Valikko Sulje

KYLMÄLAITTEIDEN VUOKRAUS

Kylmäkalusteet tilapäiseen tarpeeseen

Tarvitsetko kylmäkalusteita tuotelanseeraukseen tai myyntikampanjaan? Saat meiltä helposti ja nopeasti kylmä- ja pakastekalusteet myös vuokrakäyttöön.

Vuokrauspalvelumme kautta autamme valitsemaan tarpeeseesi sopivimmat kylmälaitemallit ja -erät tehostamaan uutuus- tai kampanjatuotteiden myyntiä. Vuokravalikoimastamme löydät laadukkaat pakastealtaat, kylmähyllyt ja kylmäkaapit ja toimitamme niistä tarvittaessa myös suuremmat erät käyttöösi.

Esimerkiksi herätemyyntikalusteiksi meiltä löytyy hyvät valikoimat kukille, juomille, virvokkeille ja elintarvikkeille suosittuja kukkakylmäkaappeja Celit MDC 120 Flower, kylmäaltaita Subster SR100, kylmäkaappeja Celit MDC Pro 87/120 sekä kassa-alueelle plussa- ja pakastekäyttöön myyviä Lumio -monitoimialtaita.

Onnistunut tuotelanseeraus vaatii hyvän tuotteen lisäksi myös hyvän näkyvyyden tuotteelle. Vuokrakalusteissamme on näyttävät ja monipuoliset brändäysmahdollisuudet ja brändäyspalvelumme kautta saammekin vuokrakalusteet toimitettua brändättyinä ja käyttövalmiina nopeasti tuottamaan sovitulle myyntipaikalle.

Kysy lisää vuokrakalusteista myyjiltämme.

 

Pidempiaikainen tarve kylmäkalusteille?
Tutustu leasing-palveluumme.

Tuotteet
  • Tuotteita ei valittu
preloader