Valikko Sulje

Pienen tilan pakastekaluste

Pieneen tilaan sijottuva näyttävä pakastekalusteyhdistelmä. L-jalustainen pakastekaappi Top Freezer toimii yläkaappina pakasteallas Visoriin yläpuolella. Näin yhdistyy kaksi omakoneista pakastekalustetta tehokkaasti myymälän pinta-alaa hyödyntäen. Tällä pakastekalusteratkaisulla rakennetaan kokonaisia myymälän pakasteosastoja omakoneisilla kylmälaitteilla.

Toimiva pakasteosasto

Myymälöissä monesti pakastealtaat ja pakastekaapit on toteutettu erillisinä kokonaisuuksina. Nyt tarjoamme ratkaisun, joka mahdollistaa altaan ja kaapin samaan linjastoon, tehokkaasti tilaa käyttäen. Lopputulos on yhtenäinen ja tuotenäkyvyys sekä käytännöllisyys on tällä ratkaisulla asiakaslähtöisesti toteutettu. Tällä omakoneisten kylmälaitteiden kokonaisuudella rakennetaan kokonaisia myymälän pakasteosastoja.

Carrierin Top Freezer pakastekaapin energiatehokkuus on hiottu markkinoiden parhaimmistoon. Energiatehokkuus onkin tärkeää vertailla ennen ostopäätöstä, etenkin jos koko pakasteosasto toteutetaan omakoneellisilla kalusteilla. Pakastekalustevertailuissa löytyy isojakin energiankulutuksellisia eroja.

Pakastekaappi & pakasteallas yhdistelmä on tullut korvaamaan ennen suositut Combilon kaappi-allas kalusteet. Pakastekaappi on omalla säädettävällä L-jalustalla ja kaapin alle sijoitetaan erillinen pakasteallas. Pakastekaappeja on 3 ja 4 ovisena, jonka alle käy Carrierin Visor pakastealtaat. Pakastekaappiin voi yhdistää myös muun merkkisiä 210 ja 250 cm leveitä allasmalleja. L-jalustaiset pakastekaapit voi sijoittaa keskilattialle selät vastakkain saarekkeeksi tai seinän viereen yksittäin tai näyttävänä linjastona.

Pakasteosasto tyylikkäästi yhtenäisenä linjastona

Top Freezer pakastekaappi & Visor pakasteallas yhdistelmä

Miksi niin suosittu?

Allas & kaappiyhdistelmä on suosittu koko Euroopassa, miksi näin? Tietyt pakastetuoteryhmät on totuttu ostamaan kaapista ja toiset tuotteet taas altaista. Tällä toteutuksella molemmille tuoteryhmille saadaan tuotteet esille tehokkaasti myymälän pinta-alaa hyödyntäen. Jäätelötuutit, pakastejuurekset ja pakastekinkut mm. on totuttu ostamaan altaasta. Kun taas pakastekaappiin on sijoitettu käsittelyherkemmät tuotteet kuten jäätelökakut, pakastepizzat ja gluteenittomat tuotteet, joita on runsas artikkelimäärä, mutta yleensä pieni varasto per lajike. Pienet myymälät ovat löytäneet tästä omakoneisesta yhdistelmästä toimivan ratkaisun myymäläänsä.

Pakasteallas Visor sijoitettavaksi Top Freezer pakastekaapin kanssa

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.