Valikko Sulje

LAITEKUMPPANUUS

LAITE-
KUMPPANUUS

Koko palveluketju tukenasi

Tarjoamme kattavan Laitekumppanuus-palvelun elintarviketoimijoille, jossa pidämme kylmäkalusteistanne huolta koko niiden elinkaaren ajan. Myyjämme auttavat löytämään laadukkaasta ja monipuolisesta kylmälaitemallistostamme asiakaskohtaisesti myyvät ja laadukkaat kylmäkalustemallit. Edustamamme kylmäkalusteiden merkit ovat maailmanlaajuisesti suosittuja, energiatehokkaita ja kampanjoille sopivia myyntikalusteita, jotka kauppias ottaa mielellään myymäläänsä vastaan.

Toimitamme kylmäkalusteet suoraan asiakkaan myymälään valmiiksi brändättyinä sekä käyttövalmiina, jolloin kaluste pääsee heti tuottamaan tehokkaasti omalla myyntipaikallaan. Laitekumppanuus-palveluumme kuuluvat myös laitteiden varastointipalvelu Jyväskylässä, kalusteiden brändäyspalvelut uusiin kylmälaitteisiin uudelleenbrändäyksineen, ylläpitohuolto sekä tilauspalvelu.

Laitekumppanuus on asiakkaalle huoleton valinta. Hoidamme laitehallinnan puolestanne kokonaisvaltaisesti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Laitekumppanuuteen sisältyvät:

  • tarpeitasi vastaavat kylmälaitteet
  • laitehallinta
  • varastointipalvelu
  • logistiikka
  • ylläpitohuolto
  • laitteiden brändäys
  • tilauspalvelu

Laitekumppanuus-palvelumme avulla autamme asiakastamme kokonaisvaltaisesti siinä, missä me olemme erityisen hyviä.

Kerromme mielellämme lisää kumppanuuden tarjoamista mahdollisuuksista

Huoltopalvelu

Laitekumppaneiden laiterekisterissä ylläpidetään huoltorekisteriä, jonka avulla mahdolliset laiteviat korjaantuvat tehokkaasti ilman turhia toimenpiteitä laitteen huoltohistoriaa hyödyntäen. Varastoon palautuneet laitteet huolletaan ja toimitetaan uudelle myyntipaikalle aina puhdistettuina, testattuina ja edustuskelpoisina. Kun me huolehdimme laitekannan huollot koko elinkaaren ajan, kylmälaitteiden käyttöikä pitenee ja laitehankinnat saavat pitkän ja tuottavan käytön.

Lue lisää

Logistiikkapalvelut

Toimitamme asiakkaan puolesta kalusteet ajallaan myymälöihin koko maan laajuisesti ja huolehdimme kylmälaitteiden noudot sovittuna ajankohtana. Toimitus- ja noutopyynnöt hoituvat vaivattomasti tilauspalvelun kautta.

Varastointipalvelu

Varastoimme asiakkaiden omistamia laitteita ja toimitamme ne myyntipaikoille sovittuna ajankohtana. Varastopalvelusta perimme lavakohtaisen vuokran toteutuneiden varastointipäivien mukaan. Raportointityökalun avulla seuranta on helppoa, joten myynnin tuella on aina käytössään hyvät työkalut laitekannan tehokkaan käytön suunnitteluun.

Laitehallinta

Laitehallinnasta näet reaaliaikaisesti laitesijainnit toimitusajankohtineen, toimitusvalmiiden kalusteiden varastotilanteen sekä huollossa olevien laitteiden huollon tilan. Hyvän laitehallinnan myötä omistamanne laitteet säilyvät tarkassa seurannassa eivätkä eksy ja unohdu maailmalle.

Uudelleenbrändäys

Toteutamme kalusteiden uudelleenbrändäykset tehostamaan myyntikalusteiden näkyvyyttä ja kampanjoiden tuottavuutta. Laitehallinnan kautta myös laitteiden brändäykset ovat helposti seurattavissa, sillä brändäyksien vaihdot päivittyvät aina järjestelmään.

Lue lisää

Tilauspalvelu

Tilauspalvelussa on nähtävillä varastossa olevat laitemallit, joiden tilaaminen ilmoitettuun toimitusosoitteeseen toivottuna toimitusajankohtana on helppoa. Tilauksen edistymistä voi seurata reaaliaikaisesti; milloin se on otettu käsittelyyn, milloin tilaus on kerätty lähtövalmiiksi ja milloin se on lähtenyt matkaan varastoltamme. Myös laitepalautukset, huoltopyynnöt ja lisävarustetilaukset hoituvat palvelun kautta kätevästi. Tilauspalvelu on helppokäyttöinen myös mobiiliympäristössä selaimella, joten tilauksen saa kätevästi järjestelmään heti asiakaskäynniltä.

Laitekumppanuuksia ja pitkiä asiakassuhteita meillä on useita, ja palvelumuotomme ovatkin jalostuneet omaan arvoonsa Suomessa.

Hallinnoimme tuhansittain asiakkaidemme laitteita ja laitehallintaohjelma onkin kehitetty juuri asiakkaitamme ja heidän liiketoimintaansa ajatellen. Meiltä lähtee päivittäin suuri määrä lähetyksiä ja paikalla on aina palveleva tiimi huollon, logistiikan ja tilausjärjestelmän spesialisteja apunanne teitä varten.

Kalusteet ja kylmälaitteet on mahdollista hankkia myös leasing-sopimuksella. Tutustu leasing-palveluumme ja hyödynnä leasingin edut taseen ulkopuolisena rahoituksena.

Tarjoamme myös elintarviketeollisuudelle ja -maahantuojille vuokrauspalvelun, joka sopii hyvin tuotelanseerauksien tehokkaaseen myynnin avaukseen. Laajassa vuokralaitevalikoimassa on näyttävästi brändättävissä olevia laadukkaita kylmälaitteita, jotka tukevat tuotelanseerausta asiakkaan markkinointimateriaalin mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Juha Hellman Suomen myymäläkaluste tuotantopäällikkö

JUHA HELLMAN

Tuotantopäällikkö, myynti

020 719 1174
juha.hellman@myymalakaluste.fi

Kylmälaitevalikoimamme asiantuntija. Palvelee asiakaslähtöisesti ja löytää asiakkaalle sopivat kylmälaitemallit. Vastuulla tuotantomme sujuvuus.

Juuso Seisalo Suomen myymäläkaluste

Erityisvastuualueena yrityksemme logistiikkaan liittyvät asiat, niin saapuvan kuin lähtevänkin tavaran osalta. Pitää varastomme tuotteet saldotietoineen siistissä järjestyksessä iloisella asenteella.

Nina Pakkanen Suomen myymäläkaluste

NINA PAKKANEN

Asiakaspalvelu ja back office -toiminnot

020 719 1179
nina.pakkanen@myymalakaluste.fi

Toimeen tarttuva toimistotyön moniosaaja, jolla on sormensa niin myynnin, markkinoinnin kuin taloushallinnonkin tehtävissä. Selvittää vastaukset asiakkaiden kysymyksiin ja avustaa yritysjohtoa.

Kuinka voimme olla avuksi?