Valikko Sulje

LAITTEIDEN BRÄNDÄYS

Lisätäänkö kampanjasi näkyvyyttä?

Saat meiltä kylmäkalusteiden brändäykset laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutettuna. Myymme paljon kalusteita myös elintarviketeollisuudelle ja -maahantuojille ja haluammekin tarjota teille paljon enemmän kuin pelkän tuotteen. Laadukas kylmälaite näyttävillä brändäyksillä kasvattaa tuotekampanjoiden näkyvyyttä ja myyntiä tehokkaasti.

Toteutamme brändäykset kalusteeseen, mainosvaloon, mainoskaariin sekä pahvibrändäykset aineistonne mukaan. Valikoimamme kalustemallit ovat pitkäikäisiä kylmälaitteita, jolloin ratkaisu useaan tuotelanseeraukseen löytyy uudelleen brändäys -palvelumme avulla. Uudelleen brändäyksen yhteydessä voimme huoltaa laitteen, jolloin kylmälaite on aina myyvimmillään kohtaamassa loppuasiakkaan.

Meillä on käytössämme myös oma maalaamo, jossa voimme kunnostaa asiakkaidemme vanhoja laitteita täysin uuteen maalipintaan. Tarvittaessa voimme maalata myös uusia kalusteita asiakkaan toivomiin erikoisväreihin.

Brändätty Avo Harmony -kylmähylly

Minkälaiselle tuotteelle haet lisänäkyvyyttä brändäyksellä?

Anna meidän auttaa etsimään tuotteellesi sopivin myyntikaluste.

Kylmäaltaisiin saa näyttävät brändäykset jalustaan ja lasiseinien ansiosta tuotteet saadaan hyvin esille. Myös mainosvalon brändäyksellä voi tehostaa altaan näkyvyyttä. Herätealtaita on saatavilla avonaisia tai kannellisia, kylmä- sekä pakastealtaita. Suosittelemme esimerkiksi Monitoimiallas Lumio, Kylmäallas Subster SR100, Pakasteallas Premor 1080G.

Avo kylmähyllyt ovat suosittuja promokalusteita, joissa on erinomainen tuotenäkyvyys. Kylmähyllyjä löytyy mainosvalolla, mutta brändäyksen voi toteuttaa näyttävästi myös päätylaseihin. Shelf talkereillakin saadaan kalusteeseen luotua brändi-ilmettä. Avo kylmähyllyillä tehdään hyvät myyntitulokset! Suosittelemme esimerkiksi Kylmähylly Avo harmony 145-87, Kylmähylly Subster SR150, kylmähylly AVO STD G.

Lasiovelliset kylmäkaapit vetävät suuren määrän tuotteita ja ne ovatkin suosittuja etenkin panimotuotteiden ja virvokkeiden myyntikalusteina. Brändäykset toteutetaan kalusteen kylkiin sekä mainosvaloon ja nostoja voidaan tehdä näyttävästi myös lasioveen. Kylmäkaapeista suosittu myyntikaluste esim. Kylmäkaappi Celit MDC Pro, Kylmäkaappi SD 217 BE, Pakastekaappi SF 217 BE tai Pakastekaappi KF870

Laadukkaat brändäykset antavat tilaa itse tuotteille ja tyylikkäiden lasiseinien ansiosta tuote pääsee loistamaan brändäyksien kanssa.

Brändätyt kylmälaitteet ja -kalusteet

Ota yhteyttä

Tutustu myös kattavaan Laitekumppanuus-palveluumme.

Lue lisää