Valikko Sulje

Timanttinen
jäätelövitriini

Käsintehdylle irtojäätelölle arvoisensa jäätelövitriini, jossa jäätelömaut ovat esillä yhtä arvokkaasti kuin koruliikkeen kalleimmat timantit. Laadukkuuttaan ja näyttävyyttä huokuva, täysin uuden muotoilun saanut jäätelövitriini Insú, vangitsee esillepanollaan isot ja pienet jäätelön ystävät. Houkuttelevat jäätelön värit tuodaan täysin uudella tavalla asiakkaille lähes kosketeltaviin.

Jäätelöhetkestä elämys

Kukapa olisi arvannut, että puhelimen sovellusikkunoista suunnittelija saa idean täysin uudenlaiselle jäätelövitriinille? Tämä taidokkaasti muotoilu jäätelövitriini on kuin jalokivi sisustuksessa. Tyyliltään se sopii kahviloihin, ravintoloihin, hotellien aulaan, kylpylöihin ja kauppakeskuksiin, oikeastaan kaikkialle missä jäätelöhetkestä halutaan tehdä asiakkaalle elämys ja luksushetki. Sisustuksellinen jäätelövitrini avaa mahdollisuuden jäätelömyynnille myös asiakastiloihin, jotka eivät perinteiseen tapaan tarjoa makeita kahvilatuotteita.

Jäätelövitriini Insú

Jäätelövitriini Insú mini

Kiinnostuitko tuotteestamme?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin etsimme teille toimivan ratkaisun.

Arvostetusti palkittu

Insú jäätelövitriini on maailmalla saanut huomiota ja tämä upeasti muotoiltu jäätelövitriini onkin saanut Euroopassa arvostetun Red Dot -palkinnon. Red Dot Awards on teollisen tuotteen muotoilukilpailu, jossa tuomaristo arvostelee muotoilun lisäksi toiminnallisuutta, ergonomiaa, markkinoille sopivuutta sekä innovaatiivisia ratkaisuja.

Jäätelöt laadukkaasti vakaassa lämpötilassa

Sen lisäksi, että vitriinille on luotu upea ja näyttävä ulkoasu, myös toiminnallisuus ja ergonomia on kehitelty tuotteita ja käyttäjiä arvostaen. Myyjän puolelta vitriinistä aukeaa jokaiselle jäätelömaulle oma vetolaatikko. Kun yksi maku tai useampikin vedetään ulos annoksen tekoa varten, muut maut ovat vakaassa lämpötilassa vitriinin sisällä. Vetolaatikoiden ansiosta tarvittaessa useampi myyjäkin voi olla tekemässä annoksia yhtä aikaa. Kokonsa ansiosta tämä jäätelövitriini on sopivan pieni palvelutiskiin upotettavaksi ja sen yli on helppo palvella lapsiasiakkaitakin.


Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.