Valikko Sulje

Houkutteleva palvelulinjasto

Yhtenäisestä palvelulasikkosarjasta löytyy tyylikkäät palvelulasikot kylmille tuoretuotteille, kalalasikot hilepedille sekä lämpöpöydät kuumille tuotteille. Palvelulinjasto rakennettuna yhtenäisenä saman sarjan laitteista, huokuu ryhdikkyyttä ja laadukkuutta myymälääsi ja tuotteesi ovat maukkaasti esillä.

Houkutteleva palvelutiski

Ammattitaitoinen lihamestari arvostaa, että saa laittaa laadukkaat tuotteet esille näyttävästi ja arvokkaasti. Kun palvelulinjasto koostuu yhtenäisesti samasta kalustesarjasta, linjastoon syntyy vähemmän katkoksia ja tuotteet saa visuaalisesti kauniisti esille. Laadukas palvelulasikko pitää tuotteet optimaalisessa lämpötilassa ja liha- ja kalatuotteet pysyvät laadukkaina myyntitiskissä. Palvelulasikkosarjan lämpöpöytä toimii vesihauteella, näin myös kuumat tuotteet pysyvät herkullisina palvelutiskissä, sillä vesihaude ehkäisee tuotteen kuivumista.

 

Yhtenäinen palvelulinjasto tekee myymälääsi viimeistellyn ilmeen ja houkuttelee laadukkaiden tuotteiden ääreen.

Lämpöpöytä palvelulinjastossa – tyylikäs yhtenäinen ilme –

Yhtenäinen palvelulinjasto kylmille ja kuumille tuoteryhmille

Edustava palvelulinjasto

Myymäläsi palvelulinjasto viestii asiakkaalle paljon! Tänä päivänä myymälät haluavat erottua toisistaan ja jäädä asiakkaan mieliin miellyttävällä ja henkilökohtaisella kokemuksella. Myymälöiden palvelulinjasto on yksi ruokakaupan tärkeimmistä tilaisuuksista jäädä asiakkaan mieleen. Hyvän palvelun ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi palvelupisteen kylmälaitteilla on suuri vaikutus asiakaskokemukseen. Lähtökohtana palvelulasikolla on nostaa laadukkaat tuoretuotteet näyttävästi esille, näyttävillä lasipinnoilla, muotoilulla ja valaistuksella. Palvelulasikoita on tarjolla monen tyylistä, mutta tärkeimmäksi asiakaskriteeriksi on noussut se, että kylmälaitteet näyttävät laadukkailta, tuotteet ovat tasaisesti oikeassa lämpötilassa ja kylmälaitteet ovat siistit ja hygieeniset. Näiden perusasioiden ollessa kunnossa, voidaan lisäksi tarjota näyttäviä erikoiskalusteita nostamaan palvelutasoa ja palvelutorin tunnelmaa.

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.