Valikko Sulje

Leikkokukkia
minulle?

Leikkokukkia hankitaan perinteisesti merkkipäivien muistamiseksi, mutta yhä enemmän niitä hankitaan myös itselle. Itselle ostetuilla kukilla haetaan arkeen pientä luksusta ja iloa sekä kotiin kauneutta ja pehmeitä arvoja. Itselle ostetut kukat ovat lähes aina heräteostoksia. Onhan myymälässäsi kukat herättelevästi ja laadukkaasti esillä?

Houkuttele leikkokukilla

Leikkokukat ovat olleet hyvin sesonkiluonteisia tuotteita, mutta nykyään niitä ostetaan entistä tasaisemmin muinakin kuin perinteisinä kukkasesonkeina. Kukat ovat kaunis tapa välittää toisesta sekä muistaa toista ihmistä merkillisissä hetkissä. Kukat ovat myös yhä useammin tapa välittää itsestä ja onkin ihana tuoda omaan kotiin kaunis kukkakimppu työviikon päätteeksi. Useassa kodissa se voikin olla jo totuttu tapa, mutta uskon että itselleen kukat ostetaan usein heräteostoksena. Miten kukkakauppias voi herätellä asiakkaan tarvetta ostaa kukkia? Voisiko tuotteiden esillepanolla ja leikkokukille räätälöidyllä myyntikalusteella kehittää kukkien myyntiä?

Kiinnostuitko kukkakalusteistamme?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin etsimme teille sopivan kylmäkalusteen leikkokukkien näyttävään esillepanoon ja laadukkaaseen säilytykseen.

Kestävät kukat

Vakuuta asiakkaasi, että sinulta ostetut leikkokukat säilyvät ja ilahduttavat saajaansa pitkään. Leikkokukille suunnitellut kylmäkaapit ja -hyllyt pitävät kukat niille optimaalisessa lämpötilassa ja pidentävät kukkien loistoaikaa. Leikkokukat ovat myös hyvin herkkä tuote lämpötilalle ja ilmanpuhallukselle. Kukkakylmähyllyjen suunnittelussa tuotteiden herkkyys on otettu huomioon ja laitteiden ansiosta kukat pysyvät pidempään täydessä myyntikunnossa.

 

Tarkistuslista leikkokukkien myyntiin:

  • Näyttävän runsas esillepano
  • Varo kalusteen liian tiiviistä täyttöä, sillä kukat kärsivät siitä
  • Oikeanlainen valaistus tuo kukkiesi värin tulvivasti esiin
  • Viileä lämpötila auttaa kukkia kestämään pidempään ja pidentää myyntiaikaa
  • Pidä myyntikalusteesi aina siistinä, irtolehdet ja vesi suttaavat kalusteen nopeasti
  • Vaihtele valikoimaa ja tuo valmiita, helposti ostettavia, sesongin mukaisia asetelmia

Omakoneinen kukkakylmiö Cetus

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.