Valikko Sulje

Toimivat
take away-ratkaisut

Take away -tuotteita myyvän kalusteen on löydyttävä myymälästä nopeasti ja kalusteen olisikin hyvä sijaita lähellä kassa-aluetta. Toimiva ratkaisu onkin tuoda kaikki oheistuotteet yhteen, nopeasti palvelevaksi valikoimakokonaisuudeksi. Tällöin palvelet parhaiten Take away -tuotteita hakevaa asiakasta, joka etsii ratkaisua nopean ruokailun tarpeeseen.

Take away-tuotteiden suosio kasvaa

Asiakkaat etsivät kaupoista yhä useammin nopeasti mukaan ostettavia tuotteita sekä terveellisiä vaihtoehtoja perinteisille snackseille. Take away -tuotteita ostetaan nopean ruokailun tarpeeseen päivän kaikkiin ruokahetkiin.

Take away-tuotevalikoima on hyvä kerätä asiakkaalle valmiiksi, niin ettei nopean lounaan tai välipalan ostajan tarvitse kulkea koko myymälää läpi keräillen tarvitsemansa. Take away-kalusteet on hyvä sijoittaa joko myymälän sisääntulon tai kassa-alueen yhteyteen.

Take away-tuotteiden valikoima on  hyvä pitää tuoreana ja fressinä vaihdellen tarjontaa. Tuoretuotteille haetaankin tehokasta kiertonopeutta ja oikeanlainen kalustevalinta mitoitettuna valikoimaan on oiva ratkaisu pitäämään huolta myytävien tuotteiden tuoreudesta. Myyntikalusteita hankkiessa on hyvä käydä läpi take away-tuotteiden valikoima, jolla sinä palvelisit parhaiten asiakkaitasi ja minkä saat näyttävästi esille myyntikalusteeseen. Ajatusta kannattaa myös laajentaa valmiin tuotevalikoiman lisäksi, olisiko jotain täysin uutta mitä voisit asiakkaille tarjota?

Mia-kylmähyllyyn saa monipuolisen tuotevalikoiman sijoittamalla kaksi kalustetta selät vastakkain

Crater-monitoimihylly tarjoaa Take away-kalusteratkaisuja myös lämpimälle lounaalle

To Go -lämminlounas

Etätyöt ja porrastetut lounastunnit ovat muokanneet myös haettavia lounasratkaisuja. Mieluinen ratkaisu onkin napata maittava ateria mukaan, ilman jonotusta ja lounasruuhkia. Valmiiksi pakatut lounasannokset nousevat palvelutiskistä asiakkaalle helposti mukaan lähteväksi ja ostovalmiiksi lounasannoksiksi. Valmiiksi pakatut lämpimät lounaat ovat myös hygieninen ratkaisu lämpimän lounaan etsijälle. Valmiit lämpimät annokset voit tuoda myyntiin take away-osastolle mm. Crater-monitoimihyllyllä.

90 asteen kulmahylly elintarvikkeille. Yhdistele neutraalin hyllykalusteen kanssa esim. hyllynpäätykalusteeksi tai kassaneduskalusteeksi - Suomen myymäläkaluste

Kulmaratkaisu Arcum

Tuo tuotteillesi 90° näkyvyys kulmakylmähyllyllä. Arcum on erinomainen herätemyyntikaluste kassalle lehtihyllyn yhteyteen tai hyllynpäätyihin. Uutuusratkaisu tuo mahdollisuuden myös yhdistää näyttävästi uusia rinnakkaistuotteita teollisen kalusteen yhteyteen. Herättele asiakkaita houkuttelevilla tuotenostoilla.

Kotimainen kylmähyllysarja

Suositut AVO Harmony -kolmitasot nyt myös palveleviksi saarekekokonaisuuksiksi! Yhdistele mieleisesi kokonaisuus erikokoisista kylmähyllyistä ja neutraaleista kulmamoduleista. Näyttävä kokonaisuus juomille, elintarvikkeille ja deli-tuotteille.

Kylmahylly-AVO-Harmony-Star-Suomen-myymalakaluste

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan laiteratkaisun.