Valikko Sulje

Tyylikäs ja toimiva myyntikaluste leipomotuotteille

Leipähylly SMK Bakery

Elintarvikkeiden onnistunut myynti ei useinkaan riipu pelkästään niiden hinnasta ja laadusta, vaan myös niiden oikeasta esillepanosta. Tämä koskee erityisesti pakkaamattomia tuotteita, kuten leipomotuotteita. Tuoreet leivät ja pullat houkuttelevat asiakkaita paitsi tuoksullaan, myös ulkonäöllään. Siksi on erittäin tärkeää miettiä, missä ja miten ne laitetaan asiakkaalle esille. Leipomovalikoiman esteettinen esillepano vaikuttaa merkittävästi ostopäätöksiin, joten tyylikkääseen ja toimivaan leipomohyllyyn kannattaa panostaa.

Yksinkertaista ja toimivaa

SMK Bakery leipähylly on muodoltaan yksinkertainen ja minimalistinen ja se sulautuu vaivattomasti mihin tahansa ympäristöön. Väri- ja kokovaihtoehtojen avulla voit valita juuri sellaisen hyllyn, joka sopii muuhun sisustukseesi ja kalustukseesi. SMK Bakery sopii niin klassiseen tyyliin kuin moderniinkin sisustukseen.

SMK Bakery on ollut valikoimassamme vasta hetken, mutta se on jo nyt herättänyt huomattavaa kiinnostusta asiakkaissamme! Pääsimme syksyllä toteuttamaan mm. Caffitellan leipomomyymäläuudistuksen tällä tuotteella – katso kuva alta ja lue asiakastarina täältä!

Leipähylly Caffitellassa

Leipähylly Caffitellan uudessa leipomomyymälässä Jyväskylässä.

Luonnonmateriaalien hillittu viehätys

“Kattaus on puoli ruokaa” -sanonta pätee myös ruokaostoksilla. Silmää miellyttävän ja houkuttelevan esillepanon vuoksi SMK Bakery leipähylly on valmistettu luonnonpyökistä. Tämä paitsi luo upean visuaalisen vaikutuksen, myös varmistaa, että leipä säilyy oikeissa olosuhteissa.

Kätevät ratkaisut

Pakkaamattomien leipomotuotteiden kohdalla tiukasta hygieniasta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Leipomokalusteiden on siis oltava helposti puhdistettavia. SMK Bakeryn muotoilu mahdollistaa helpon ja tehokkaan puhdistuksen, koska murut eivät jää puisille pinnahyllyille vaan tippuvat kalusteen alaosassa olevaan ulos vedettävään metalliseen murualustaan. Kätevä murualusta on helppo tyhjentää vaikka useita kertoja päivässä. Käyttömukavuuden lisäämiseksi kalusteen hyllyt on asennettu hieman vinoon. Lisävarusteena hyllyyn on saatavilla akryyliovet, puiset tuotejakajat ja pyörät.

Täydellinen tuotenäkyvyys

Tyylikäs ja laadukas leipomohylly korostaa myytävien tuotteiden ominaisuuksia parhaalla tavalla. Yksi hyvän myyntikalusteen tärkeimmistä elementeistä on valaistus. SMK Bakeryn jokaisella hyllyllä on energiatehokas luonnonvärinen, leipomotuotteille optimoitu LED-valaistus, joka tuo tuoreet tuotteet kauniisti esille. Kalusteen yläosassa on peili, joka luo runsausvaikutelmaa. Tuotteiden hinnat saa kätevästi näkyville hyllyjen hintalistoihin.

Sinun valintasi, sinun värisi

Uusien leipähyllyjemme kiistaton etu on, että voit valita runkoprofiilin ja puuverhoiluun värin peräti 19 eri vaihtoehdosta, joita voi myös yhdistellä kalusteen eri osiin. Näin voit vapaasti sovittaa hyllyt mihin tahansa sisustukseen ja luoda harmonisen kokonaisuuden muiden sisustuselementtiesi kanssa.

Paljon tilaa tuotteillesi

SMK Bakery leipähylly on saatavilla jopa kahdeksassa eri leveydessä ja kahdella syvyydellä, joten voit valita itsellesi sopivimman koon. Kaluste on helposti laajennettavissa myös isommaksi hyllyrivikokonaisuudeksi tai osaksi jo olemassa olevaa rakennetta.

SMK Bakery on neutraali myyntikaluste leipomotuotteille, joka sopii tilaan kuin tilaan.

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.