Valikko Sulje

KYLMÄLAITTEIDEN VUOKRAUS

Kylmäkalusteet tilapäiseen tarpeeseen

Tarvitsetko kylmäkalusteita tuotelanseeraukseen tai myyntikampanjaan? Saat meiltä helposti ja nopeasti kylmä- ja pakastekalusteet myös vuokrakäyttöön.

Vuokrauspalvelumme kautta autamme valitsemaan tarpeeseesi sopivimmat kylmälaitemallit ja -erät tehostamaan uutuus- tai kampanjatuotteiden myyntiä. Vuokravalikoimastamme löydät laadukkaat pakastealtaat, kylmähyllyt ja kylmäkaapit ja toimitamme niistä tarvittaessa myös suuremmat erät käyttöösi.

Esimerkiksi herätemyyntikalusteiksi meiltä löytyy hyvät valikoimat juomille, virvokkeille ja elintarvikkeille suosittuja kylmäaltaita Subster SR100, kylmähyllyjä AVO STD sekä kassa-alueelle plussa- ja pakastekäyttöön myyviä altaita Tulip TS17 ja Tulip TC33.

Onnistunut tuotelanseeraus vaatii hyvän tuotteen lisäksi myös hyvän näkyvyyden tuotteelle. Vuokrakalusteissamme on näyttävät ja monipuoliset brändäysmahdollisuudet ja brändäyspalvelumme kautta saammekin vuokrakalusteet toimitettua brändättyinä ja käyttövalmiina nopeasti tuottamaan sovitulle myyntipaikalle.

Kysy lisää vuokrakalusteista myyjiltämme.

 

Pidempiaikainen tarve kylmäkalusteille?
Tutustu leasing-palveluumme.

Tuotteet
  • Tuotteita ei valittu
preloader