Valikko Sulje

K-Supermarket Hämeenkatu

Suomen myymäläkalusta K-SM Hämeenkatu asiakastarina

K-Supermarket Hämeenkatu on uuden ajan herkkukauppa Tampereen keskustassa. Kauppias Juuso Hemminki otti kaupan haltuunsa marraskuussa 2023, ja kaupan uudistustyö lähti heti käyntiin. Ensimmäisenä suunnitelmissa oli kassa-alueen avartaminen.

Uudistuksen toteuttamiseen valikoituivat kaksipuoleiset SMK Grab ’n Go -kylmäkaapit Myymäläkalusteen uutuusvalikoimasta. Alun perin Hemminki etsi Myymäläkalusteelta tulleen uutiskirjeen kautta vähän jotain muuta, mutta myyjät suosittelivat Grab ’n Go:ta kauppiaan tarpeisiin ja se olikin lopulta juuri sitä, mitä kauppaan haettiin.

Muutaman kuukauden käytön jälkeen kauppias on ollut kalusteisiin tyytyväinen. Kylmät juomat on saatu kassa-alueelle ja kalusteet myyvät hyvin. ”Kaluste on hyvännäköinen ja asiakkaan on helppo ottaa siitä tuotteita. Kalusteet eivät pimennä tilaa, vaikka ovatkin isoja ja saarekemallisia, niissä on kaunis valaistus. Toimiva ratkaisu tähän asti!” kauppias kuvailee uusia kalusteitaan.

Myös tilauksen ja toimituksen suhteen kaikki sujui mallikkaasti. ”Tilaus ja toimitus ei olisi voinut mennä paremmin”, Hemminki kehuu. Toimitus oli nopea, vaikka kyseessä oli täysin uusi tuote ja ensimmäisiä kappaleilta, mitä kyseistä kalustetta valmistettiin. Sanojensa mukaan kauppias oli tekemässä tilausta juuri sopivaan aikaan.

Myös kalusteiden asentaminen onnistui ongelmitta Myymäläkalusteen kumppanin kautta. Grab ’n Go’t ovat omakoneellisiksi melko isoja kalusteita, ja niiden purkaminen lavalta ei olisi ihan omin voimin onnistunut, Hemminki kertoo.

K-Supermarket Hämeenkadulle tehtiin tammikuussa myös juoma-alueen uudistus, jolloin uudet kaapit tuotteistettiin vielä uudestaan. Uudistuksen myötä Hemminki odottaa kalusteista kevään hittiä.

”Sain vähintään sen, mistä haaveilin”, tyytyväinen kauppias kiteyttää kokemustaan.

Juuso Hemminki, kauppias, K-Supermarket Hämeenkatu