Valikko Sulje

Tuoreet marjat ovat HeVi-osaston premium-tuote

Kylmähylly Areor ST

Keväällä tuoreet, kotimaiset marjat valloittavat kauppojen HeVi-osastot. Vallankaappaus jatkuu koko satokauden tarjoten Suomen parhaita ja puhtaimpia raaka-aineita.

Tuoreet marjat ja muut sesongin herkut ovat premium-tuotteita, joiden esillepanoon kannattaa panostaa. Värikkäät vitamiinipommit saa näyttävästi esille visuaalisesti houkuttelevilla myyntikalusteilla. Hyvä kaluste tuo värikkäät tuotteet kauniisti esiin sekä pitää herkätkin marjatuotteet vakaassa lämpötilassa.

Marjakalusteet myymälään

Myymälät etsivät yhä näyttävämpiä ratkaisuja eri tuoteosastojen kalustamiseen. Hyvillä kalusteilla kruunataan koko HeVi-osasto ja nostetaan parhaat tuotteet valokeilaan. Valitse tilaasi parhaiten sopiva vaihtoehto, joka on eduksi tuotevalikoimallesi.

Valikoimastamme löytyy monipuolinen kattaus HeVi-osastolle sopivia kylmähyllyjä ja -altaita, kolmitasoja ja saarekkeita, joilla rakennetaan toiveidesi mukainen visuaalinen ilme kauppaasi.

Kylmähylly Areor

Kylmähylly Areor on HeVi-osastojen luottokaluste

Kauppojen luottokaluste

Myyntimenestykseksi muodustunut Areor ST -kylmähylly soveltuu erinomaisesti HeVi-osastolle. Kylmähyllyn pohjataso vetää tuotteita kylmäaltaan tapaan ja kahdelle lasihyllylle saa näyttäviä tuotenostoja sesonkituotteille.

Läpinäkyvistä rakenteista marjarasioiden värit kantautuvat houkuttelevina moneen suuntaan. Areorit voi sijoittaa näyttäviksi saarekkeiksi tai itsenäisiksi myyntikalusteiksi. Alla olevien pyörien ansiosta kaluste on helposti siirreltävissä myyntisesonkien mukaan.

Areor ST saareke

Areor-kylmähyllyt toimivat sekä itsenäisinä myyntikalusteina että saarekkeina vierekkäin tai selät vastakkain

Energiatehokas uutuus

Pixys mini on energiatehokas kylmähyllyuutuus HeVi-osastolle näyttävillä hyllyled-valoilla!

Oiva kahdella tai kolmella lasihyllyllä varustettu myyntikaluste impulssituotteille, marjoille ja heville. Näppärän kokoinen kylmähylly sopii pienempäänkin tilaan. Pyörien ansiosta myymälätilaa on helppo järjestellä nopeasti uudelleen. Tuotteet tulevat edustavasti esille läpinäkyvästä kylmäaltaasta ja valaistuille hyllyille saa rakennettua runsaita ja näyttäviä esillepanoja.

Katso esittelyvideo!

Edustuskalusteet marjatilojen myyntipisteille

Meiltä saat markettien suosimat myyntikalusteet myös marjatilojen omille myyntipisteille. Valikoimamme kalusteet ovat myymälöistä tuttuja ketjujen suosimia kalusteista, joita kaupat ottavat mielellään vastaan.

Tehokas tapa lisätä kalusteen myyntiä on brändätä se tyylikkäästi tuotteisiin sopivaksi. Brändätty kaluste erottuu edukseen ja jää asiakkaiden mieleen.

Toteutamme kalusteiden brändäyksen asiakkaidemme aineistojen mukaan mm. teippaamalla. Kysy rohkeasti lisää brändäyksestä niin suunnitellaan yhdessä!

MansikkaMaatti brändätty kylmäkaappi Celit MDC120 PRO

Tyylikkäillä brändäyksillä lisätään tehokkaasti kalusteiden myyntiä

Kylmähylly Areor ST

Meiltä suositut marjakalusteet myymälään

Kiinnostuitko marjakalusteistamme?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin etsimme teille toimivan ratkaisun.