Valikko Sulje

SUUNNITTELUPALVELU

Suunnitelmissa tyylikkään palvelulinjaston rakentaminen myymälään tai konditoriavitriinien valinta kahvilaan? Ammattitaitoiset myyjämme auttavat Sinua löytämään laadukkaasta ja monipuolisesta kylmälaitevalikoimastamme tarpeisiisi sopivan kylmäkalustemallin. 

Yksittäisten laitehankintojen lisäksi olemme mielellämme apuna myös laajempien myymälämuutosten suunnittelussa ja toteutuksessa. Omakoneellisen valikoiman lisäksi laite- ja myymäläkokonaisuudet voimme toteuttaa keskuskoneellisilla kylmälaiteratkaisuilla. Myös elintarviketoimijoiden laite- ja palvelutarpeet ratkaisemme kokonaisvaltaisesti käden käänteessä.

Ota yhteyttä ja sovitaan palaveriaika!

Etsimme toimivat ratkaisut teidän tarpeisiinne

Päämiehillämme on kattava valikoima kylmälaitteita ammattikäyttöön ja valikoimamme täydentyykin säännöllisesti näyttävillä uutuuksilla, joiden ominaisuuksiin valmistaja kouluttaa myyjämme. Laitteiden tuotekehittely ja energiatehokkuus ovat huippuluokkaa. Tunnemme elintarvikkeiden lämpötilavaatimukset ja löydämme sopivat laitteet eri tuoteryhmille sekä myyntierille tuotepakkauksien mukaisesti. Suunnittelussa huomioimme aina myös kylmätekniset asiat sekä uusimmat kylmälaitteita koskevat säädökset. Haluamme, että valitsemasi kylmälaitteet palvelevat Sinua ja asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Laajan valikoiman lisäksi saat meiltä henkilökohtaista palvelua ja opastusta kylmälaitteiden käyttöön liittyen sekä ideoita myynnin lisäämiseen kustannustehokkaiden ja näyttävien kylmäkalusteiden avulla. Energiatehokkaiden tuotteidemme elinkaari on pitkä ja tähän samaan pyrimme myös asiakassuhteiden kestossa. Siinä olemmekin onnistuneet hyvin, tule siis Sinäkin palveltavaksemme!

Pikainen tarve kylmälaitteelle?

Uudet omakoneiset kylmälaitteet toimitamme yli 50 laitemallin varastovalikoimastamme nopealla aikataululla, jopa 2–3 päivässä. Myyntipalvelustamme saat hankinnoillesi myös leasing-tarjouksen, joten voit itse päättää, miten haluat hankintasi toteuttaa.

Tutustu valikoimaan Kysy lisää

Lataa tuote-esite tai kokoa esite omista valinnoistasi

ENERGINEN TIIMI PALVELUKSESSASI

Kysy neuvoa osaavilta ratkaisumyyjiltämme tai jätä yhteydenottopyyntö

Teemu Lahtinen Suomen myymäläkaluste toimitusjohtaja

TEEMU LAHTINEN

Toimitusjohtaja, myynti

020 719 1171
teemu.lahtinen@myymalakaluste.fi

Orkesterimme johtaja, joka löytää laiteratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden. Erikoistunut suunnittelemaan myymälöiden uudis- ja muutoskohteita sekä projektimyyntejä palveluiden kera.

Sami Juutilainen Suomen myymäläkaluste myyntipäällikkö

PT-kaupan asiantuntija, jolla kokemusta myös ravintola- ja suurkeittiömaailmasta. Vastaa yrityksemme myynnistä ja sen kehittämisestä osallistuen myös projektisuunnitteluun. Yritysjohdon tukipilari.

Juha Hellman Suomen myymäläkaluste tuotantopäällikkö

JUHA HELLMAN

Tuotantopäällikkö, myynti

020 719 1174
juha.hellman@myymalakaluste.fi

Kylmälaitevalikoimamme asiantuntija. Palvelee asiakaslähtöisesti ja löytää asiakkaalle sopivat kylmälaitemallit. Vastuulla tuotantomme sujuvuus.

Kerro, kuinka voimme olla avuksi

  Etsitkö inspiraatiota?

  Tutustu erilaisiin konsepteihin ja toteutuksiin.

  Tutustu Inspiraatio-osioomme

  VARAA AIKA ASIANTUNTIJALLE

  Etsitään juuri sinulle sopivat kylmälaitteet ja myymäläkalusteratkaisut

  Asiantuntija palveluksessasi

  Varaa maksuton henkilökohtainen asiantuntija-aika sinun kylmälaitehankintojesi suunnitteluun ja opastukseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ratkaisun kylmäkalusteiden askarruttaviin aiheisiin. Asiantuntija-ajalla voit kertoa tulevasta projektistanne tai tarpeistanne ja myyjämme palaavat sinua parhaiten palvelevan ratkaisun kanssa.

  Etätapaamisella on mahdollisuus jakaa pohjakuvia, suunnitelmia ja kylmäkalustemallien esittelyä näytön välityksellä. Asiantuntija-ajan voit varata soittamalla meille tai laittamalla sähköpostia.

  Voit varata myös asiantuntijan käynnin myymälääsi, soita ja sovi tapaaminen puh. 0207191170