Valikko Sulje

KYLMÄLAITTEIDEN VUOKRAUS

Kylmäkalusteet tilapäiseen tarpeeseen

Tarvitsetko kylmäkalusteita tuotelanseeraukseen tai myyntikampanjaan? Sinun ei välttämättä tarvitse heti ostaa suurta määrää uusia laitteita, vaan autamme toteuttamaan projektisi riskittömästi ja ilman suurta rahallista investointia vuokralaitteillamme.

Vuokraamme mm. elintarvikealan toimijoille ja kauppaketjuille kylmä- ja pakastekalusteita tarvitsemanne määrän kampanjanne keston ajaksi. Olemme mukana mm. tuotelanseerausten ja erilaisten myyntikampanjoiden rakentamisessa.

Vuokrauspalvelumme kautta autamme valitsemaan tarpeeseesi sopivimmat kylmälaitemallit ja -erät tehostamaan uutuus- tai kampanjatuotteiden myyntiä. Vuokravalikoimastamme löydät laadukkaat pakastealtaat, kylmähyllyt ja kylmäkaapit ja toimitamme niistä tarvittaessa myös suuremmat erät käyttöösi. Laitteiden vuokraus kauttamme käy helposti ja nopeasti!

Esimerkiksi herätemyyntikalusteiksi meiltä löytyy hyvät valikoimat kylmälaitteita kukille, juomille, virvokkeille ja elintarvikkeille.

Suosituimpia vuokrakalusteita:

Kysy lisää tarpeisiisi sopivista vuokrakalusteista myyjiltämme!

Huom. Vuokraamme kalusteita vain yrityksille.

AVO Harmony 135/60

Subster SR100

Scandic 372

Toteuta näyttävä tuotelanseeraus riskittömästi vuokralaitteilla!

Ota yhteyttä

Brändäyksellä erotut varmasti

Onnistunut tuotelanseeraus vaatii hyvän tuotteen lisäksi myös hyvän näkyvyyden tuotteelle. Vuokrakalusteissamme on näyttävät ja monipuoliset brändäysmahdollisuudet ja brändäyspalvelumme kautta saammekin vuokrakalusteet toimitettua konseptisi mukaisesti brändättyinä ja käyttövalmiina nopeasti tuottamaan sovitulle myyntipaikalle.

Lue lisää brändäyksestä.

Asiakkaillemme toteutettuja brändäyksiä

Pidempiaikainen tarve

kylmäkalusteille?

Tutustu Laitekumppanuus-palveluun