Valikko Sulje

LAITTEIDEN BRÄNDÄYS

Lisätäänkö kampanjasi näkyvyyttä?

Saat meiltä kylmäkalusteiden brändäykset laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutettuna. Myymme paljon kalusteita myös elintarviketeollisuudelle ja -maahantuojille ja haluammekin tarjota teille paljon enemmän kuin pelkän tuotteen. Laadukas kylmälaite näyttävillä brändäyksillä kasvattaa tuotekampanjoiden näkyvyyttä ja myyntiä tehokkaasti.

Toteutamme brändäykset kalusteeseen ja kalusteen mainosvaloon aineistonne mukaan. Valikoimamme kalustemallit ovat pitkäikäisiä kylmälaitteita, jolloin ratkaisu useaan tuotelanseeraukseen löytyy uudelleenbrändäys -palvelumme avulla. Uudelleenbrändäyksen yhteydessä voimme huoltaa laitteen, jolloin kylmälaite on aina myyvimmillään kohtaamassa loppuasiakkaan.

Brändätty Avo Harmony -kylmähylly

Minkälaiselle tuotteelle haet lisänäkyvyyttä brändäyksellä?

Anna meidän auttaa etsimään tuotteellesi sopivin myyntikaluste.

Kylmäaltaisiin saa näyttävät brändäykset jalustaan ja lasiseinien ansiosta tuotteet saadaan hyvin esille. Herätealtaita on saatavilla kannellisia, kylmä-, pakaste- tai monitoimialtaita. Suosittelemme esimerkiksi Monitoimiallas Lumio, Kylmäallas Subster SR100.

Avokylmähyllyt ovat suosittuja promokalusteita, joissa on erinomainen tuotenäkyvyys. Kylmähyllyjä löytyy mainosvalolla, mutta brändäyksen voi toteuttaa näyttävästi myös päätylaseihin. Shelf talkereillakin saadaan kalusteeseen luotua brändi-ilmettä. Avokylmähyllyillä tehdään hyvät myyntitulokset! Suosittelemme esimerkiksi Kylmähylly Avo harmony 135, Kylmähylly Subster SR150, kylmähylly AVO STD G.

Lasiovelliset kylmäkaapit vetävät suuren määrän tuotteita ja ne ovatkin suosittuja etenkin panimotuotteiden ja virvokkeiden myyntikalusteina. Lasiovista tuotteet saavat hyvän näkyvyyden. Brändäykset toteutetaan kalusteen kylkiin sekä mainosvaloon ja nostoja voidaan tehdä näyttävästi myös lasioveen. Kylmä- ja pakastekaapeista suosittuja myyntikalusteita ovat esim. Kylmäkaappi Celit MDC Pro, Kylmäkaappi SD 217 BE, Pakastekaappi SF 217 BE tai Pakastekaappi KF870

Laadukkaat brändäykset antavat tilaa itse tuotteille ja tyylikkäiden lasiseinien ansiosta tuote pääsee loistamaan brändäyksien kanssa. Kysy meiltä neuvoa sopivan kalusteen valintaan sekä tarjous brändäyksestä!

Brändätyt kylmälaitteet ja -kalusteet

Ota yhteyttä

Tutustu myös kattavaan Laitekumppanuus-palveluumme.

Lue lisää