Valikko Sulje

Tyylikästä harmoniaa kahvilaan

Yleellisestä Lenari-konditoriavitriinimallistosta rakentuu upeat yhtenäiset kahvilalinjastot. Hienostuneen ja aistikaan kahvilavitriinin yksityiskohdat korostavat tuotteita arvokkaasti. Sulavan kauniin ja yhtenäiseen kokonaisuuden rakennat yhdistellen konditoriavitriinit ja jäätelövitriinit sekä pöytätasot.

Herkulliset vitriinit

Lenarin ihastuttava vitriinisarja sisältää myös matalan lasivitriinin joka toimii mm. kassapisteenä. Kahvilan palvelulinjasto kassapisteineen rakentuu siis asennusvalmiilla Lenari-kalusteilla. Yhdistelemällä kassapöydän kalustesarjan kakku- ja jäätelövitriineihin saat todella aisteja hivelevän, näyttävän kokonaisuuden kahvilaasi. Herkulliset ja näyttävät leipomotuotteet voit nostaa esille pyöriville lasilautasille sarjan korkeaan kakkuvitriini Ardeaan.

Yhtenäinen kahvilalinjasto

Lenari malliston elegantti design huokuu italialaista henkeä ja muotoilu hivelee silmää. Lenari vitriinimallistolla on toteutettu todella näyttäviä projekteja ja vitriinilinjastoja ympäri maailmaa. Lenari vitriini erottuu upeilla linjoillaan ja laatua huokuvilla yksityiskohdillaan. Vitriini tarjoilee yleelliset puitteet tuoda tuotteet laadukkaasti ja näyttävästi esille. Valaistuksella on suuri vaikutus miten tuotteet ja värit tulevat vitriinin sisältä esille. Lenari-konditoriavitriinit ovat muuntautumiskykyisiä, sillä jalustan verhoilua räätälöimällä saadaan luotua upeita, persoonallisia kokonaisuuksia.

Taidetta taiteelle

Käsintehdyille praliineille ja suklaatuotteille on valittavissa suklaavitriini, jossa tuotteet ovat optimaalisessa lämpötilassa ja ilmankosteudessa. Hienostunut Lenari-vitriini on jo itsessään taidetta katsojan silmälle. Käsityönä tehdyt suklaamakeiset saavat ansaitsemansa arvokkuuden ja käsityön taiteen parrasvaloihin.

Runsautta ja näyttävyyttä

Kulmavitriinillä saa linjastoon tyylikästä näyttävyyttä. Kulmavitriiniin saa myös todella näyttävän ja runsaan esillepanon syvien hyllyjen ansiosta. Jäätelövitriini Limosa tarjoilee gelaton aistikkaasti ja arvokkaasti myös kulmavitriinistä. Ostoskeskuksissa näyttävät kulmajäätelövitriinit ovat suosittuja, sillä tuotteet saavat kulmavitriinin asiosta laajan näkyvyyden. Lenari-sarjasta rakennettuu todella houkutteleviaa ja puoleensa vetäviä kahvilakokonaisuuksia.

Kiinnostuitko tuotteestamme?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin etsimme teille toimivan ratkaisun.


Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.