Tarjouspyyntö   


Sinulla on 0 artikkelia ostoslistallasi

Kiitos tarjouspyynnöstä

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Pakastekaapit ammattikäyttöön

Laaja mallisto pakastekaappeja suoraan varastosta

PAKASTEKAAPIT

Lasiovellinen pakastekaappi on suosittu valinta myymälään

Pakastekaapit ovat syrjäyttämässä pakastealtaat ja yhä useammat valitsevatkin pakastekaapin altaan sijaan. Lasiovellinen korkea pakastekaappi vie pienemmän tilan myymälästä kuin allas. Pakastekaappiin tuotteet saadaan myyvästi esille ja laaja tuotevalikoima avautuu asiakkaan näkyville paremmin pystypakastimesta kuin allasmallista. Myymälän pinta-ala saadaan tehokkaaseen myyntikäyttöön pakastekaapin avulla. Pakastealtaat ovat myös suosittuja myymälöissä, mutta keskuskoneellisia pakastealtaita suunnitellaan enää vähemmän uusiin myymälöihin.

Pakastekalustetta valitessa on hyvä miettiä pakastetuotteiden kiertoaika, paljonko myyntikalusteeseen tarvitaan hyllytilaa per tuote. Pakastekalusteen mitat on hyvä tarkistaa myyntipaikkaan sopivaksi. Elintarviketoimijan kannattaa miettiä oman tuotteen pakkauskokoa ja verrata eri mallisia pakastekaappeja, mikä soveltuu parhaiten tuotteen pakkauksiin ja että tuotteet saadaan sijoitettua runsaasti sekä toimivasti myyntikalusteeseen. Pakastekalustetta valittaessa sekä verrattaessa pakastekaappia pakastealtaaseen, tulee miettiä myös pakasteiden varastointi. Missä pakastetuotteiden varastointi tapahtuu, vai toimiiko myyntikaluste samalla myös varastona tuotteille?

Pakastekaappeja on markkinoilla monen hintaista. Ostopäätöstä tehdessä on hyvä verrata myös pakastekaapin energiankulutuksia, sillä niissä on huimia eroja. Puhutaan jopa 50 % sähkönkulutuseroista, mikä tarkoittaa isoissa kalusteissa tuhansia kilowattitunteja vuodessa. Tälläiset erot näkyvät selvästi kauppiaan sähkölaskussa. Uudet pakastekaapit ovat varustettu led-valoilla, jotka eivät tuota lämpöä pakastekaapin sisällä.

Laadukas pakastekaappi kestää käyttöä ja toimii energiatehokkaasti. Pakastekaapin hyllytys on hyvä olla muunneltavissa tuotteiden mukaan. Toki kannattaa muistaa myös omakoneisen pakastekaapin oikeaoppinen puhdistus ja kunnossapito.

Yhtenäinen omakoneinen kylmälaitelinjasto pakastekaappi Velando, kylmähylly Optimer avonaisena ja lasiovilla.

Omakoneiset pakastekaapit

Omakoneinen lasiovellinen pakastekaappi on käyttövalmis pakastekaluste. Omakoneisena pakastekaappeja löytyy 1-3 ovisena. Carrierin kylmälaitemallistosta löytyy Velando pakastekaappi myös omakoneisena keskuskoneellisen lisäksi. Velando pakastekaappi soveltuu yhtenäiseksi kylmälaitelinjastoksi kylmähylly Optimer Low front -malliston kanssa. Optimer Low front -kylmähyllyssä on matala etureuna, jolloin tuotteiden myyntiala on maksimoitu. Optimer Low front -kylmähyllyä saa avonaisena sekä ovellisena kylmäkalusteena. Yhdistelemällä näitä kylmälaitteita rinnakkain syntyy yhtenäinen, näyttävä omakoneinen kylmälaitekokonaisuus.

Pakastekaappi Velando on yksi markkinoiden energiatehokkaimpia lasiovellisia pakastekaappeja. Kaapin saa varusteltuna energiansäästöpaketilla, joka sisältää led-pystyvalot oven karmeissa ja energiansäästöovet. Energiansäästöpuhaltimet ja R290-kylmäaine ovat Velandon kaapeissa vakiovarusteena.

Elintarviketeollisuuden suosimat yksioviset pakastekaapit löytyvät myös valikoimistamme. Mainosvalolla ja näyttävillä brändäyksillä pakastekaapista saadaan houkutteleva myyntikaluste pakastetuotteille. 

Keskuskoneelliset kylmälaitteet myymälään tyylikkäästä lasiovisesta pakastekaappi Indus 04 mallistosta

Keskuskoneelliset pakastekaapit

Suuremmat kylmälaitekokonaisuudet myymälöihin ja tuotantotiloihin toteutetaan keskuskoneellisina kylmälaitteina. Keskuskoneelliset pakaste- ja kylmälaitteet rakentuvat keskuskoneellisten kylmälaitteiden erimittaisista rungoista ja kokonaisuus toteutetaan asiakkaan myymäläsuunnitelman mukaan. Kylmälaitteiden tekniikka rakennetaan yhteistyössä asiakkaan kylmäurakoitsijan kanssa.

Keskuskoneelliset pakastekaappirungot ovat 2-5 oven leveyksillä. Keskuskoneellisissa pakastekaapeissa on syvät hyllyt ja runsaasti kylmätilavuutta, sillä koneikko ei vie kaapin sisältä tilaa. Samaan sarjaan, yhtenäisellä ulkoasulla löytyy myös keskuskoneelliset kylmäkaapit.

Keskuskoneellisia myymäläkokonaisuuksia rakentuu yhtenäisellä ilmeellä, sillä samasta tyylisarjasta löytyy koko myymälän kylmälaitteet palvelulasikosta, avokylmähyllyihin ja pakastealtaisiin.

Katso uusien kylmälaitteiden koko valikoima


FV400 pakastekaappi : 33823 FV400

FV400 pakastekaappi

Tuote: FV400 pakastekaappi
Malli: FV400
Tuotenumero: 33823
Tuoteryhmä: Pakastekaapit
Valmistaja: Carrier
Omakoneinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS

Velando pakastekaappi : 34141 Velando 1780LG

Velando pakastekaappi

Tuote: Velando pakastekaappi
Malli: Velando 1780LG
Tuotenumero: 34141
Tuoteryhmä: Pakastekaapit
Valmistaja: Carrier
Omakoneinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS

Pavo 04 pakastekombi : 10006 WMP Pavo 04

Pavo 04 pakastekombi

Tuote: Pavo 04 pakastekombi
Malli: WMP Pavo 04
Tuotenumero: 10006
Tuoteryhmä: Pakastekombit
Valmistaja: ES System K
Keskuskoneellinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS

Indus 04 pakastekaappi : 9996 SMI Indus 04

Indus 04 pakastekaappi

Tuote: Indus 04 pakastekaappi
Malli: SMI Indus 04
Tuotenumero: 9996
Tuoteryhmä: Pakastekaapit
Valmistaja: ES System K
Keskuskoneellinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS

Framec Expo NV-pakastekaappi : 59122 EXPO NV 430

Framec Expo NV-pakastekaappi

Tuote: Framec Expo NV-pakastekaappi
Malli: EXPO NV 430
Tuotenumero: 59122
Tuoteryhmä: Pakastekaapit
Valmistaja: Framec
Omakoneinen

KATSO LISÄTIETOJA PYYDÄ TARJOUS