokataan menekin ja sesongin mukaan. Kapeammassa Mia-hyllyssä on nyt tarjolla erilaisia kakkuja”, hän jatkaa.

”Mia-kalusteet olivat juuri se mitä etsimmekin, jotta saimme visiomme avarasta myymälästä toteutettua. 140cm korkean kalusteen yli henkilökunta näkee tervehtiä ja palvella asiakkaita. Nämä kalusteet ovat myymälämme sydän.” Mioista saa rakennettua tyylikkään saarekekokonaisuuden, joka soveltuu hyvin esimerkiksi herätemyyntiin.

Pixys MINI

                  Pixys Mini

Kauppias etsi siistiä marja-allasta marjoille ja muille kausituotteille. Tähän valikoitui Kylmähylly Pixys Mini. ”Marja-allas pääsi paraatipaikalle heviosastolle, ja marjojen myynti näyttävästä kalusteesta on lähtenyt räjähdysmäisesti liikkeelle! Asiakkaan on helppo ottaa tuotteita sopivan korkuisesta kalusteesta”, kertoo Pilkevaara. Pixys Minissä on 3 hyllytasoa, mikä mahdollistaa runsaat ja näyttävät esillepanot.

Celit MDC PRO G kaappi

                   Celit MDC PRO G

Kivikkoon toimitettiin Miojen lisäksi pari Celit MDC 200-87 PRO G-Kylmäkaappia. Kauppias kertoo, että kaupan omalla valomainoksella varustettu kaappi mahdollistaa sen monipuolisen käytön jatkossakin. Tällä hetkellä kaapeista myydään energiajuomia. Kaappien alta löytyvien pyörien ansiosta niitä on tarvittaessa helppo siirrellä myymälässä.

”Päädyimme teihin toimittajana laajan valikoimanne ansiosta. Muilla toimittajilla ei ollut tarjota toiveitamme täyttäviä tuotteita. Sivustollanne oli selkeät kuvat tuotteista, joiden perusteella pyysimme mieluisista tarjouksen”, kertoo Maaret.

”Hinta sopi budjettiimme ja teillä oli mahdollisuus toimittaa kalusteet toivomassamme aikataulussa. Kaikki kalusteet saimme sovitussa aikataulussa paikalle ennen avajaisia. Asiakaspalvelunne on myös ollut ystävällistä ja proaktiivista. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä koko tilaus-toimitusketjuun sekä tietenkin tuotteisin. Tilaamme teiltä varmasti jatkossakin, kun tarvetta ilmenee”, kiteyttää kauppias.

Maaret Pilkevaara, kauppias, K-Market Kivikko