Valikko Sulje

MYYNTIPALVELU

Suunnitelmissa tyylikkään palvelulinjaston rakentaminen myymälään tai konditoriavitriinien valinta kahvilaan? Ammattitaitoiset myyjämme auttavat Sinua löytämään laadukkaasta ja monipuolisesta kylmälaitevalikoimastamme tarpeisiisi sopivan kylmäkalustemallin. 

Yksittäisten laitehankintojen lisäksi olemme mielellämme apuna myös laajempien myymälämuutosten suunnittelussa ja toteutuksessa. Omakoneellisen valikoiman lisäksi laite- ja myymäläkokonaisuudet voimme toteuttaa keskuskoneellisilla kylmälaiteratkaisuilla. Myös elintarviketoimijoiden laite- ja palvelutarpeet ratkaisemme kokonaisvaltaisesti käden käänteessä.

Etsimme toimivat ratkaisut teidän tarpeisiinne

Päämiehillämme on kattava valikoima kylmälaitteita ammattikäyttöön ja valikoimamme täydentyykin säännöllisesti näyttävillä uutuuksilla, joiden ominaisuuksiin valmistaja kouluttaa myyjämme. Laitteiden tuotekehittely ja energiatehokkuus ovat huippuluokkaa. Tunnemme elintarvikkeiden lämpötilavaatimukset ja löydämme sopivat laitteet eri tuoteryhmille sekä myyntierille tuotepakkauksien mukaisesti. Suunnittelussa huomioimme aina myös kylmätekniset asiat sekä uusimmat kylmälaitteita koskevat säädökset. Haluamme, että valitsemasi kylmälaitteet palvelevat Sinua ja asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Laajan valikoiman lisäksi saat meiltä henkilökohtaista palvelua ja opastusta kylmälaitteiden käyttöön liittyen sekä ideoita myynnin lisäämiseen kustannustehokkaiden ja näyttävien kylmäkalusteiden avulla. Energiatehokkaiden tuotteidemme elinkaari on pitkä ja tähän samaan pyrimme myös asiakassuhteiden kestossa. Siinä olemmekin onnistuneet hyvin, tule siis Sinäkin palveltavaksemme!

Onko Sinulla pikainen tarve kylmälaitteelle?

Uudet omakoneiset kylmälaitteet toimitamme yli 50 laitemallin varastovalikoimastamme nopealla aikataululla, jopa 2–3 päivässä. Myyntipalvelustamme saat hankinnoillesi myös leasing-tarjouksen, joten voit itse päättää, miten haluat hankintasi toteuttaa.

Tutustu valikoimaan Kysy lisää

Lataa tuote-esite tai kokoa esite omista valinnoistasi

ENERGINEN TIIMI PALVELUKSESSASI

Kysy neuvoa osaavilta ratkaisumyyjiltämme tai jätä yhteydenottopyyntö

teemu-myymalakaluste

TEEMU LAHTINEN

Toimitusjohtaja, myynti

020 719 1171
teemu.lahtinen@myymalakaluste.fi

Orkesterimme johtaja, joka löytää laiteratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden. Erikoistunut suunnittelemaan myymälöiden uudis- ja muutoskohteita sekä projektimyyntejä palveluiden kera.

saija-myymalakaluste

SAIJA LAHTINEN

Myynti, markkinointi ja taloushallinto

020 719 1176
saija.lahtinen@myymalakaluste.fi

Laajan konditoriakalustevalikoiman tuntemus ja uusien plug-in laitteiden kävelevä tietäjä. Antaa myös käden käänteessä tarjouksen leasing-laitehankinnoille. Yrityksemme markkinoinnin monitoiminainen.

juha-myymalakaluste

JUHA HELLMAN

Tuotantopäällikkö, myynti

020 719 1174
juha.hellman@myymalakaluste.fi

Kylmälaitevalikoimamme asiantuntija. Palvelee asiakaslähtöisesti ja löytää asiakkaalle sopivat kylmälaitemallit. Vastuulla tuotantomme sujuvuus.

Kerro, kuinka voimme olla avuksi

    Etsitkö inspiraatiota?

    Tutustu erilaisiin konsepteihin ja toteutuksiin.

    Tutustu Inspiraatio-osioomme

    Tuotteet Tuote poistettu Undo
    • Tuotteita ei valittu