Valikko Sulje

KYLMÄLAITTEIDEN VUOKRAUS

Kylmäkalusteiden vuokraus tilapäiseen tarpeeseen

Tarvitsetko kylmäkalusteita tuotelanseeraukseen tai myyntikampanjaan? Sinun ei välttämättä tarvitse heti ostaa suurta määrää uusia laitteita, sillä meiltä voit vuokrata kylmäkalusteet helposti ja riskittömästi ilman suuria investointeja. Vuokralaitteemme auttavat toteuttamaan projektisi kustannustehokkaasti.

Vuokraamme kylmä- ja pakastekalusteita mm. elintarvikealan toimijoille ja kauppaketjuille kampanjan keston ajaksi. Olemme mukana mm. tuotelanseerausten ja erilaisten myyntikampanjoiden rakentamisessa.

Vuokrauspalvelumme kautta autamme valitsemaan tarpeeseesi sopivimmat kylmälaitemallit ja -erät tehostamaan uutuus- tai kampanjatuotteiden myyntiä. Vuokravalikoimastamme löydät laadukkaat pakastealtaat, kylmähyllyt ja kylmäkaapit ja toimitamme niistä tarvittaessa myös suuremmat erät käyttöösi. Laitteiden vuokraus kauttamme käy helposti ja nopeasti!

Esimerkiksi herätemyyntikalusteiksi meiltä löytyy hyvät valikoimat kylmälaitteita kukille, juomille, virvokkeille sekä elintarvikkeille.

Kysy lisää tarpeisiisi sopivista vuokrakalusteista myyjiltämme!

Huom. Vuokraamme kalusteita vain yrityksille ja pidempiaikaiseen käyttöön.

Toteuta näyttävä tuotelanseeraus riskittömästi vuokralaitteilla!

Ota yhteyttä

Jarvikyla_smk_vuokrakaluste
Mars_smk_vuokrakaluste

Brändäyksellä erotut varmasti

Onnistunut tuotelanseeraus vaatii hyvän tuotteen lisäksi myös hyvän näkyvyyden tuotteelle. Vuokrakalusteissamme on näyttävät ja monipuoliset brändäysmahdollisuudet ja brändäyspalvelumme kautta saammekin vuokrakalusteet toimitettua konseptisi mukaisesti brändättyinä ja käyttövalmiina nopeasti tuottamaan sovitulle myyntipaikalle.

Lue lisää brändäyksestä.

Asiakkaillemme toteutettuja brändäyksiä

Pidempiaikainen tarve

kylmäkalusteille?

Tutustu Laitekumppanuus-palveluun