Valikko Sulje

Missio, visio ja arvot

Missio on olemassaolon tehtävämme ja inspiraatiomme lähde. Arvomme ohjaavat toimintaamme kohti kirkasta visiotamme olla kylmälaitealan edelläkävijä.

Missiomme: Menestystarinoiden kylmälaitekumppani.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Olemme palveleva kylmälaitteiden toimittaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia kylmäkaluste-, laite-ja palveluratkaisuja asiantuntevasti, joustavasti ja riskittömästi. Varastoimme yli 50 uutta kylmälaitemallia markkinoiden johtavilta merkeiltä, ja tämän ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti. Olemme aito ja luotettava kumppani ja asiakkaillemme paras vaihtoehto. Tarjoamme asiakkaillemme aina vain parhaaksi näkemiämme, heitä parhaiten palvelevia ratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat mm. pitkät asiakassuhteet, toimitusvarmuus, nopeus, muuntautumiskyky ja asioinnin helppous.

Visiomme: Kylmälaitealan edelläkävijä.

Olemme aktiivisesti mukana alan kehityksessä ja osaltamme luomassa uudenlaista, elämyksellistä kaupassakäynnin kulttuuria ja asiointikokemusta.
Tuomme uudet ja innovatiiviset kylmälaitteet asiakkaidemme menestyksen tueksi. Me uskallamme haaveilla, toteuttaa erikoisempiakin ideoita ja erottua joukosta.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Yhdessä

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Kunnioitamme toisiamme sekä sidosryhmiämme ja arvostamme toistemme työtä. Kehitämme yritystämme yhdessä ideoiden ja toisiamme kuunnellen. Yhteisössämme vallitsee hyvä ja huumorintajuinen henki: teemme töitä tosissaan, muttemme totisesti.

Asiakaskeskeisyys

Olemme pala asiakkaidemme menestystarinoita. Reagoimme asiakkaiden yhteydenottoihin aina ripeästi. Varmistamme helpon asiakaskokemuksen avulla, että asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tyytyväisimmät asiakkaat.

Uusiutuminen

Kehitämme työyhteisöämme jatkuvasti ja panostamme aktiivisesti henkilöstön kehittymiseen. Emme jumiudu menneeseen vaan haastamme totuttuja käytänteitä ja toimintamalleja. Kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää virheitä. Olemme ensimmäisten joukossa kehittämässä kylmäalaa ja elämyksellistä asiointikulttuuria.

Vastuullisuus

Olemme rehellisiä, avoimia ja pidämme antamamme lupaukset. Laitevalikoimamme on ajankohtainen ja suosimme energiatehokkaita vaihtoehtoja. Huoltopalvelumme avulla laitteet ovat pitkäikäisiä ja käyttöoptimoituja. Vuosittainen ympäristö- ja vastuullisuussuunnitelma ohjaa työtämme kohti vastuullisempaa yritystoimintaa.

SMK Arvot

Lue lisää aiheesta täältä!