Valikko Sulje

Kukkakylmäkaappi parhaille floristeille

Kukkakylmäkaappi SMK Flower

Leikkokukkia ostetaan entistä enemmän myös omaksi iloksi ja pieneksi arjen hemmotteluksi. Houkuttele asiakkaasi viemään kukkiesi väriloisto mukanaan kotiin!

Leikkokukille suunnitellut kukkakalusteet pitävät kukat niille optimaalisessa lämpötilassa ja pidentävät kukkien loistoaikaa. Leikkokukat ovat myös hyvin herkkä tuote lämpötilalle ja ilmanpuhallukselle. Kukkakalusteiden suunnittelussa tuotteiden herkkyys on otettu huomioon ja laitteiden ansiosta kukat pysyvät pidempään täydessä myyntikunnossa.

Tässä tekstissä esittelemme uutuustuotteemme ja ylpeydenaiheemme kukkakylmäkaappi SMK Flowerin. Flower on kukkakaluste parhaille floristeille!

Uusi SMK Flower vaativampaankin makuun

Valikoimaamme on saapunut uutuutena näyttävä, kokolasinen kukkakylmäkaappi SMK Flower, joka on lukuisten varusteiden ja viimeistelyvaihtoehtojen ansiosta räätälöitävissä jokaisen liikkeen yksilöllisten tarpeiden mukaan. SMK Flower on edustuksellinen kukkakylmiö, jossa on panostettu erityisesti visuaalisuuteen ja kukkien myyvään esillepanoon. Kukkakalusteen rakennetta on mietitty kukkakauppojen tarpeista lähtöisin ja sen sirot yksityiskohdat korostavat kukkamyyntiä.

Olemme tällä hetkellä tämän tuotteen ainut maahantuoja Suomessa! Voimme siis puhua aidosti uniikista tuotteesta Suomen markkinoilla. SMK Flower on myös valmistajansa RAPA:n mukaan heidän valikoimansa vetonaula ja kruununjalokivi. Lisäksi kalusteessa on hinta kohdillaan laadusta tinkimättä. Esittelemme alla SMK Flowerin ominaisuuksia tarkemmin.

Kukkakylmähylly SMK Flowerissa on näyttävät kokolasipinnat

SMK Flowerissa on näyttävä kokolasipinta, jonka ansiosta kukat ovat keskiössä joka suunnalta katsottaessa!

SMK Flowerin parhaat puolet

SMK Flower on ainutlaatuinen kukkakylmäkaappi, jonka huolitellut ominaisuudet ja estetiikka tekevät siitä paitsi korkealaatuisen laitteen, myös täydellisen miljöön hienostuneille floristisille sommitteluille. Myyjämme listasivat Flowerin parhaat ominaisuudet ammattilaisen näkökulmasta:

1. Luotettavaa ja esteettistä suunnittelua

Tässä vasta komea kaluste! SMK Flowerin moderni ja minimalistinen suunnittelu varmistaa, että kaikki asiakkaan huomio keskittyy kukkiin. Flowerin tärkein elementti on epäilemättä karkaistu panoraamaetulasi, joka takaa kukille täydellisen näkyvyyden joka puolelta. Laite on jo itsessään visuaalisesti kaunis ja tarjoaa mitä parhaimman ympäristön esteettisille ja herkille esillepanoille. Kylmäkaappi on koristeltu vain herkällä kukkakuviolla yläpaneelissa, joka toistuu myös kukkajakkaroissa kalusteen sisällä. Elegantit koristeet ja pienet yksityiskohdat korostavat ammattitaitoasi ja esillä olevia tuotteita, tehden samalla kalusteesta uniikin näköisen. Lisäksi kalusteessa on laadukas valaistus: tehokkaat, energiaa säästävät LED-valot tuovat kukkiesi värin tulvivasti esiin. Toiselle puolelle asennettu liukuovi helpottaa kaapin täyttämistä ja kukkien ottamista. Suuresta koostaan huolimatta kaappi on helppo sijoittaa haluamaasi paikkaan pyörien tai säädettävien jalkojen ansiosta.

Laitteen valmistaja on testannut kalustetta sekä laboratoriossa että käytännössä tekemällä kukkien kestävyystestin. Kokeilu osoitti, että kukkakylmäkaapissa säilytetyt kukat voivat säilyä hyvässä kunnossa jopa 18 päivää!

2. Ympäristöystävällistä viileyttä

SMK Flowerissa hyödynnetään painovoimajäähdytystä. Se mahdollistaa sopivan ilmankosteuden ylläpitämisen, mikä on erittäin tärkeää kukkien kannalta. Kaluste on varustettu automaattisella kondenssiveden haihdutusjärjestelmällä, joka ei vaadi tyhjennystä. Voit valita sopivan lämpötilan helposti elektronisella lämpötilansäätimellä. Suljetut ovet vähentävät energiahävikkiä, varmistavat tasaisen lämpotilan kalusteen sisällä ja ylläpitävät optimaalisia olosuhteita kukkien säilytykseen. Kaappi jäähdytetään ekologisella R290-kylmäaineella, joten valitsemalla SMK Flowerin valitset ympäristöystävällisen ratkaisun.

Halutessasi voit varustaa kaapin lisäovilukolla, joka estää luvattomia ihmisiä avaamasta laitetta ja suojaa siten sisälle sijoitettuja asetelmia epäsuotuisilta lämpötilanvaihteluilta tai näyteikkunan asetelmien koskettelulta.

3. Muokattavissa tarpeidesi mukaan

Laitetta on äärimmäisen helppo muokata tarpeidesi mukaan. Valmistaja on halunnut tarjota sinulle mahdollisimman paljon vaihtoehtoja kukkakaapin mukauttamiseen ja valittavanasi on elementtejä, joita voidaan yhdistää erilaisiin kokoonpanoihin. Valitse esimerkiksi runsausvaikutelman luova sisäpeili panoraama- tai sivulasin sijaan tai vaihda kalusteen panoraamalasi toiseen liukuovisettiin, jolloin kalusteesta tulee kaksipuoleinen ja saat siitä näyttävän tilanjakajan tai keskilattiakalusteen! Kaappi soveltuu tarvittaessa lisävarusteltuna myös keskuskoneelliseen R452a -järjestelmään. Kaluste on saatavilla kuudessa eri pituudessa ja lisävarusteiden valikoimasta voit valita haluamasi! Kaapin vakiovarusteisiin kuuluu yksi 20 cm korkea ja yksi 40 cm korkea jakkara sekä 3 säädettävää hyllyä.

Flower kukkakylmäkaappi kukkakaupassa

Flower tyylikkäänä kukkakaupan paraatipaikalla. Kuva: RAPA

Kattava varustelu mahdollistaa varioinnin

Lukuisten lisävarusteiden ja kokovaihtoehtojen ansiosta saat rakenneltua Flower-kylmäkaapista juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat!

Vakiovarusteet

 • musta kaluste ja kalusteosat
 • liukuovet
 • säädettävät hyllyt 3 tasoa
 • 1 kpl 40cm ja 1 kpl 20cm “kukkajakkara”
 • LED-valaistus
 • pyörät
 • elektroninen termostaatti
 • kokolasinen
 • automaattisulatus

Lisävarusteet

 • brändäys
 • rosterinen kalusteversio, sis. kaikki osat
 • säädettävät jalat
 • reikähyllyt kukkaämpäreitä varten
 • peilit sivu- ja takaseiniin
 • takaseinä vaihdettavissa liukuoveen
 • lukitus oveen
 • lisähyllytaso
 • vaijerikiinnitteiset “designhyllyt”
 • 20cm, 40cm tai 60cm “kukkajakkara”
 • siitepölysuodatin koneistoon
 • keskuskoneellisen järjestelmän R452a -paineensäätöventtiili
 • USB lämpötilatallennin

Meneekö pää pyörälle kaikista vaihtoehdoista? Me autamme valinnassa!

Kukkakylmäkaappi SMK Flower reikähyllyillä ja kukkaämpäreillä

Kaluste on saatavilla reikähyllyillä kukkaämpäreitä varten. Tämä versio sopii erityisesti marketteihin!

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.