Valikko Sulje

LAITTEIDEN BRÄNDÄYS

Lisätäänkö kampanjasi näkyvyyttä?

Saat meiltä kylmäkalusteiden brändäykset laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutettuna. Myymme paljon kalusteita myös elintarviketeollisuudelle ja -maahantuojille ja haluammekin tarjota teille paljon enemmän kuin pelkän tuotteen. Laadukas kylmälaite näyttävillä brändäyksillä kasvattaa tuotekampanjoiden näkyvyyttä ja myyntiä tehokkaasti.

Toteutamme brändäykset kalusteeseen, mainosvaloon, mainoskaariin sekä pahvibrändäykset aineistonne mukaan. Valikoimamme kalustemallit ovat pitkäikäisiä kylmälaitteita, jolloin ratkaisu useaan tuotelanseeraukseen löytyy uudelleen brändäys -palvelumme avulla. Uudelleen brändäyksen yhteydessä voimme huoltaa laitteen, jolloin kylmälaite on aina myyvimmillään kohtaamassa loppuasiakkaan.

Minkälaiselle tuotteelle haet lisänäkyvyyttä brändäyksellä?

Anna meidän auttaa etsimään tuotteellesi sopivin myyntikaluste.

Kylmäaltaisiin saa näyttävät brändäykset jalustaan ja lasiseinien ansiosta tuotteet saadaan hyvin esille. Myös mainosvalon brändäyksellä voi tehostaa altaan näkyvyyttä. Herätealtaita on saatavilla avonaisia tai kannellisia, kylmä- sekä pakastealtaita. Suosittelemme esimerkiksi Monitoimiallas Tulip TS17, Kylmäallas Subster SR100, Pakasteallas Premor 1080G.

Avo kylmähyllyt ovat suosittuja promokalusteita, joissa on erinomainen tuotenäkyvyys. Kylmähyllyjä löytyy mainosvalolla, mutta brändäyksen voi toteuttaa näyttävästi myös päätylaseihin. Shelf talkereillakin saadaan kalusteeseen luotua brändi-ilmettä. Avo kylmähyllyillä tehdään hyvät myyntitulokset! Suosittelemme esimerkiksi Kylmähylly Avo harmony 145-87, Kylmähylly Subster SR150, kylmähylly AVO STD G.

Lasiovelliset kylmäkaapit vetävät suuren määrän tuotteita ja ne ovatkin suosittuja etenkin panimotuotteiden ja virvokkeiden myyntikalusteina. Brändäykset toteutetaan kalusteen kylkiin sekä mainosvaloon ja nostoja voidaan tehdä näyttävästi myös lasioveen. Kylmäkaapeista suosittu myyntikaluste esim. Kylmäkaappi Celit MDC60, Kylmäkaappi Celit MDC40, Pakastekaappi EXPO NV.

Laadukkaat brändäykset antavat tilaa itse tuotteille ja tyylikkäiden lasiseinien ansiosta tuote pääsee loistamaan brändäyksien kanssa.

Brändätyt kylmälaitteet ja -kalusteet

Ota yhteyttä

Tutustu myös kattavaan Laitekumppanuus-palveluumme.

Lue lisää

Tuotteet
  • Tuotteita ei valittu
preloader