Valikko Sulje

Riittävästi tilaa kasvavalle eläinruokavalikoimalle

Pakastekaappi Elsa 3D eläinruokaosastolla

Lemmikkituotteilla on päivittäistavarakaupassa kiinnostavaa kasvupotentiaalia. Eläinruokien valikoima kasvaa jatkuvasti ja kuluttajat ovat entistä laatutietoisempia.

Lemmikkien ruoat ostetaan mielellään samasta paikasta kuin muutkin arkiset ostokset, ja premium-tuotteisiin panostetaan aiempaa enemmän. Vaikka yleinen kustannusten nousu muutoin haastaa kulutustottumuksia, rakkaiden lemmikkien hyvinvoinnista ei haluta tinkiä. Tämä kasvupotentiaali kannattaa valjastaa kaupan hyödyksi ja varmistaa, että lemmikkiosastolla on varattu riittävästi tilaa suosituimmille tuotteille.

Raakaruoka kiinnostaa

Raakaruokinta kiinnostaa kuluttajia ja se on eläiruoan yksi nopeimmin kasvavista segmenteistä. Lemmikkituotteiden ammattilaiset vinkkaavat huolehtimaan, että lemmikkiosastolta löytyy myös pakasteena suosituimmat tuotteet. Pääsääntöisesti kaupoissa on asiantuntijoiden mielestä varattu liian vähän pakastetilaa lemmikkien ruoille potentiaaliseen kysyntään nähden.

Monet lemmikinomistajat valitsevat ostospaikkansa lemmikkien raakaruokavalikoiman perusteella. Raakapakasteiden ostajat ovat ostovoimainen kohderyhmä, joka palaa ostoksille säännöllisesti, koska raakaruokaa ei hankita pitkäksi aikaa varastoon. Lisäksi eläinruoissa on hyvä kate, mikä on myös hyvä syy panostaa tähän tuotekategoriaan.

Pakastekaappi Elsa 3D Jyväskylän Kärkkäisen lemmikkiosastolla

Pakastekaappi Elsa 3D Jyväskylän Kärkkäisen lemmikkiosastolla täynnä eläinten pakasteruokaa.

Laadukkaat kylmäkalusteet lemmikkiosastolle

Anna ja Elsa kylmä- ja pakastekaapit ovat suosittu kombo lemmikkiosastolle. Elsa-pakastekaappisarjasta löytyvät erikokoiset pakastekaapit isoihin ja pieniin tarpeisiin. Kaappia on saatavilla yksi-, kaksi– tai kolmiovisena. Tilavaan kaappiin saa esille monipuolisen valikoiman ja kokolasiovet ja hyvä valaistus antavat tuotteille selkeän esillepanon: kaikki tuotteet näkyvät kerralla ja ostajan on helppo tehdä valinta. Tyylikäs kokomusta väritys viimeistelee kalusteen laadukkaan ulkonäön. Suuret lasipinnat antavat myös hyvät brändäysmahdollisuudet.

Sarjasta on saatavilla myös samanlaiset Anna-kylmäkaapit yksi– tai kaksiovisena yhtenäisen linjaston rakentamiseksi. Tässä on yksi valikoimamme energiatehokkaimmista ja tyylikkäimmistä kylmäkaapeista! Sopii erinomaisesti paitsi eläinruoalle, myös vaikkapa juomakaapiksi.

Valmistaja on kehittänyt kaappisarjoja entisestään ja uudet, parannellut kalusteet korkeammalla energialuokalla ovat saatavilla marraskuussa 2023.

Pakastekaappisarja Elsa

Elsa-pakastekaappisarjasta löytyy 1-, 2- ja 3-ovinen malli. Samaa sarjaa olevia Anna-kylmäkaappeja on saatavilla 1- tai 2-ovisena.

Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin!

Valikoimastamme löytyy runsaasti muitakin vaihtoehtoja eläinruoalle. Pienempiin tiloihin ja pienille tuotemäärille sopivat esim. slim-mitoitetut pakaste- ja kylmäkaapit. Pakaste- ja monitoimialtaista löytyy myös oivia kalusteita eläintuotteille. Katso kaikki valikoimamme kylmäkalusteet lemmikkisosastolle!