Valikko Sulje

Kalusteet joulukukille nopealla toimituksella

SMK Flower -linjasto Mestarin Kukassa Jyväskylässä

Mikä on sinun lempijoulukukkasi? 🌹 Arvostatko perinteisiä ruukkukukkia, koristeellisia asetelmia vai näyttäviä leikkokukkakimppuja? Mielestämme jokaisella näistä on paikkansa tässä juhlasesongissa! 🔔

Näyttävät ja laadukkaat myyntikalusteet joulun kauniille kukille saat meiltä muutaman päivän toimituksella!

Kukkakalusteet nopeasti varastostamme

Varastostamme löytyy jatkuvasti kattava valikoima laadukkaita kylmäkalusteita nopeaan toimitukseen – myös kukkakalusteita. Nämä kukkakalustemallit löytyvät meiltä suoraan varastosta heti toimitettavaksi vielä ennen joulukukkien kuuminta kysyntää! Toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Kysy tarjous jo tänään!

Kukkakylmäkaappi SMK Flower

SMK Flower

Näyttävä kukkakylmäkaappi kokolasiseinillä ja liukuovilla. Kalusteessa 3 korkeussäädettävää tasohyllyjä. Saatavilla myös reikähyllyt kukkaämpäreille. Kalusteen alaosassa 2 erikorkuista kukkapenkkiä esillepanon korostamiseksi. Kalusteen kulmissa ja yläosassa tehokas led-valaistus ja yläosassa kaunis laser-leikattu koristelu.

Väri musta. Varastotuotteena 1205 mm leveänä.

Cetus

Omakoneinen leikkokukkakaluste lasiovilla ja osalasipäädyillä. Soveltuu hyvin korkeille leikkokukille. Kukkakalusteen vakiohyllytys: ylähylly umpinainen ja 3 kpl reikähyllyjä. Kylmäkaapin pohjatasolle saa myös myyntitilaa leikkokukille. Näyttävä suuren volyymin kukkakylmiö.

Väri harmaa.

Scorpion 02 deli & kukka

Sesonkeihin muuntautuva yhdistelmäkylmähylly virvokkeille, deli-tuotteille ja kukille. 3-tasoisen hyllyn mukana toimitetaan myös leikkokukkahyllyt, joten sama kylmähylly muuttuu helposti vain hyllyjä vaihtamalla kukkakalusteeksi. Näppärä kaluste varsinkin pienempiin kauppoihin!

Väri harmaa.

SMK Flower jouluasetelma

Joustavat rahoitusvaihtoehdot

Oletko pohtinut eri rahoitusvaihtoehtoja kalusteiden hankkimiselle? Aina kalusteita ei ole taloudellisesti järkevää tai mahdollista ostaa omaksi. Meiltä saat kalusteet riskittömästi ilman suurta kertainvestointia myös leasing- tai vuokrasopimuksella.